29. september 2012

.:KOLUMBIJA:. Kolumbijski Guaduados

Zaradi dobre gledanosti in odličnega odziva argentinskih gledalcev je telenovela Guaduados (nastala v sodelovanju Underground, Endemola in Telefeja), postala tako velika uspešnica, da se že pripravljajo priredbe. Prva izmed njih bo kolumbijska različica, ki bo nastala v sodelovanju med RCN in Fox Telecolombia. Na castingu so bile opažene naslednje igralke: Kathy Sáenz, Marcela Mar in Carolina Gómez. Pravice za snemanje svoje verzije pa imajo že v Čilah in Mehiki (Azteca).

.:HRVAŠKA:. Prihaja Hrabra ljubezen


Na program HRT1 prihaja 09.10. nova televisina telenovela Amor Bravio (Hrabra Ljubav) s Silvio Navaro in Christianom de la Fuente. Telenovela s 167 deli bo na sporedu vsak delavnik ob 12.30. Nadomestila bo telenovelo La Fuerza del Destino (Moč Usode).

.:MEHIKA:. Premiera v Mehiki

Telemundova telenovela Rosa Diamante s Carlo Hernandez in Mauricijem Ochmannom v glavnih vlogah prihaja oktobra v Mehiko in sicer na program Galavision.

Pred kratkim pa je svojo premiero v Mehiki doživela tudi uspešna telemundova telenovela Corazon Valiente.

.:MEHIKA:. Novi remake

Pred časom sta produkcijski hiši Televisa in RTI Colombia podpisali pogodbo o sodelovanju. In tako je nastala že njihova prva telenovela Quien Eres tu? (remake La Usurpadora) s Lauro Carmine in Julianom Gilom v glavnih vlogah.
Poleg te telenovele pa pripravljajo nove remaike.
Eden izmed njih je tudi Las Bandidas, ki bo remake venezuelske telenovele Las Amazonias. Televisa je leta 2003 že naredila svoj remake pod naslovom Nina Amada Mia, ki jo je producirala Angelli Nesma. Snemanje te telenovele bo najverjetneje potekalo v Venezueli.
Poleg tega pa pripravljajo remake telenovele La Madrastra in snemanje telenovele Diablo Guardian, ki bo snemana na podlagi istoimenske knjige.

.:MEHIKA:. Que Bonito Amor Promo 2


.:MEHIKA/ZDA:. Jorge je protagonist

Jorge Luis Pila je protagonist nove telemundove telenovele La Patrona. Medtem, ko je protagonistka Aracely Arambula. Poleg njiju pa naj bi bili del igralske zasedbe še: Vanessa Villela, Marisol del Olmo, Lisette Morelos, Ferdinando Valencia, Jessica Mass, ...

.:MEHIKA:. Katera bo protagonistka

Ker je Ivonne Montero zavrnila glavno žensko vlogo v novi aztecini telenoveli Angel Caido, snovalci nove telenovele že iščejo njeno zamenjavo. Izbirajo med igralkama Michelle Vieth in Bibi Gaytán. Trenutno pa so potrjeni: Eduardo Capetillo, Jorge Alberti in Lambda García. Telenovela naj bi na mehiške zaslone prišla že novembra.

.:MEHIKA:. Nove informacije o novi telenoveli

Po koncu telenovele Que Bonito Amor prihaja originalna telenovela, ki jo že pripravlja producentka Rosy Ocampo (pred kratkim je končala s snemanji telenovele Por ella soy Eva). Rosy je želela v glavnih vlogah Gabriela Sota in Rebecco Jones, ampak je Gabriel že zavrnil vlogo. Medtem, ko si v vlogi zlobneža želi Davida Zepedo.

.:MEHIKA:. Novi projekt


Po koncu telenovele La Mujer de Vendaval (prihaja po koncu telenovele Cachito del Cielo s Maite Perroni) naj bi prišla nova telenovela, ki naj bi jo produciral Ignacio Sada, ki je pred kratkim končal s snemanji uspešnice Un Refugio para el Amor. Ne ve katero telenovelo pripravlja.

