12. november 2017

Ljubezni na snemanju serije Senora Acero!



V ponedeljek se je na ameriške zaslone vrnila kriminalna serija Senora Acero: La Coyote (Carolina Miranda), z že četrto sezono. V času snemanj, pa se v snemalnih studijih tudi začelo nekaj novih razmerij. Tako so do sedaj nastali trije pari, ki jih sedaj ne povezuje samo skupni projekt, ampak tudi ljubezen.


Med snemanjem druge sezone sta se zaljubila igralca Alberto Agnesi in Carla Hernandez. Slednja je bila del te serije samo eno sezono. Medtem, ko je bil Alberto del te serije od začetka, po koncu četrte pa se poslavlja. Igralca sta sedaj skupaj že dve leti.


Tudi protagonistka tretje in trenutne sezone, Carolina Miranda, je na prizorišču snemanj našla tudi svojega trenutnega izbranca. To pa je Michel Duval, ki v seriji sicer igra njenega brata. Par sta že nekaj mesecev, že skoraj leto dni.


Tretji par, ki ga je zakrivila ta serija, pa sta Eduardo Amer in Maria Jose Magan. V seriji igrata El Bebota in Andreo. Spoznala sta se v zadnjih dneh snemanja tretje sezone, kmalu za tem, pa sta postala par. Skupaj sta sedaj že skoraj pol leta.

Ni komentarjev:

Objavite komentar