1. januar 2017

::SLOVENIJA:: Kaj napovedujemo za leto 2017?

V nadaljevanju sledi moja napoved, kaj bi lahko videli v prihajajočem letu na slovenskih zaslonih. Naj pa še najprej povem, da je to samo moje mišljenje in ni nič potrjenega, razen že napovedane telenovele.

Za Televiso leto 2016 ni bili prav nič uspešno, tako da težko napovem, kaj bi lahko spremljali na slovenskih zaslonih. Menim pa, da imajo največ možnosti telenovele: Despertar Contigo in Un Camino hacia el Destino. Od trenutno napovedanih telenovel pa Mi Adorable Maldicion in Enamorandome de Ramon.

Despertar contigo v glavnih vlogah sta Ela Velden in Daniel Arenas. Elo smo na slovenskih zaslonih videli v obeh telenovelah, kjer je igrala, tako da ostane še samo ta. Daniela pa smo videli v telenoveli Corazon Indomable (Divja v srcu), ki je bila dobro gledana na slovenskih zaslonih.

Un Camino hacia el destino za njo sem najmanj prepričana, ker smo že videli njeno priredbo, telenovelo La Hija del Jardinero (Vrtnarjeva hči). Je pa velik plus za njo, ker gre za klasično telenovelo.

Mi Adorable Maldicion je še ena telenovela, ki je bolj klasično obarvana. Glavna igralca sta slovenskim gledalcem že poznana. 

Enamorandome de Ramon glavni razlog, da bi ta telenovela lahko prišla na mehiške zaslone je Jose Ron, pa tudi Esmeralda Pimentel. Od obeh smo videli, kar veliko število telenovel.

Kaj še napovedujem za leto 2017?

Znano je že, da prihaja telenovela Vuelve Temprano, o kateri boste več podatkov dobili v naslednjih dneh. Od programa predvajanja in slovenski naslov.
Zagotovo pa bomo v tem letu videli telemundovo telenovelo Santa Diabla, kjer so v glavnih vlogah Gaby Espino, Carlos Ponce in Aaron Diaz. Ni pa še znan program predvajanja. Ta bi lahko bil ali Pop TV ali Gold TV ali Net TV.


Zagotovo pa bomo v prihajajočem letu videli tudi najnovejšo telemundovo komično telenovelo Silvana sin Lana, kjer sta v glavnih vlogah Maritza Rodriguez in Carlos Ponce. Glede na to, da slovenske televizije v zadnjem času veliko telenovel kupijo pri Dimi vision, jo bomo zagotovo kmalu lahko spremljali.

Slednja pa ima pravice tudi za telemundovi telenoveli Perro Amor (Sebična ljubezen) in Dame Chocolate (Sladka skrivnost), ter romunski seriji Aniela in Regina.

Kaj napovedujete pa vi?

8 komentarjev:

  1. Če bo vsaj polovica od teh bo super.

    OdgovoriIzbriši
  2. Upam, da res nobena od naštetih, ker med temi ni nobene dobre. Bolje, da kupijo kakšno starejšo, ki jo še nismo videli ni treba da sovse iz leta 2016 ali 2017.

    OdgovoriIzbriši
  3. Upam da pride La Candidata,La doble la vida de Estela Carrilo,Vino el Amor,Mujeres de negro,Sin rastro de ti,El bien amado in La dona.mogoče pa katera od naštetih pride k nam.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To so resnicno dobre telenovele, ne pa zgoraj nasteto s...

      Izbriši
  4. Sve se meni čini-a ispravite me ako griješim,da bi mogla na pop tv u skorije vrijeme doći Corazon que miente,pa na gold tv bi mogla doći La doña,La piloto na arena tv,Pasion y poder na gold tv,Eva, la trailera na kanal a...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pasion y poder ne potrebujemo, corazon que miente je dobra, a smo jo ze gledali. Laberintos de pasion se je predvajal celo na POP tv. Eva la trailera bi znala biti zanimiva, La dona pa na pop tv, ker gold tv nimam.

      Izbriši
  5. Upam da pride La candidata

    OdgovoriIzbriši