20. januar 2013

.:MEHIKA:. Azteca pripravlja tri nove telenovele!

Azteca trenutno pripravlja tri nove telenovele, ki bodo kmalu tudi začele s snemanji in nato s predvajanjem na njihovem programu. Gre za telenovele: Contracorriente, El Enemigo de Sandra in remake ameriške serije Brothers and Sisters.

Contracorriente je originalna telenovela, zgodbo je napisal Erick Vonn (Cielo Rojo). Za vlogo v telenoveli so trenutno potrjeni: Edith Gonzalez, Humberto Zurita, Andrea Noli, Aura Cristina Geithner, Miriam Higareda, Barbara de Regil, Martha Verduzco, Veronica Merchant in Juan Manuel Bernal. Producenta telenovele sta Fides Velasco (Emperatriz) in Jacky Castro.

Telenovela bo nadomestila Los Rey (Rossana Najera in Michel Brown).

El Enemigo de Sandra (naslov se lahko še spremeni) je remake venezuelske telenovele Senora (Azteca naredila že dve priredbi: Senora in Un Nuevo Amor). Trenutno so potrjeni: Paola Nunez, Mauricio Islas in Margarita Gralia. Producentka telenovele je Maricarmen Marcos (La Mujer de Judas). Telenovela bo nadomestila La Otro Caro del Alma (Gabriela Spanic in Eduardo Capetillo).

Producentka Elisa Salinas (Los Rey) pa pripravlja remake ameriške serije Brothers and Sisters. Trenutno še ni potrjen noben igralec, saj so šele začeli s pripravami. Poleg tega tudi ni znano kdaj se bo začela predvajati.

Ni komentarjev:

Objavite komentar