7. februar 2017

::SLOVENIJA:: Nov spored telenovel od 13. februarja na programu Pop TV!


Edina in glavna novost je ta, da se telemundova telenovela Reina de Corazones (Srčna kraljica), ne bo več predvajala v popoldanskem času na programu Pop TV, ampak se bo sedaj namesto ob 15.35, predvajala ob 11.20. Poleg tega pa bo ostala brez ponovitve. V ponedeljek bo nova epizoda ob 13.30, nato pa se bo preselila v dopoldanski termin. Medtem, ko se bosta televisini telenoveli predvajali eno uro prej, kot se trenutno.

08.45 - A que no me dejas (Ostani z menoj), ponovitev
10.10 - Tres Veces Ana (Sestrske vezi), ponovitev
11.20 - Reina de Corazones (Srčna kraljica)
15.35 - A que no me dejas (Ostani z menoj)
16.55 - Tres Veces Ana (Sestrske vezi)
20.00 - Usodno vino

4 komentarji:

  1. Kaj bi se dalo sestavit se bolj beden spored nadaljevank? Ze itak ne gledam vec skoraj nic poptv. Po tem kar so pa zdaj naredili, ga pa sploh vec nebom. Reina de Corazones je namrec edina nadaljevanka na poptv, ki si se je nisem ogledal na spletu. No, poptv pa res ne zna. Nadaljevanke morajo biti od 16:00 do 19:00. Ali jih pa sploh naj ne odkupujejo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Se strinjam s tabo, nov spored je res beden. Trenutno je res dober spored, telenovele od 15.30 do 19 ure. Spet so vse pokvarili. Sem mislila da se bo Pop tv odkar je postal plačljiv poboljšal. Spet bodo ob 18 uri dali na spored namesto telenovele že neštetokrat ponavljajočega Komisara Rexa. Ista zgodba kot lansko pomlad.

      Izbriši
  2. Dobr da lahko nazaj prevrtim...mislm k da se mal norca delajo skoz spreminjajo spored.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zgleda ima Reina de corazones slabo gledanost, enako so naredili tudi z Utripajočimi srci in so jo predstavili. To je dokaz, da v prihodnje po Silvani sin lana spet dolgo ne bo Telemunda, boste videli... enako so naredili s turškimi slaba gledanost in že nekaj let nobene turške. Na Hrvaškem, Bosni, Srbiji pa najbolj gledane

    OdgovoriIzbriši