8. avgust 2017

Kdo bo zamenjal Diega v telenoveli Me Declaro Culpable?

Изображение

Danes je odjeknila novica, da so se vodilni na Televisi odločili, da argentinski igralec Diego Olivera ne more biti starejši protagonist telenovele Me Declaro Culpable (Irina Baeva in Juan Diego Cuvarrubias), ker igra zlobneža v njeni predhodnici telenoveli En Tierras Salvajes (Claudia Alvarez in Cristian de la Fuente). Tako se govori, da ga bo zamenjal eden od dveh kandidatov.


Prvi je Guy Ecker, drugi pa Fernando Colunga. Tisti, ki bo izbran bo igral v paru s Mayrin Villanueva, ki je starejša protagonistka, medtem ko jima bosta v prvi vrsti grenila življenje Daniela Castro in Ramiro Fumazoni.


Že pred časom se je Guy Ecker omenjal za protagonista, ampak je bilo takrat rečeno, da je vlogo zavrnil. Je pa res, da je Fernando Colunga pred dnevi že napovedal, da se kmalu vrača z novim projektom. Je imel v mislih to telenovelo?

Kdo bi bil bolj primeren za to vlogo? Guy ali Fernando? Koga bi raje videli v paru s Mayrin Villanueva? In kdo bi bil primernejši za vlogo očeta Irine Baeve v telenoveli?

6 komentarjev:

  1. Pa,možda je tako i pošteno! Da ga se ne zasitimo zbog skoro baš svake telenovele! Pa,Mayrin Villanueva će biti dobra starija protagonistica. Za ovu mušku stariju protagonističku ulogu je puno bolji Guy Ecker.U paru s Mayrin bih radije vidjela Guya.I puno bolji bi kao otac Irine Baeve u toj telenoveli bio Guy Ecker!:-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz bi rada videla Fernanda Colungo , ker je boljši igralec .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ali Fernando Colunga mi previše odudara od prijašnjeg starijeg protagoniste.

      Izbriši
  3. RumoreS‏ @BlogRumoreS 13h

    Diego Olivera y Mayrín Villanueva, pareja protagónica adulta confirmada de #MeDeclaroCulpable en Televisa. @MayrinVillanew

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nekateri mediji ga potrjujejo, ter dodajajo, da je njegova glavna vloga vprašljiva, med drugim tudi na Radio Formula.

      Izbriši
    2. STS,sve ćemo sutra vidjeti kad bude predstavljanje glumačke postave.

      Izbriši