8. avgust 2017

Druga sezona je ogrožena!


Čeprav je druga sezona serije La Doble Vida de Estela Carillo (Ariadne Diaz in David Zepeda) že potrjena, pa so se začele pojavljati govorice, da bi jo lahko ukinili. Z njo se je zgodilo podobno, kot s serijo La Piloto (Livia Brito), samo da v obratnem smislu. Serija s Ariadne Diaz v glavnih vlogi je bila uspešna med predvajanjem v Mehiki na programu Las Estrellas, ima pa slabo gledanost na ameriškem programu Univision. S serijo La Piloto pa je obratno. Slednja najverjetneje tako ne bo dobila druge sezone. Sedaj, pa je pod vprašanjem tudi druga sezona La Doble Vida de Estela Carrilo.

Serija je ostala tudi brez producentke Rosy Ocampo, ki je postala direktorica telenovel na Televisi. Njeno mesto pa je zavzel njen dolgoletni sodelavec Eduardo Meza, ki že pripravlja njeno napovedano telenovelo Papa a Toda Madre (Maite Perroni in Sebastian Rulli).

1 komentar:

  1. Pa,nikad se ne zna:možda jednog i ipak stavu tu drugu sezonu samo što im sad trenutno nije isplativa i izvediva!Ista stvar vrijedi i za La piloto!Rosy Ocampo je baš izvrsna izvršna producentica a vjerujem da će baš takav biti i Eduardo Meza!:-)

    OdgovoriIzbriši