.:MEHIKA:. Remake Herederos de Una Venganza

Producentka Angelli Nesma, ki je pred kratkim končala s snemanji telenovele Abismo de Pasion (Brezno ljubezni) že pripravlja novo telenovelo. Govori, se da naj bi pripravljala remake argentinske telenovele Herederos de Una Venganza (Luciano Castro in Romina Gaetani). V glavni vlogi pa si želi Davida Zepedo. Telenovela naj bi prišla na mehiške zaslone po koncu remaka La Tormenta, ki ga za drugo leto pripravlja producent Salvador Mejia.

.:MEHIKA:. Porque el Amor Manda Promo 3


.:MEHIKA:. Ivonne je noseča

Igralka Ivonne Montero je noseča. Ivonne je bila že potrjena, kot protagonistka nove aztecine telenovele Angel Caido, ampak je morala vlogo zavrniti. Za Ivonne in njenega moža Fabia Melanitto bo to prvi otrok.

26. september 2012

.:MEHIKA:. Nov remake

Azteca pripravlja za drugo leto remake čilske telenovele El Senor de Querencia. Trenutno se omenjata kot protagonista Humberto Zurita in Edith Gonzalez. Snemanja se naj bi začela že konec tega leta.

.:SLOVENIJA:. Prihaja Budva na morski peni

Na program Kanal A prihaja 29.09. uspešna srbsko-črnogorska serija Budva na pjeni od mora (Budva na morski peni). Serijo s 12 deli, ki so jo posneli lansko leto, bo na sporedu ob sobotah in nedeljah ob 21.50.

Zgodba:
Na Kanalu A bomo spremljali novo črnogorsko nadaljevanko o sodobnem Romeu in Juliji. Zgodba pripoveduje o dveh črnogorskih družinah, ki sta zaradi družbenih razlik v večnem sporu. Študent književnosti Luka Radmilović si poleti z ribarjenjem služi dodaten denar. Izhaja iz delavske družine, ki živi preprosto, a pošteno. Medtem Sava Bačić živi lagodno življenje pravega bogataša. Osovraženi podjetnik posel vedno postavlja na prvo mesto, za ženo Nađo nima časa, zato pa se pogosto sestaja z ljubico Lino. Njegovo življenje je popolno, dokler se njegova edina hči Bojana ne zaljubi v Luko.

23. september 2012

.:KOLUMBIJA:. Remake La Mujer de Judas

Kolumbijska produkcijska hiša Caracol pripravlja remake venezuelske telenovele La Mujer de Judas. Pred kratkim se je končalo snemanje in predvajanje mehiške verzije te telenovele, ki je nastala pod okriljem Aztece Tv, ki pa ni dosegla pretiranega uspeha. Telenovela je napovedana za prihodnje leto.

.:MEHIKA:. Nov projekt za Rosy

Producentka uspešnice La Fuerza del Destino (Moč Usode), Rosy Ocampo, pripravlja novo telenovelo. Po koncu snemanj telenovele Por Ella soy Eva (remaik En los tacones de Eva) pripravlja originalno zgodbo, kakor je bila tudi prej omenjena uspešnica. Zaenkrat je znano samo to, da prihaja po koncu telenovele Que Bonito Amor (Danna Garcia in Jorge Salinas), ki se bo kmalu začela predvajati na mehiškem programu in bo zmenjala Amor Bravio. Govori pa se, da naj bi bil glavni kandidat za glavno moško vlogo Gabriel Soto, ki je pravkrat končal s snemanji telenovele Un Refugio para el Amor.

