10. december 2012

.:MEHIKA:. Umrla je mehiška pevka

Potem ko je bilo zasebno letalo mehiške pevke Jenni Rivera, rojene v Kaliforniji, več ur pogrešano, so mehiške oblasti že uradno potrdile strmoglavljenje njenega letala in sporočile, da ni preživelih.

Svet žaluje za legendarno pevko Jenni Rivera, ki je bila še posebej priljubljena pri latino poslušalcih. Med drugim je bila tudi sodnica priljubljenega televizijskega pevskega tekmovanja La Voz Mexico. Slovenski gledalci jo poznajo predvsem po njeni skladbi El, ki je bila uvodna skladba telenovele Eva Luna, ki ste jo lahko spremljali na POP TV.
Včeraj so mehiške oblasti poročale o pogrešanem letalu, na katerem so potovali 43-letna pevka skupaj s svojo 4-člansko ekipo in dva pilota.

Letalo je strmoglavilo na območju, znanem pod imenom El Tejocote, ki je v Nuevu Leónu. Letalo znamke Learjet je po poročanju mehiških oblasti ob strmoglavljenju bilo popolnoma uničeno, njegovi ostanki pa so raztreseni po območju od 250 do 300 kvadratnih metrov. Zaradi tega je bilo še toliko težje identificirati, ali gre res za pevkino letalo. Vzrok za nesrečo letala še ni znan.
Z Jenni so potovali njen predstavnik za stike z javnostmi Arturo Rivera, odvetnik Mario Macias, vizažist Jacob Llenares in Gerardo N. ter pilota Miguel Pérez in Alessandro Torres.
Jenni je še v soboto zvečer nastopila na velikem koncertu v Monterreyu, po katerem se je nato vkrcala na letalo, ki je bilo zanjo usodno. Jenni je bila namenjena v Toluco.
V svoji pevski karieri je prodala več kot 15 milijonov albumov, med katerimi so Parrandera, rebelde y atrevida, Jenni in La gran señora.
Ni imela sreče v ljubezni
Jenni je imela s prvim možem Joséjem Trinidadom Marínom tri otroke. Pri 16 letih je rodila prvo hčerko Janney "Chiquis" Marín Rivera. Sledila sta ji Jacqueline Marín Rivera in Michael Marín Rivera. Po ločitvi se je leta 1997 poročila z Juanom Lópezom, s katerim je imela dva otroka Jenicko López Rivera in Johnnyja López Rivera. Leta 2003 sta se ločila, leta 2010 pa je ljubezen našla z Estebanom Loaizom, od katerega se je ločila letos.

 
Številni zvezdniki so na družbenih omrežjih že izrekli sožalja, med drugim tudi Eva Longoria. "Moje srce je zlomljeno zaradi Jenni Rivera in vseh udeleženih v letalski nesreči. Moje molitve gredo k njeni družini. Danes smo izgubili legendo," je na Twitterju zapisala Longoria.

vir: 24ur.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar