13. september 2014

.:HRVAŠKA:. Ponovno prihaja Cuidado con el Angel!

23. septembra se bo na programu Doma TV končala televisina telenovela Las Bandidas (Ljubljena moja). Naslednji dan pa se obetajo spremembe v programu. V dosedanji termin prej omenjene telenovele se bo prestavila Marisol, medtem ko se bo od 24. septembra v njenem dosedanjem terminu ob 16.40 pa prihaja ponovno Cuidado con el Angel (Angeli brez kril).
 
To bo, če so moje informacije točne, že njeno četrto predvajanje na hrvaških zaslonih. Najprej se je predvajala na programu HRT1, nato pa še dvakrat na programu Doma TV. Tako, da bo to že njena tretja ponovitev na prej omenjnem programu.

Vam je bila všeč ta telenovela? Bi jo tudi vi gledali štirikrat ali je enkrat dovolj?
Entrada Doma TV

3 komentarji:

  1. Doma tv resnično pretirava s ponovitvami. Ne razumem kaj dosežejo s tem, ko eno telenovelo tolikokrat ponavljalo. Jaz osebno nikoli nobene telenovele ne gledam dvakrat,( izjema je bila Esmeralda, ki sem jo gledala dvakrat) enkrat je dovolj. Na srečo pri nas Pop tv ne ponavlja starih telenovel.

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je bila ta telenovela izredno všeč ( je pa res da je bila mogoče malo predolga ). To je najboljša telenovela Maite in Wiliama. Če bi bila ponovno na sporedu bi jo gledala. Je pa res kot pravi zgornja kolegica, nima smisla tako hitro ponavljati telenovel.

    OdgovoriIzbriši
  3. Glede na to da je jesenski čas in v tem času na televizijske zaslone pridejo raznorazne novosti, bi lahko gledalce presenetili s novo telenovelo ne pa s tretjo ponovitvijo iste telenovele. Razumem da si gledalci želijo videti še enkrat neko telenovelo,ki jim je bila všeč ampak tako pretiravanje res ni potrebno. Tudi Marisol ponavljajo že tretjič.

    OdgovoriIzbriši