3. november 2015

.:MEHIKA/ŠPANIJA:. Televisa s še več priredbami španskih serij?

Lansko leto je Televisa postregla s telenovelo Mi Corazon es Tuyo (Mi Corazon es Tuyo), ki je bila priredba španske serije Ana y los Siete. Zaradi velikega uspeha, pa so se vodilni odločili in dovolili producentu Robertu Gomezu Fernandezu, da posname priredbo še ene španske serije. In sicer serije Gran Hotel, ki se trenutno snema v Mehiki. Njen naslov je El Hotel de los Secretos (Irene Azuela in Erick Elias). Ampak, to verjetno ne bo zadnja priredba španske serije, saj ima Televisa še dovoljenja za snemanja priredb še štirim španskim serijam. 


Ena od njih je tudi Bandolera, ki jo trenutno lahko spremljate vsak delavnik na programu TV3 Medias. Ampak to ni edina. Med temi štirimi serijami je tudi Velvet, Amar es para Siempre in El Secreto del Puente Viejo (Skrivnost starega mostu).
Bandolera je španska serija, ki se je snemala od leta 2011, pa do leta 2013 in ima 510 delov, posnetih v dveh sezonah. Posneta je pod okriljem Digital TV, predvajala pa se je na programu Antena 3. Na tem programu se predvaja tudi trenutno zelo uspešna serija Velvet. Snemanja potekajo že od leta 2014. Trenutno ima tri sezone, skupno pa 43 delov, trenutno pa že potekajo snemanja četrte sezone. Snemanja potekajo pod okriljem Bambú Producciones. Amar es para siempre se snema od leta 2013 in ima že 717 delov, snemanja pa še vedno potekajo. Trenutno se snema in predvaja četrta sezona. Snema se prav tako pod okriljem Diagonal TV. El Secreto del Puente Viejo (Skrivnost starega mostu) smo na naših zaslonih že lahko dvakrat spremljali na programu TV3 Medias. Snema se pod okriljem Boomerang TV. Snema se že vse od leta 2011 in ima trenutno že skoraj 1200 delov.

Velvet


Amar es para Siempre


El Secreto del Puente Viejo

Ni komentarjev:

Objavite komentar