.:MEHIKA:. Zadnji del, jutri premiera

Danes bo v Mehiki predvajan še zadnji 167 del uspešne televisine telenovele Un Refugio para el Amor z Zurio Vega in Gabrielom Soto v glavnih vlogah.
Telenovela je imela rekordno gledanost čez skoraj celotno predvajanje. Producent telenovele je Ignacio Sada (La Intrusa), ki se je po večletnem premoru ponovno vrnil v svet telenovel.


 
Jutri pa se bo začela predvajati nova televisina telenovela Corona de Lagrimas, ki jo pripravlja producent Jose Alberto Castro in gre za priredbo istoimenske telenovele iz leta 1965. V telenoveli bomo videli naslednje igralce: Victoria Ruffo, Africa Zavala, Adriana Louvier, Alejando Nones, Jose Maria Torre, Mane de la Parra, Maribel Guardia, Erika Garcia, Martha Julia, Ernesto Laguadia, ...

.:HRVAŠKA:. Dvojna doza turške serije

Danes bo na hrvaškem programu RTL Televizija posebna 2urna epizoda turške serije Muhtesem Yuzyil (Sulejman Veličastveni) in sicer ob 20.00. Poleg tega pa se bo od ponedeljka predvajala ta serija ob 20.00, medtem ko se hrvaška telenovela Ruža Vjetrova seli v termin 21.00.

.:MEHIKA:. Trailer Corona de Lagrimas


.:MEHIKA:. Porque el Amor Manda Promo 2


.:HRVAŠKA:. Danes prvi del nove sezone

Danes bo na hrvaškem programu Nova TV prvi del nove sezone uspešne hrvaške telenovele Larin Izbor. Prvi del bo danes ob 20.00, medtem ko se bo serija predvajala od ponedeljka do četrtka ob 21.00.

19. september 2012

.:MEHIKA:. Počasi konec snemanj

Kmalu se bodo končala snemanja aztecine telenovele Amor Cautivo s Marimar Vega in Arapom Bethejem v glanvih vlogah. Marimar je na svojem Twitter računu povedala, da je že prebrala scenarij zadnjega dela.

.:MEHIKA/ZDA:. Začela je s snemanji

Igralka Aracely Arambula je že začela s snemanji nove telemundove telenovele La Patrona. Še vedno pa se ne ve, kdo bo protagonist telenovele.

.:MADŽARSKA:. Novosti v oktobru

Za vse, ki lahko vidite tudi madžarske programe, objavljamo novosti, ki v mesecu oktobru prihajajo na programe Sorozat+, RTL Klub in RTL2 (prej Reflektor). Vse novosti se bodo začele predvajati 1.oktobra.

Na program Sorozat+ prihaja televisina telenovela Abismo de Pasion (Brezno ljubezni) s Angelique Boyer in Davidom Zepeda v glavnih vlogah.

Na programu RTL Klub se bo začela predvajati telemunvoda telenovela Pecados Ajenos s Loreno Rojas in Mauricijem Islasom v glavnih vlogah.


Na novi madžarski program RTL 2, kakor se bo preminenoval Reflektor TV prihajajo ta dan kar tri nove telenovele. Venezuelska telenovela Corazon Apasionado s Marlene Favela in Guyem Eckerjem v glanvih vlogah je ena izmed njih. Poleg tega pa prihajata še dve novi telemundovi telenoveli Corazon Valiente s Adiano Fonseca in Jose Luisom Resendezom in Mi Corazon Insiste ... en Lola Volcan s Carmen Villalobos in Jencarlosom Canelo.

.:HRVAŠKA:. Prihaja Ljubezen na kocki

Na mehiški program Doma TV prihaja 02.10. televisina telenovela Apuesta por un Amor (Ljubav na kocki) s Patricio Manterola in Juanom Solerjem v glavnih vlogah. Telenovela bo nadomestila Amor Real (Istinska ljubav).

