::PREDSTAVITEV TELENOVELE:: Maldita Tentacion


Originalni naslov: Maldita Tentacion
Produkcijska hiša: RCN & Fox Telecolombia
Leto: 2015
Delov: 47
Priredba: /
Producent:
Naslovna pesem:

Igralska zasedba: Ilse Salas, Valentino Lanus, Ana Layevska, Isadora González, Francisco Rubio, Julieta Grajales, Eva Lilian, Ana Paula de León, Cecilia Tamayo, Mónica Jiménez, Alberto Cava, Marcela Ruiz, Mario Loria, Mayra Rojas, ...

Zgodba: 
Fernando Bonilla je inženir, ki ima čudovito družino, en teden pa preživi s Estefanio Braun. Estefania je preveč leta in inteligentna, da bi bila resnična. Vse se začne, ko se Fernando in Estefania srečata v supermarketu, preskoči iskrica in skupaj preživita noč. Fernando ni moški, ki bi varal ali imel skrivnosti. Pove ji, da je bila to napaka in se vrne k svoji družini, ne ve, pa da se sedaj vse šele začenja. Saj mu je Estefania sedaj ves čas za petami.

Fernando se nek večer tako močno spre z njo, da izgubi razum. Naslednji dan se prebudi okrvavljen, ob njem pa leži okrvavljena Estefania. Tako se nemudoma znebi nenega trupla in ga vrže v reko. Za svoje okrvavljene roke, pa najde izgovor. Naslednji dan mu Matilde, njegova hčerka, prinese pismo, ki so ga za Fernanda pustili pred vrati. V njem pa piše, da ji ni všeč, kako se je znebil njenega trupla, ter mu da navodila, kjer se bosta srečala.

Tako se naslednji dan Fernando prvič zlaže Bibiani, svoji ženi, da bi lahko pobegnil iz hiše. V tej stavbi se predvajajo posnetki, kako se je znebil Estefanije. Nato pa se prikaže ženska, Estefania. Od tega trenutka se za oba spremeni življenje. Saj Estefania ne bo končala svojega maščevalskega načrta. Zaznamovala jo je travma iz preteklosti, ki pa je povezana ravno s Fernandom.

Komentarji

  1. A se da kje to telenovelo spremljat preko interneta? :)

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar