3. marec 2015

.:MEHIKA:. Tudi Hasta el Fin del Mundo se seli na gledališke odre!

Ustvarjalci telenovele Hasta el Fin del Mundo (Marjorie de Sousa in David Zepeda) so že začeli s pripravami na mjuzikl, ki ga pripravljajo, po koncu snemanj. V njem bosta tudi protagonista, ki bosta skupaj pela. Poleg tega, da snemanja še vedno potekajo, naj bi kmalu igralci začeli tudi s pripravami.
 
Tako se bo ta telenovela pridružila še Mi Corazon es Tuyo (Moje srce je tvoje), ki se prav tako seli še na gledališke odre. Premiera pa bo čez nekaj dni. 

6 komentarjev:

  1. samo ne vem zakaj mora David peti! Grozaaaaaaaa .... Saj igrati zna in to zelo dobro ... ampak peti ,,,, brez besed

    OdgovoriIzbriši
  2. Se strinjam z komentarjem. David Zepeda sploh ne zna peti, ima tako cuden glas, da ga res ne razumem zakaj se vedno vztraja s petjem. :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Kaj je zdaj to, da so vse telenovele po koncu začele prihajati še v gledališča? Mi corazon es tuyo in zdaj pa še ta.?

    OdgovoriIzbriši
  4. Nas se to itak ne tiče, ker jih ne bomo gledali. Če mehiški publiki to paše in bodo gledališča zasedena, kar naj igrajo. Uspešno!

    OdgovoriIzbriši
  5. Meni se zdi pa te že res brezveze. Pravijo, da naj bi bila HEFDM neka uspešnica, pa ima čisto povprečno gledanost. Če je že bila katera uspešnica je to MCET ne pa ta.

    OdgovoriIzbriši
  6. Telenovele spremljam zelo kratek čas in vedno bolj verjamem tistim, ki pišejo po spletu o korupciji na mehiški Televisi. Tukaj res ni pomembna kvaliteta in talent igralca, ampak kdo je s kom in kdo je proti komu, kdo je dobro zapisan, kdo je producent, kdo je s kom bil v postelji..... nobenih vrednot.

    OdgovoriIzbriši