.:MEHIKA:. Ni potrjenih igralcev

Producentka Carla Estrada ponovno išče igralce, ki bi lahko igrali v njeni novi telenoveli A la Luz del Angel, ki jo pripravlja za drugo leto. Pravi, da igralci, ki so bili že prej potrjeni imajo trenutno nove projekte in verjetno ne bodo na razpolago, ko se bodo začela snemanja. Edina znana potrjena igralka je bila Martha Higareda.

.:MEHIKA:. Nov naslov

Nov naslov televisine telenovele, ki prihaja na mehiške zaslone drugo leto in je producent telenovele Emilio Larrosa, je Nos Llevan y nos Traen. Možni protagonisti (teh bo več) so David Zepeda, Eduardo Santamarina in Julian Gil.

.:MEHIKA:. Corona de Lagrimas Minitrailer


14. september 2012

.:ZDA:. Noseča Geraldine

Igralka Geraldine Zivic bo kmalu že drugič postala mama. S partnerjem Gonzalom Vivanco pričakuje otroka. Poročila sta se leta 2011. Za Gonzala bo to prvi otrok za Geraldine pa drugi, njenemu prvemu otroku je ime Fernando.

.:HRVAŠKA:. Prihaja Larin Izbor

Na hrvaški program Nova TV prihaja 23.09. nova sezona uspešne hrvaške serije Larin Izbor. Prvi del bo tako na sporedu v nedeljo ob 20.00, med delavniki pa bo tako ob 20.50.
Vsi ljubitelji hrvaške telenovele lahko vidijo film Larin Izbor: Izgubljeni princ tudi že na Voyo.si. Ni pa še potrjen začetek predvajanja te telenovele na slovenskem programu Pop Tv. Ampak bi lahko prvi del videli že 1.oktobra.

13. september 2012

.:MEHIKA:. Potrjeni igralci

Producent Emilio Larrosa za drugo leto že pripravlja novo telenovelo Los Canarios, kjer bo protagonist David Zepeda. Poleg njega pa sta potrjeni še: Gloria Trevi in Laura León. Zlobnica pa bi lahko bila Ludwika Paleta.

.:MEHIKA:. Angel Caido

Nova aztecina telenovela Angel Caido bo remaik dveh telenovel in sicer mehiške Un Angel Caido in brazilske Angel Malo. Trenutno so potrjeni že: Eduardo Capetillo, Ivonne Montero, Lambda García, Michelle Vieth in Jorge Alberti. Del igralske zasedbe pa bi lahko bila tudi Margarita Gralia.

.:MEHIKA/ZDA:. Kmalu začetek snemanj

Znano je že nekaj novih informacij o novi telemundovi telenoveli La Patrona. Protagonistko telenovele Aracely Arambula že drugi teden čakajo priprave za njeno vlogo. Medtem pa je končno znanih nekaj igralcev, ki bodo igrali v tej telenoveli. Protagonist bo Mario Cimarro. Del igralske zasedbe bodo še: Ferdinando Valencia, Vanessa Villela, Marisol del Olmo in Jéssica Mas. Za vlogo zlobnice pa se odločajo med Ano Layevsko in Lisette Morelos.

.:MEHIKA:. Nič še ni potrjeno

Erick Vonn, ki pripravlja novo telenovelo za Azteco z naslovom Sol de Medianoche, je povedal na svojem Twitter računu, da ni še potrjen nihče za njegovo novo telenovelo. Govori se, da naj bi bila zopet protagonistka Edith Gonzalez, s katero je že sodeloval pri telenoveli Cielo Rojo. On pa odgovarja, da je še prezgodaj govori o tem.

.:MEHIKA:. Sprašuje svoje oboževalce

Gabriela Spanic se kmalu vrača na mehiške zaslone s novo telenovelo, ki bo nastala pod okriljem TV Aztece. Tako kot je Gaby pred časom spraševala svoje zveste oboževalce, koga si želijo v paru s njo, sedaj pa sprašuje, ob kateri uri bi radi videli njeno novo telenovelo.

.:KOLUMBIJA/ZDA:. Quien eres tu?

