28. februar 2013

.:SLOVENIJA:. Na Planet TV prihaja Sulejman!

Tokrat vam prvi sporočamo, da na program Planet TV prihaja 10.marca turška serija Sulejman Veličastni (Muhteşem yüzyıl). Prvi del bo tako predvajan v nedeljo ob 17.40, nato pa se bo ta serija predvajala vsak delavnik ob 17.uri.

Serijo so začeli snemati leta 2011. Glavno vlogo Sulejmana igra Halit Ergenç, ki je bil pred tem glavni v turški seriji Binbir Gece (1001 noč). Serijo še vedno snemajo. Trenutno ima 3 sezone, skupno pa 87 delov po uro in pol.

Serija povsod kjer jo predvajajo ruši rekorde gledanosti. Zaradi njega so morali spremeniti termin predvajanja hrvaške serije Larin Izbor (Larina izbira) na hrvaškem programu Nova Tv, ker je imel Sulejman veliko večjo gledanost. Poleg tega je imel tudi zelo veliko gledanost v Srbiji, medtem ko je v Bosni in Hercegovini imel nekoliko manjšo, ampak vseeno veliko.
 
Iz spletne strani Siola:
Na svoj račun bodo končno prišli ljubitelji telenovel. Turška telenovela Sulejman Veličastni je zgodovinska in tudi kontroverzna nadaljevanka, ki na televizijskih ekranih obudi zlata leta Otomanskega cesarstva in bo gledalcem ponudila vpogled v življenje sultana Sulejmana Veličastnega. Telenovela bo prvič na sporedu v nedeljo, 10. marca, ob 17.40, nato pa bo zasedala termin od ponedeljka do petka ob 17. uri.

Spodaj si lahko pogledate napovednik in uvodno špico serije na hrvaškem programu RTL Televizija:
 
 
 
Boste spremljali novo turško serijo? Ste jo gledali že na katerem drugem programu (npr. hrvaški RTL Televiziji)? Kakšna se vam zdi? So vam turške serije sploh všeč?
 
več o telenovelah in serijah iz Turčije, Indije in Hrvaške najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

Ni komentarjev:

Objavite komentar