19. januar 2017

::SLOVENIJA:: Prihajajo argentinski očetjei!


Program Pop TV je poleg televisine telenovele Despertar Contigo (Zbudil bi se s teboj), odkupil pravice še za argentinsko komično telenovelo Senores Papis. Datum začetka predvajanja pa trenutno še ni znan.

Gre za telenovelo iz leta 2014, ki ima 184 delov. V glavnih vlogah so: Luciano Castro, Joaquín Furriel, Luciano Cáceres in Peto Menahem. Telenovela je bila posneta pod okriljem Telefeja. Lansko leto so svojo priredbo že dobili Čilci, naslov pa so pustili enak.

V ospredju so Favio, Ignacio, Franco in Mauro, ki so štirje moderni očetje, ki so se povezali kmalu po rojstvu njihovih otrok. Skupaj pa preživljajo razne trenutke.

4 komentarji:

  1. Nije otkupljena argentinska telenovela, nego su otkupljena prava za preradu, tj. dolazi slovenska verzija serije.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kupljene so pravice za predvajanje telenovele, ne snemanje priredbe.

    OdgovoriIzbriši
  3. Ne, nego za snimanje tj. za pravljenje ADAPTACIJE.

    El grupo de Europa del Este CME Group adquirió LOS DERECHOS DE ADAPTACION de Sres. Papis para Eslovaquia, República Checa, Rumania, Bulgaria, Eslovenia y Croacia. El formato de Sres. Papis, la exitosa comedia que Telefe produjo y presentó en 2014, fue adquirido para su adaptación y emisión en seis países de Europa del Este: Eslovaquia (Markiza), Republica Checa (CET 21), Rumania (Protv SRL), Bulgaria (BTV), Eslovenia (Pro Plus), Croacia (Nova).

    OdgovoriIzbriši
  4. Hvala nisem vedela, tako so objavili na telenovele-slo.net, sedaj pa so tudi oni popravili

    OdgovoriIzbriši