Nov naslov telenovele La Otra Cara (remaik La Usurpadora) je Quien eres tu?. Protagonista sta Laura Carmine in Julian Gil. Na ameriške zaslone prihaja oktobra.

12. september 2012

.:MEHIKA:. Med dvema igralkama

Igralec Arturo Carmona bo ljubezen igralke Victorie Ruffo v novi telenoveli Corona de Lagrimas. Arturo se bo tako odločal med dvema igralkama in sicer med Victorio in Maribel Guardia.

.:MEHIKA:. Vrača se?

Producent Salvador Mejia se trenutno ukvarja s novo telenovelo Que Bonito Amor (remaik La Hija del Mariachi), poleg tega pa že razmišlja o tem, katera bo protagonistka njegovo naslednje telenovele. Salvador pripravlja za drugo leto remaik telemundove telenovele La Tormenta (Vihar ljubezni), kjer bo protagonist William Levy, želi pa si da bi bila protagonistka ali Jacqueline Bracamontes ali pa Patricia Manterola. Patricia je nazadnje igrala v telenoveli Destilando Amor (Čista ljubezen), pred tem pa je bila protagonistka telenovele Apuesta por un Amor (Srčna dama) ob Juanu Solerju.

.:ZDA:. Logo telenovele

 
 
Protagonistka telenovele Reina Madre (remaik Fina Estampa) je Sonya Smith. Na telemundov program prihaja drugo leto. Snemanja se bodo začela februarja drugo leto, na telemundovem programu pa bo nadomestila Corazon Valiente.

.:MEHIKA:. Corona de Lagrimas Promo 4, 5 in 6

 

.:MEHIKA:. Porque el Amor Manda promo 1


.:MEHIKA:. Možna protagonista

Možna protagonista nove televisine telenovele Los Canarios sta David Zepeda in pevka Gloria Trevi. Poleg njiju pa se omenjajo še: Sandra EcheverriaAngelica Vale in Eduardo Santamarina. Telenovela prihaja na mehiške zaslone drugo leto po izteku telenovele Porque el Amor Manda (Fernando Colunga in Blanca Soto). Producent telenovele je Emilio Larrosa, gre pa za remaik istoimenske kolumbijske komične telenovele.

.:MEHIKA:. Zlobnež bo



Igralec Jorge Alberti bo zlobnež v novi aztecini telenoveli Angel Caido. Jorge je nazadnje igral v telenoveli Emperatriz. Za igralca bo to prva zlobna vloga v telenovelah. Protagonista telenovele bosta Ivonne Montero in Eduardo Capetillo.

.:MEHIKA:. Bosta skupaj v telenoveli?

Igralka Aura Cristina Geithner bi lahko bila del igralske zasedbe nove telenovele, ki jo pripravlja producentka Fides Velasco. Protagonistka te telenovele bo Gabriela Spanic. Aura se že veseli mogočega sodelovanja s Fides, ker jo je prav ona pripeljala v Mehiko.

.:ZDA:. Dve ponudbi

Igralec Jorge Luis Pila ima za drugo leto oziroma za konec tega leta že dve ponudbi za snemanje nove telenovele. Trenutno se še ne ve točno za kateri dve telenoveli gre, ampak ena izmed njih je telenovela Reina Madre, kjer bi lahko bil protagonist. Protagonistka pa bo Sonya Smith. Jorge in Sonya sta že igrala par v telenovelah Donde esta Elisa in Aurora.

.:MEHIKA:. Kmalu konec snemanj

29.septembra se bodo končala snemanja telenovele Amor Bravio s Silvio Navarro in Christianom de la Fuente. Zadnji del bodo mehičani tako videli 21.oktobra. Kmalu pa prihaja tudi na hrvaški program Hrt1, kjer bo nadomestila telenovelo La Fuerza del Destino (Moč Usode).

