6. avgust 2017

Vrača se Esperanza Mia!

Na program Planet TV se bo v petek 18. avgusta vrnila argentinska telenovela Esperanza Mia (Esperanza). Tokrat se bo predvajala vsak delavnik okoli 09.10.


Telenovela Esperanza Mia (Esperanza) je bila posneta leta 2015 in 2016 pod okriljem Pol-ke. Za mednarodno prizorišče ima 180 delov. V glavnih vlogah sta Lali Esposito in Mariano Martinez. Med igralsko zasedbo pa so tudi: Tomás Fonzi, Natalie Pérez, Gabriela Toscano, Ana María Picchio, Rita Cortese, Federico D'Elía, Carola Reyna, Ángela Torres, Franco Masini, Pedro Alfonso, Jimena Barón, Mónica Cabrera, Michel Noher, ... Leta 2016 so dobili na argentinskih medijskih nagradah Martin Fierro, nagrado za najboljšo telenovelo leta.


Zgodba:
Julia živi v majhnem argentinskem mestecu, kjer živi s svojo mamo Blanco, ki dela v tovarni. Ko zboli, išče dokaze, da je to podjetje krivo, da je zbolela, kakor tudi nekaj njenih sodelavk. Ko zbere dokaze umre. Še pred smrtjo pa jih izroči hčerko Julii. Slednja se po njeni smrti odpravi v argentinsko prestolnico, da bi dokaze izročila policiji.

Na tem potovanju pa spozna simpatičnega Tomasa, ki ima eno napako, je namreč duhovnik. Julia kmalu ugotovi, da ji sledita dva moška in tako ugotovi, da ima s seboj zelo pomembne dokaze. Odpravi se v samostan Santa Rosa, tam pa si za boljšo varnost nadene ime Esperanza. Ena od sestr v prej omenjenem samostanu je Clara, ki je nosi veliko skrivnost. Preden je prišla v samostan je rodila hčerko in ravno ta hčerka, je Esperanza oziroma Julia. Julia se kot Esperanza navaja na novo življenje, ne more pa pozabiti Tomasa.

1 komentar:

  1. Raje bi kupili novo telenovelo. Škoda da po Las Amazonas niso dalje predvajali telenovel. Veliko dobrih telenovel še nismo videli na naših zaslonih. Pop tv pa itak pobere slabše telenovele

    OdgovoriIzbriši