2. september 2012

.:MEHIKA:. Boj za gledalce

V ponedeljek 03.09. se na mehiškem programu Canal de las Estrellas začenja nova telenovela Amores Verdaderos (remaik Amor en Custodia) s Eriko Buenfil in Eduardom Yanezom, ter Eiza Gonzalez in Sebastian Rulli v glavnih vlogah. Telenovela bo nadomestila Abismo de Pasion (Brezno ljubezni).



Isti dan bodo na Azteci začeli s predvajanjem dveh telenovel. Ob isti uri, kot Amores Verdaderos, prihaja nova aztecina telenovela Los Rey s Michelom Brownom in Rossano Najera v glavnih vlogah, nadomestila bo telenovelo La Mujer de Judas. Azteca pa bo ta dan začela predvajati svojo verzijo telenovele Amor en Custodia, kjer so v glavnih vlogah Sergio Basanez, Margarita Gralia, Paola Nunez in Andres Palacios.


Isto se je zgodilo že leta 2007, ko so na Televisi začeli s predvajanjem telenovele Destilando Amor s Angelico Rivera in Eduardom Yanezom, takrat je Azteca ponovno predvajala telenovelo Cuando seas Mia s Silvio Navarro in Sergiem Basanezom. Obe telenoveli sta remake kolumbijske telenovele Cafe con Aroma de Mujer.

Ni komentarjev:

Objavite komentar