.:ZDA:. Premiera webnovele


Danes bodo na spletni strani telemunda začeli predvajati novo webnovelo Secreteando s Sonyo Smith v glavni vlogi. Webnovela bo imela 10 delov po 3 minute. Poleg Sonya bodo igrali š:e Juan Pablo Llano, Liannet Borrego, Lorenzo Duante, Eglantina Zingg, Ruben Morales in Tali Duclaud. Manjši vlogi pa bosta imela: Jorge Luis Pila in Ismael La Rosa.

.:MEHIKA:. Slaba gledanost

Nova aztecina telenovela Los Rey se spopada z zelo slabo gledanostjo. Vodilni so že grozili, da v primeru, da se bo tako nadaljevalo bodo telenovelo skrajšali, tako naj ne bi imela več kot 100 delov. Poleg tega pa ji naj bi spremenili še termin predvajanja.

.:ZDA:. Potrjen je

Igralec Salvador Zerboni je potrjen kot del igralske zasedbe nove telemundove telenovele El Senor de los Cielos. Za telemundo je nazadnje igral v telenoveli La Reina del Sur (Kraljica Juga), medtem ko je nazadnje igral v televisini telenoveli Abismo de Pasion (Brezno ljubezni).

.:MEHIKA:. Prva glavna vloga

Igralka Livia Brito je protagonistka nove televisine telenovele Corazon Indomable, ki jo pripravlja producentka Nathalie Lartilleux in bo remaik telenovele Lo Indomable (Marimar). Protagonist je Daniel Aranas, zlobnica pa Elizabeth Alvarez. Za Livio bo to tretja vloga v telenoveli, pred tem je igrala v Triunfo del Amor (Zmagoslavje ljubezni) in Abismo de Pasion (Brezno ljubezni) in prva glavna vloga.

8. september 2012

.:HRVAŠKA:. Prihaja Aurora

Čeprav je že bilo potrjeno, da prihaja na RTL 2 po koncu telemundove telenovele El Clon (Klon) prihaja prav tako telemundova Los Herederos del Monte (Nasledniki), se to ne bo zgodilo. Po koncu Klona prihaja Aurora, kot je bilo sprva predvideno in verjetno šele po njej Nasledniki.

Aurora bo na sporedu vsak delavnik ob 15.00, s ponovitvami ob 05.50.

.:MEHIKA:. Prodana v 40 držav

Nova aztecina telenovela Los Rey, ki se je začela predvajati v ponedeljek 3.septembra je prodana že v 40 držav. V telenoveli igrajo: Rossana Nájera, Michel Brown, Leonardo García, Juan Alfonso Baptista, Ariel López Padilla, Elizabeth Cervantes, Fernando Alonso, Fernando Luján, Ofelia Medina, Cecilia Ponce, ...

.:MEHIKA:. La Teniente

V ponedeljek 24. septembra se bo začela predvajati na aztecinem programu nova serija La Teniente. V seriji bodo igraji: Maria Fernanda Yepes, Matias Novoa, Héctor Aredondo, Torre Armando, Alfonso Bravo, Coral de la Vega, Mauricio Trejo, Conrado Martínez, Silvia Saens...

.:ZDA:. Vrača se

Igralka Gaby Espino bo že letos začela s snemanji nove telenovele za Telemundo. Katera telenovela bo to se zaenkrat še ne ve oziroma še ni potrjeno. Govori, pa se da naj bi bila protagonistka telenovele El Senor de los Cielos, kjer bo protagonist Rafael Amaya in prihaja na mehiške zaslone drugo leto, proti koncu leta pa jo začnejo snemati.

.:MEHIKA:. Silvia odhaja?

Igralka Silvia Navarro, bi lahko zapustila Televiso, saj ji bo kmalu potekla pogodba in jo še niso podlajšali. Silvia trenutno še vedno igra v telenoveli Amor Bravio. Za Televiso pa je igral v telenovelah: Manana es para Siempre (Jutri je za večno), Cuando me Enamoro (Ko se zaljubim) in Amor Bravio.