14. september 2014

.:MEHIKA:. Vse najboljše, Silvia!

Na današnji dan pred 36. leti se je v Guanajuato v Mehiki rodila igralka Silvia Navarro. Rodila se je torej 14. septembra leta 1978. Njeno polno ime je Silvia Angélica Navarro Barva.
Po šolanju na aztecini šoli igralstva, je leta 1998 dobila prvo vlogo, ki je bila hkrati tudi njena prva glavna vloga. Bila je namreč protagonistka aztecine telenovele Perla. Od takrat naprej je tudi imela glavne vloge v telenovelah. Nato so sledili vlogi v telenovelah Catalina y Sebastian in La Calle de las Novias. Nato pa je leta 2003 dobila glavno vlogo v telenoveli Cuando Seas Mia (Ko boš moja), ki ni bila uspešna samo v Mehiki, ampak tudi drugod po svetu. Sledile so ji še vloge v telenovelah: La Duda (Dvom), La Heredera in Montecristo. Slednja je bila tudi njena zadnja vloga v aztecinih telenovelah. Nato je leta 2008 prestopila na Televiso in takoj zaigrala ob Fernandu Colunga v telenoveli Manana es Para Siempre (Jutri je za večno). Nato pa je bila protagonistka telenovele Cuando Me Enamoro (Ko se zaljubim) in Amor Bravio (Kot ukaže srce). Trenutno blesti v komični telenoveli Mi Corazon es Tuyo, ki je v Mehiki pa tudi drugod že prava uspešnica.
Poleg tega, da jo na naših zaslonih videvamo samo v telenovelah, je dejavna tudi na drugih področjih. Sodeluje tako v gledališču, snema filme in serije.
Leta 2012 pa je bila tudi ena od izbrancev v njihovem izboru najlepših latinoameričanov v reviji People en Espanol.
 
Vse najboljše, Silvia!

5 komentarjev:

  1. vse najboljše Silvia!!!! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Vse najboljše Silvia. Zelo uspešna igralka in moja najljubša igralka. Želim ji še veliko uspehov.

    OdgovoriIzbriši
  3. Vseeee najboljseeeee moja silvia, zelim ti da bos srecna zdrava in vesela
    Rada te imam (yo quiero a ti mucicicicisimo)

    OdgovoriIzbriši
  4. Moja Silvia srečno. Ostani tako kot si, ker ti si najbolša.

    OdgovoriIzbriši
  5. Vse najboljše silvia in da bi še dolgo blestela v telenovelah. Odlična igralka!!!

    OdgovoriIzbriši