11. januar 2017

::SLOVENIJA:: Vrača se Odpuščanje ljubezni!

lo-imperdonable04-jpg
Na slovenske zaslone se danes vrača televisina telenovela Lo Imperdonable (Odpuščanje ljubezni), ki se bo predvajala vsak dan ob 21. uri na programu Oto. Dnevno pa se bosta predvajali dve epizodi. Na programu Pop TV smo jo lahko spremljali lansko leto.

Originalni naslov: Lo Imperdonable
Slovenski prevod: Odpuščanje ljubezni
Priredba: La Mentira
Leto snemanja: 2015
Število delov: 122
Produkcija: Televisa
Producent: Salvador Mejia


lo-imperdonable16-jpg


Igralska zasedba: Ana Brenda Contreras, Ivan Sanchez, Grettell Valdez, Sergio Sendel, Sebastian Zurita, Gaby Mellado, Patsy, Juan Ferrara, Mar Contreras, Claudia Ramirez, Paty Diaz, Guillermo Capetillo, Alicia Machado, Osvaldo de León, Delia Casanova, ...

Zgodba:
V središču telenovele je Veronica Prado Castelo, ki sta jo posvojila Jorge in Salma. Nanjo je ljubosumna Virginia, ker jo ima tetin mož raje kot njo. Vse pa se še bolj zaostri, ko se vrne Emiliano, ki ga želi osvoji in se poročiti z njim, ter se teko dokopati do njihovega velikega bogastva. Ampak Emiliano se je vrnil, da bi osvojil Veronicino srce.

Medtem pa Martin San Telmo ugotovi, da se je njegov brat Demetrio ubil, zaradi ženske, ki ga je zapustila, ker je bil prereven zanjo. Zaradi tega, se Martin odloči na bratovem grobu priseže, da se bo maščeval tej ženski. Edino informacijo, ki jo ima o tej ženski pa je, da se njeno ime začne na črko V. Medaljon, ki ga najde pa pripada družini Prado Castelo.


Ko se Martin in Veronica srečata se takoj zaljubita. Ampak vmes poseže Virginijino maščevanje. Martina namreč prepriča, da je Veronica odgovorna za smrt njenega brata, ter da svoje partnerje izbira glede na njihovo premoženje. Čeprav se Martin zaljubi v Veronico, se ji želi maščevati. Tako se poročita, nato pa jo odpelje v Mino Escondido, kjer jo prepriča, da je bankrotiral, poleg tega pa se začne grdo obnašati do nje. Veronica, ki prav tako ljubi Martina njegovo grdo obnašanje prenaša vse do trenutka, ko izve, zakaj se je sploh poročil z njo. Tako ga zapusti, ker mu ni pripravljena odpustiti.

1 komentar:

  1. Na POP TV prihodnji mesec prihaja čisto sveža mehiška telenovela Zbudil bi se s teboj (Amo despertar contigo).

    Vir:(http://www.telenovele-slo.net/2017/01/12/po-sestrskih-vezeh-na-pop-tv-prihaja/)
    Vir:(http://www.telenovele-slo.net/2017/01/12/po-sestrskih-vezeh-na-pop-tv-prihaja/)

    OdgovoriIzbriši