1. januar 2017

::SLOVENIJA:: To je lansko leto napovedala Brenda!

V začetku leta 2016 je Brenda napisala svoje mišljenje o tem, kaj bi lahko videli v lanskem letu na slovenskih zaslonih. In kaj je napovedovala?

Uspešno je napovedala, da bomo v letu 2016 lahko videli telenoveli A que no me dejas (Ostani z menoj) in Tres Veces Ana (Sestrske vezi). Je pa v sklopu televisinih telenovel napovedala tudi telenovelo Pasion y Poder, ki je najverjetneje tudi ne bomo videli.

Napovedala pa je tudi telenovele: Santa Diabla, Rosa Diamante (Rožnati diamant), Corazon Partido (Zlomljeno srce), Dona Barbara, Dame Chocolate in Esmeraldo. Rožnati diamant in Zlomljeno srce se že predvajata oziroma sta se že. Santa Diabla je odkupila ena od slovenskih televizij (ali Pop TV ali Gold TV ali Net TV). Na Dimi so ostali brez pravic za Dono Barbaro. Edini, ki pa nista odkupljeni pa sta Dame Chocolate (Sladka skrivnost) in Esmeralda. 

3 komentarji:

  1. Eto,pa je neke telenovele sasvim slučajno pogodila a druge će svojim,prirodnim tokom doći!

    OdgovoriIzbriši
  2. Pa kaj. Saj rosa diamante smo ze gledali 2 leti nazaj na pop tv, dame chocholata in esmeraldo pa tudi. Nobena od reh telenovel pa ni bula tako vrhunska da bi jo gledal se enkrat.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pa ce ze kupujejo vec let stare nadaljevanke, potem bi lahko odkupili cuna de lobos, ki pa je res izvrsna telenovela, ce ne kar najboljsa. Upajmo da bo kdaj nastala tudi njena priredba.

    OdgovoriIzbriši