10. november 2015

.:SLOVENIJA:. Eno leto od premiere Grehov preteklosti!

Pred enim letom se je na mehiškem programu Canal de las Estrellas, začela predvajati televisina telenovela La Sombra del Pasado. Ki jo trenutno na programu Pop TV spremljamo, pod naslovom Grehi preteklosti.
10. novembra leta 2014 je zamenjala takratno telenovelo La Malquerida. Po njenem koncu, ki je bil 17. maja, pa se je v njen termin preselila telenovela Que te perdone Dios.

Gre za priredbo televisine telenovele El Manantial iz leta 2001, kjer sta bila protagonista Adela Noriega in Mauricio Islas. Producirala jo je Carla Estrada, zgodbo za originalno telenovelo pa sta napisala José Cuauhtémoc Blanco in Víctor Manuel Medina
Za priredbo je poskrbela Mapat, skupno pa ima 137 delov. Protagonista sta Michelle Renaud in Pablo Lyle, medtem ko so glavni zlobneži: Alejandra Barros, Alexis Ayala in Thelma Madrigal. Poleg njih so med igralsko zasedbo tudi: Alfredo Adame, Rene Strickler, Susana Gonzalez, Lisset, Horacio Pancheri, Cynthia Klitbo, Beatriz Moreno, Manuel "Flaco" Ibáñez, Sachi Tamashiro, Alex Sirvent, ... Naslovno pesem Te Prometi je odpel Manuel Mijares.
Zgodba:
V kraju Santa Lucia prebivata dve sprti družini, ki že leta živita v začaranem krogu strasti, bolečine in maščevanja. Na eni strani je premožna družina Severiana in Candele Mendoza, ki s sinom Cristóbalom živi na lepem posestvu, na drugi pa družina Roberte in Raymunda Alcocer, ki s hčerko Aldonzo živi v bolj skromnem domu. Roberta ima zaradi svojega stanu velike komplekse, zato postane Severianova ljubica, kar vodi v veliko sovraštvo med družinama. Ko Cristobal in Aldonza odrasteta, se zaljubita, a njune poti gredo kmalu narazen. Ko je Cristobal tik pred poroko s spletkarsko Valerio, se v Santa Lucio vrne Aldonza. (vir: 24ur.com)

Vam je všeč ta telenovela?

5 komentarjev:

  1. Ja. Moja najboljsa telenovela je za vedno. Nevm kaj bo ko je bo konc,verjetn bom umrla. Ker moja najboljsa igralka je ravno Michelle , igralec pa Pablo res sta se najdla skup v telenovli. Skoda da nista par tud v resnicnem zivljenju. Na zasebnefa vas pa pridem prosim ce mi lahko iresnicite eno srednje veliko zeljo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Telenovela je res dobra. Zaradi nje pa res ne boš umrla. Bo prišla kakšna nova, ki bo mogoče še boljša.

      Izbriši