9. oktober 2017

Povabljeni igralci za protagonista Amor Sin Ley!


V prihodnjih dneh se bodo kastinga za glavno moško vlogo v prihajajoči telenoveli Amor Sin Ley, udeležili še povabljeni igralci. Telenovelo pripravlja producent Jose Alberto Castro. Nekdo izmed naslednjih igralcev, pa bi lahko igral v paru s Ano Brendo Contreras.

Povabljeni igralci so: Jose Ron, Daniel Arenas, Pablo Lyle, Eugenio Siller in Aaron Diaz.
Jose je s Ano Brendo igral že v telenoveli Juro Que te Amo in La Que no Podia Amar (Zakon brez ljubezni), v obeh pa sta tudi igrala par in bila protagonista. Daniel se bo kastinga udeležil v tem tednu, ko se bodo tudi končala snemanja njegove zadnje telenovele Mi Marido Tiene Familia, kjer ima glavno moško vlogo. S Ano Brendo pa sta bila protagonista telenovele Corazon Indomable (Divja v srcu). Pablo se poleg te telenovele omenja tudi za Tenias Que Ser Tu, ki jo pripravlja Mapat in Cuatro Vidas, ki jo pripravlja Nicandro Diaz.

Aaron je s Ano že igral v telenoveli Teresa, kjer sta bila eden od osrednjih parov. Nazadnje pa je igral v Tierra de Reyes (Dolina kraljev). Omenja pa se tudi za telemundovo Al Otro Lado del Muro (Marjorie de Sousa). Za to telemundovo telenovelo, kot tudi za prihajajočo televisino, pa se omenja tudi Eugenio. Slednji je nazadnje igral v Quien es Quien?, kjer je imel dvojno glavno vlogo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar