18. september 2014

.:SLOVENIJA:. Se jo še spominjate?

Se še spominjate venezulske telenovele Kassandra, ki smo jo lahko pred leti spremljali tudi na programu Pop TV?
V ponedeljek 22. septembra se vrača na bosanske zaslone in sicer na program Hayat Plus, kjer se bo predvajala vsak delavnik ob 12. uri.
 
Kassandra je telenovele iz leta 1992, ki je bila posneta pod okriljem venezuelske produkcijske hiše Coral in RCTV. Gre za priredbo venezuelske telenovele Peregrina iz leta 1973. Imela je 150 delov. Protagonista sta bila Coraima Torres in Osvaldo Rios.
entrada BN
 
Zgodba:
Zgodba se začne pred 20 leti, ko ciganka iz potujočega cirkusa prerokuje lepo prihodnost hčerki bogatega veleposestnika Andreini, v resnici pa vidi njeno tragično usodo. Mačeha Hermina ves čas zapostavlja Andreino, saj ima srce le za svoja dva sinova, identična dvojčka iz prejšnjega zakona. Andreina je zaljubljena v cirkus in v privlačnega doktorja Rangela. Vendar prav on odkrije njeno hudo bolezen, ki ji bo kmalu vzela življenje. Ker Andreinin oče ve, da je hči na tihem zaljubljena v dr. Ernesta Rangela, se naj obrne s prošnjo, če bi se iz usmiljenja poročil z umirjajočo Andreino. Ernesto in Andreina se res poročita in rodi se jima hčerka Kassandra. Ernesto se smrtno ponesreči v letalski nesreči, Andreina pa zaradi hude bolezni izdihne med porodom. Mačeha Hermina se hoče znebiti novorojenke, zato jo zamenja z umrlim novorojencem neke ciganke.

2 komentarja:

  1. Jel ima koje šanse da reprizirate?

    OdgovoriIzbriši
  2. U Sloveniji ne ide od ponedeljka na programu Hayat Plus.

    OdgovoriIzbriši