17. marec 2013

.:ZDA:. Trije novi projekti

Telemundo pripravlja za letos poleg trenutnih telenovel: La Patrona (Aracely Arambula in Jorge Luis Pila), Pasion Prohibida (Monica Spear in Jencarlos Canela), El Rostro de la Venganza (Marlene Favela in David Chocarro) in El Senor de los Cielos (Rafael Amaya in Ximena Herrera) ter Marido en Alquiler (Sonya Smith in Juan Soler) še tri nove telenovele, ki bodo priredbe.

 Dama y Obrero je lanska čilska telenovela. Nastala je pod okriljem čilskega TVN-ja in ima 189 delov. Protagonista te telenovele sta bila, čilska igralca María Gracia Omegna in Francisco Pérez-Bannen, medtem ko sta bila zlobneža César Sepúlveda in Magdalena Max-Neef.
V tokranji telemundovi verziji bi lahko bila protagonistka Gaby Espino.
 
Mujer Madura je še ena od novih telenovel, ki jo pripravlja Telemundo za to leto.
Za glavno žensko vlogo se trenutno omenja mehiška igralka Adela Noriega.
 
Dona Diabla je telenovela, ki jo na Telemundu pripravljajo že od leta 2011. Tega leta so se namreč pojavila govorice, da bi lahko bila protagonista te telenovele Adela Noriega, poleg nje pa bi v tej telenoveli igral še Eduardo Yanez. Ampak te informacije so se izkazale za neresnične. Takrat so se za glavno vlogo omenjali še Lucero in Thalia. Gre za priredbo istoimenskega filma.

Ni komentarjev:

Objavite komentar