9. september 2017

::SERIJA:: Obični ljudi



Originalni naslov: Obični ljudi
Slovenski naslov: Običajni ljudje
Država snemanja: Hrvaška
Leto snemanja: 2006/2007
Število delov: 170
Število sezon: 1
Produkcija: Ava Television Production


Igralska zasedba: Vanessa Radman, Helena Minić, Ana Majhenić, Petar Ćiritović, Marijana Mikulić, Ksenija Pajić, Aljoša Vučković, Janko Popović Volarić, Lela Margitić, Zijad Gračić, Zrinka Kušević, Tamara Garbajs, Vlasta Ramljak, Stefan Kapičić, Robert Kurbaša, ...


Zgodba:
Telenovela običajni ljudje predstavlja zgodbo o treh sestrah in o njihovih starših. Vsaka od sester ima popolnoma drugačno življenje. Njih pa je zapustila mama Karolina ko je bilo Vanji 11 let, Matiji 6 in Saši 3. Po njenem odhodu je najstarejša sestra Vanja skrbela za sestri. Sedaj vodi restavracijo s najboljšo prijateljico Tamaro, medtem ko ko je v ljubezenski zvezi s inštruktorjem joge, Robertom, ki ima iz prejšnega zakona sina Vedrana.

Medtem je Matija v zakonu s Lukom Draganom, sinom Anteja Dragana, ki je eden izmed najuspešnejših avto zastopnikov na Hrvaškem. Luka tako kot njegov brat Pavle delata v očetovi Avtosalonu Dragan.

Najmlajša sestra Saša je diplomirana na Medicinski fakulteti in trenutno dela v zagrebški bolnišnici in je v ljubezenski zvezi s Slavenom, ki je bodoči zdravnik, ki muj je pomagala pri študiju, toda on jo prevara. Po noči, ki jo preživi s nezananim moškim, kmalu izve da je noseča, toda ne ve kdo je oče njegovega otroka.

Medtem ko Karolina, dobi veliko igralsko možnost za vlogo v seriji, ki je njenemu nekdanjemu možu Ivici prinesla slavo. Karolina se tako vrne v njihova življenja, kar pretrese njehe hčerke in Ivico, vanj pa se zaljubi veliko mlajša kolegica Ema Knez.





Ni komentarjev:

Objavite komentar