4. avgust 2017

Glavne kandidatke za glavno vlogo! Katera bo nova Esmeralda?


Glede na zadnje informacije, naj bi bila nova televisina telenovela Sin Tu Mirada, ki jo pripravlja producent Ignacio Sada, priredba venezuelske telenovele Esmeralda, po kateri je posneta tudi istoimenska telenovela, kjer sta bila v glavnih vlogah Leticia Calderon in Fernando Colunga.


Sedaj pa se za glavno žensko vlogo že omenjajo tri igralke, za vse pa bi to lahko bila prva glavna vloga v telenovelah. Omenjajo se: Carla Mauri, Claudia Martin in Ilean Almaguer. Za Carlo bi to lahko bila prva vloga v telenovelah, do sedaj je igrala samo v seriji Gossip Girl Acapulco. Claudia je nazadnje igrala v telenoveli Enamorandome de Ramon (Esmeralda Pimentel in Jose Ron). Medtem, ko je Ilean nazadnje igrala v telenoveli Un Refugio para el Amor (Zuria Vega in Gabriel Soto).

1 komentar:

  1. Zašto da ne?Na kraju krajeva,svaka od njih treba dobiti svaka svoju priliku!Po meni,najidealnije od sve 3 za protagonističku ulogu su Claudia Martin i Ilean Almaguer.Ali vjerujem da njih 3 nisu konačan popis kandidatkinja za protagonisticu!:-)

    OdgovoriIzbriši