30. april 2017

::MEHIKA:: Zopet spremenjeni termini predvajanja telenovel!



Po tem, ko je pred dnevi Azteca predstavila nove termine za njihov program Azteca Trece, je sedaj enako naredila Televisa za program Las Estrellas.

Na programu Azteca Trece se bo od 1. maja turška serija Kuzey Guney predvajala ob 20.30, od 8. maja pa se bo v tem treminu predvajala serija Su Nombre era Dolores, Jenny como yo conoci. Serija La Fiscal de Hierro (Iliana Fox in Carlos Ferro) pa se bo predvajala ob 21.30, od 22. maja pa se bo v njenem terminu predvajala telenovela Nada Personal (Margarita Munoz in Valentino Lanus).

Sedaj pa so objavili spremenjene termine tudi za program Las Estrellas. Telenovela Mi Adorable Maldicion (Renata Notni in Pablo Lyle), se je sedaj predvajala ob 17. uri, od 8. maja pa se bo predvajala ob 17.30. Potej telenoveli sledi serija La Rosa de Guadalupe, ki se bo predvajala ob 18.30. Sledila bo telenovela Enamorandome de Ramon (Esmeralda Pimentel in Jose Ron), ki se bo predvajala ob 19.30. Ob 20.30 se bo predvajala telenovela El bienamado (Jesus Ochoa). Nato pa se bo ob 21.30 predvajala La Doble Vida de Estela Carrillo (Ariadne Diaz in David Zepeda). Serija Mujeres Asesinas, pa se bo po novem predvajala ob polnoči.

Ni komentarjev:

Objavite komentar