::PREDSTAVITEV TELENOVELE:: La DonaOriginalni naslov: La Dona
Produkcijska hiša: Telemundo & Argos Comunicación
Leto: 2016/2017
Delov: 120
Priredba: Dona Barbara
Producent: Carmen Urbaneja
Naslovna pesem: Aracely Arambula - Yo Soy La Doña Sin DueñoIgralska zasedba: Aracely Arambula, David Chocarro, Danna Paola, Rebecca Jones, Odiseo Bichir, Rafael Sánchez-Navarro, Gabriela Roel, Andrea Martí, Carlos Torres, Juan Rios, José María Galeano, María del Carmen Félix, Diego Soldano, Daniela Bascopé, ...

Zgodba:

Altagracia Sandoval je prelepa, eleganta in uspešna, ter lastnica gradbenega podjetja, z žalostno preteklostjo. V mladosti je bila žrtev posilstva. Zaradi tega je postala takšna, kot je sedaj, zagrenjena in sovražna do vseh. Po tem je zanosila in rodila hčerko, ki se ji je odrekla.

Altagracia trpi za veliko praznino v življenju, hrepeni po pravi ljubezni. To pa se rodi v njen, ko spozna Saula Aguirrea, odvetnika, ki se bori za posiljene ženske in tudi za ostala dekleta, ki si želijo boljše življenje, da bi imele delo in se ne bi več spopadale z revščino.

Kmalu pa se v Altagracijino življenje vrne mladenka, Monica Hernandez, ki je skromno dekle. Monica je morala v tem času, naporno delati, da je lahko preživljala sebe in svojega invalidnega očeta.

Tako se Altagracija ujame med ljubeznijo do moškega in ljubeznijo do svoje hčerke. Življenje La Done se namreč popolnoma spremeni, ko spozna Saula, ki v njej prebudi ljubezen, za katero je mislila, da je nikoli ne bo čutila. Istočasno pa se v njeno veliko ljubezen, zaljubi tudi njena hčerka Monica.la-dona04

la-dona07

la-dona09

la-dona10


Komentarji

Objavite komentar