5. avgust 2017

Tudi Arturo je brez pogodbe!


Igralec Arturo Peniche je tudi eden tistih igralcev, ki so ostali brez pogodbe s mehiško Televiso. Ampak, kot je povedal, za eno od oddaj na Imagen Television, se ne boji, da bi sedaj ostal brez dela. Vesel je, da bo sedaj lahko delal za katerokoli produkcijsko hišo, pri tem pa ni izključil možnosti, da bi delal za novo mehiško televizijo.

Za Televiso je med drugim igral v telenovelah: María Mercedes, La Usurpadora (Prevare), Vivo por Elena (Za Eleno), Siempre te Amare (Večna ljubezen), La intrusa (Vsiljivka), Entre el amor y el odio (Med sovraštvom in ljubeznijo), Contra viento y marea (Proti vetru), Alborada (Ob svitu), Heridas de Amor (Spopad strasti), En nombre del amor (V imenu ljubezni), Cuando me enamoro (Ko se zaljubim), La Tempestad (Vihar) in A que no me dejas (Ostani z menoj). Nazadnje pa je igral v seriji Mujeres de Negro. Je pa vmes igral tudi v dveh telemundovih telenovelah in sicer v telenoveli Victoria in Zorro, la espada y la rosa (Zorro, meč in vrtnica).
Njegov sin Brandon Peniche se je že pridružil konkurečni Azteci, kjer bo eden od protagonistov njihove nove telenovele La Bandida (Sandra Echeverria).

1 komentar:

  1. Pa,možda mu treba malo odmora od povlastica a i od same Televise.Što se tiče same Televise,i Maite Perroni je bez ekskluzivca, pa je ipak ostala na Televisi! Možda bude tako i Arturo!S druge strane,dobro bi došao i na nekoj drugoj kući, možda opet na Telemundu,a možda i na TV Azteci gdje mu je i sin,a možda i na Imagen TV-u,Netflixu,ili pak RCN-u itd.:-)

    OdgovoriIzbriši