10. julij 2012

.:HRVAŠKA/SLOVENIJA:. Uspešnica iz Hrvaške

Zagotovo se marsikdo spominja, kakšno evforijo je pri nas povzročila telenovela Esmeralda. No, nekaj podobnega se trenutno dogaja na Hrvaškem, kjer je občinstvo prevzela telenovela in zdaj že film Larina izbira.

V Zagrebu je 27. junija potekala svečana filmska premiera izjemno priljubljene hrvaške telenovele Larina izbira. Film, ki nosi podnaslov Izgubljeni princ, si je v 12 dneh ogledalo več kot 28.000 gledalcev, kar je rekord zadnjih desetih let za ogled filma domače produkcije, poročajo hrvaški mediji.
Doris Pinčić in Ivan Herceg, glavna igralca izjemno priljubljene hrvaške telenovele Larina izbira, ki ima svoj krog oboževalcev tudi pri nas, uspešno promovirata film s svojim obiskom različnih kinematografov v Zagrebu in v Splitu, kjer se lahko obiskovalci slikajo in družijo s svojimi filmskimi junaki.
Film je nadaljevanje na Hrvaškem že končane 1. sezone telenovele Larina izbira, ki je vse ljubitelje pustila v negotovosti, saj je konec nepričakovan in pusti odprta številna vprašanja, ki so svoj epilog dobila v filmu.
Film je režiral Tomislav Rukavina, v glavnih vlogah pa so nastopili Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Stefan Kapičić, Jagoda Kumrić in Dino Rogić. Igralsko ekipo pa sestavljajo tudi David Šikić, Špiro Guberina, Miraj Grbić, Filip Rado.

O filmski zgodbi

Mali Zlaja, sad velike ljubezni med Jašo in Laro, in edini naslednik družine Zlatar postane pogrešan v letalski nesreči. Lara, ki ne more več živeti brez sina, postane nuna, volk samotar pa postane tudi Jaša. Ko čez nekaj let v lokalno ribarnico pripelje ribe, zagleda otroka, za katerega je prepričan, da je njegov sin.

vir: 24ur.com

Ni komentarjev:

Objavite komentar