22. januar 2018

Prihaja film Navodila niso priložena!


V soboto 27. februarja ob 20.05 boste lahko na programu RTV Slovenija 1, videli mehiški film Instrucciones no incluidas oziroma Navodila niso priložena. V glavni vlogi bomo videli mehiškega igralca Eugenia Derbeza.

Valentin je zapeljivec iz Acapulca, ki preži na avantur željne turistke. Vseh ras in narodnosti. Na Jadranu bi mu rekli ´galeb´. Nekega dne se na njegovih vratih pojavi Julie, privlačna Američanka, mu porine v roko hčerko po imenu Maggie, vzame deset dolarjev za taksi in...izgine. 

Tako rekoč profesionalni plejboj je sprva osupel, nato jezen, sčasoma se le privadi na vlogo očeta. Nekega dne na njun naslov pride razglednica, ki ju napoti v Los Angeles, kjer naj bi živela Julie. Iskanje izginule matere je dolgotrajen projekt in Valentin se v tem času začne uveljavljati kot eden najbolj iskanih filmskih kaskaderjev, mala Maggie, ki mu je seveda že močno prirasla k srcu, pa je njegova prevajalka in motivatorka na snemanjih.Tako mine šest čudovitih let, vse dokler nekega dne na njuna vrata spet ne potrka Julie. Tokrat z zahtevo po skrbništvu nad Maggie…

Enega najbolj uspešnih mehiških filmov vseh časov so pred kratkim predelali Francozi. V naših kinematografih je bil predvajan pod imenom Nepričakovano očka.

Ni komentarjev:

Objavite komentar