3. januar 2017

::MEHIKA:: V Mehiki se že predvajajo njene zadnje epizode!

Poslovila se bo 22. januarja, s tem pa jo bodo skrajšali za skoraj 10 delov.

19 komentarjev:

  1. Torej na POP TV konec nikakor ne more biti 22. 02. Kvecjemu 2 tedna prej, tam 08. 02. ze, ne??

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za mednarodno tržišče ima 120 delov. Za Mehiko pa jo bodo skrajšali zaradi slabe gledanosti.

      Izbriši
    2. v ZDA so tudi skrajšal

      Izbriši
    3. Anonimni br. 1,ako imate kakav blagdan ili kakvu utakmicu, onda postoji mogućnost da tek krajem veljače završi.Ako će kod vas biti svjetsko prvenstvo u rukometu ovaj mjesec na televiziji,onda je razlog još i veći.

      Izbriši
    4. Dullce,zašto onda tako nisu skratili Hasta el fin del mundo,Lo imperdonable i Sueño de amor?

      Izbriši
    5. Avtor je odstranil ta komentar.

      Izbriši
    6. Avtor je odstranil ta komentar.

      Izbriši
  2. V Španiji ima kar dobro gledanost, v Mehiki pa ne. Vedno en in isti par, verjetno so se ljudje naveličali.

    OdgovoriIzbriši
  3. Jaz sem sedaj nehala gledat, ker je cel cirkus nastal in še bo. Skratka, dozdej je blo še nekak OK sedaj pa se pripravite. Najbolj zanimivo je da je Evaristo z vsemi liki povezan, celo telenovelo ugotavljajo kaj je bilo z Gino, stric Mariano spal s polovico žensk... skratka pripravite se na cirkus. Komaj čakam novo telenovele z Sestrskimi vezmi sem končala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ampak je razplet zelo zanimiv. Od tega zakaj je Evaristo z vsemi povezan, kdo je ubil Gino, Valentinova skrivnost...Inaki in Ana Leticia, pa njun konec. In pa seveda razkritje Facunda. Zadnji deli telenovele so mi bili celo najbolj vsec izmed cele nadaljevanke. Pretiravanje sta mogoce le Marcelo in Santiago, ostala zgodba pa je zelo zanimiva.

      Izbriši
  4. Ajme,već kud prije!Dullce,možda se Tres veces Ana bude sa zadnjih 10 epizoda prikazivala 50 do 60 minuta pa će možda zato biti 10 epizoda manje!A možda se i vikendom bude prikazivala!Što ti misliš?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaz na POP TV ne gledam Tres veces Ana, ravno zaradi tega, ker sem si telenovelo ze ogledal na spletni strani ...

      Izbriši
  5. Zakaj bi pa v Mehiki sploh imela dobro gledanost, ko so si pa nadaljevanko lahko ze predhodno ogledali bodisi na internetu ali pa na ameriskem programu univision, oziroma kjerkoli se je ze pac predvajala.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jaime, kje bi pa lahko Mehičani videli konec? Mehika je bila takoj druga država po premieri, ki se je zgodila v ZDA in oni ne morejo spremljati Univisiona. Pač telenovela se ne more primerjati z originalom iz leta 1995 tam je bilo vse bolje, tukaj se pa zdi, da je glavni lik Evaristo, on je z vsemi povezan: Ana Leticia, Daniel, Facundo, Marcelo, Soledad, Refugio, Valentin, Chana.... najverje sem koga pozabila

      Izbriši
  6. Ce ne na univision pa preko spleta, saj ni bila v Mehiki premiera.Ce sem jo lahko gledal jaz, verjami, da so jo v mehiki tudi lahko. Lasoz de Amor nadaljevanka je res bila bistveno boljsa. Evaristo pa tukaj ni nobena glavna vloga, ampak samo lutka ki sluzi nekomu drugemu. Pocakaj na konec da vidis zakaj vse pozna, ni to nakljucje neko.

    OdgovoriIzbriši
  7. Telenovela naj bi imela vsaj pri nas 122. delov, nekateri pravijo da mogoče celo 123. Skratka težko napovedati, ker so v ZDA skrajšali v Mehiki pa kot kaže bo enako...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Na univision so prvi deli bili dolgi za 2, pa se vmes kaksen teden. Tako, da je verjetno tudi v zda imela nadaljevanka okoli 122 delov. Pa nadaljevanka se ne zdi, da bi bila na hitro zakljucena oz. Konec izsiljen, kot na primer corazon que miente in que te perdone dios.

      Izbriši
    2. Na univision sta bila 102 dela, od tega so bili 3 tedni, ko sta se predvajala po dva dela skupaj. Ce to pristejemo dobimo 3x7=21; 102+21=123 delov. Kaj tukaj ni jasnega?

      Izbriši
  8. Mednarodna verzija ima 120 delov. Vsaj tako piše na uradni strani Televisa Internacional.

    OdgovoriIzbriši