9. avgust 2017

Zadnje informacije o telenoveli Papa a Toda Madre!



Producent Eduardo Meza pripravlja novo telenovelo Papa a Toda Madre, kjer bosta glavni par Maite Perroni in Sebastian Rulli. Maite tudi tokrat ne bo odpela naslovne pesmi. S tem, ko so potrdili, da je Sergio Mur četrti protagonist, je konec ugibanj in čeprav se je govorilo, da bo to Mark Tacher, bo ta sedaj najverjetneje glavni zlobnež.
Glavni par bosta tako Maite in Sebastian. Drugi par bosta Juan Carlos Barreto in Michelle Gonzalez, tretji Raúl Araiza in Veronica Jaspeado, medtem ko naj bi bil četrti par Rubén Zamora in Ana La Salvia. Ampak sta oba zavrnila vlogi. Tako je že znano, da je Rubena zamenjal Sergio, medtem ko naj bi po zadnjih informacijah Ano zamenjala igralka Alejandra Lazcano, ki je pred tedni zavrnila producentko Giselle Gonzalez.

Mlada mehiška igralka Lara Campos bo v telenoveli igrala Sebastianovo hčerko, ki ji bo ime Anifer. Slednja je nazadnje igrala v seriji La Doble Vida de Estela Carrillo (Ariadne Diaz).

Snemanja se začenjajo 14. avgusta, premiera pa bo predvidoma oktobra oziroma po koncu trenutne telenovele Mi Marido Tiene Familia (Zuria Vega in Daniel Arenas).

3 komentarji:

  1. Kaj se mogoče ve, približno koliko delov bo imela ta nadaljevnka.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ni še znano, ampak verjetno ne več kot 120.

      Izbriši
  2. Baš sam oduševljena najnovijim informacijama! Vjerujem totalno da će to biti baš spektakularna telenovela!:-)

    OdgovoriIzbriši