31. maj 2016

.:MEHIKA:. Vse najboljše, Victoria!

Danes praznuje 54. rojstni dan, mehiška igralka Victoria Ruffo. Njeno polno ime je María Victoria Eugenia Guadalupe Martínez del Río Moreno-Ruffo
Njena prva vloga v telenovelah, je bila leta 1980 v telenoveli Conflictos de un médico. Njena prva glavna vloga, je bila leta 1983 v telenoveli La Fiera. Na slovenskih zaslonih smo jo videli v naslednjih telenovelah: Vivo por Elena (Vse za Eleno), Abrazame Muy Fuerte (Močno me objemi), La madrastra (Materina pot), Victoria, En Nombre del Amor (V imenu ljubezni) in Triunfo del Amor (Zmagoslavje ljubezni). Trenutno jo lahko Mehičani spremljajo v telenoveli Las Amazonas.

Vse najboljše, Victoria!

.:MEHIKA:. Pripravlja se Sincronia!

Televisa za plačljivo spletno stran Blim, pripravlja serijo Sincronía. Med igralsko zasedbo, bodo naslednji igralci: Claudia Ramírez, Sofia Sisniega, Ana De La Reguera, Juan Pablo Medina, Macarena Miguel, ...

Serijo pripravlja producent Gustavo Loza.

.:MEHIKA:. Mujeres de Negro - Marcelo med igralsko zasedbo!

Igralec Marcelo Cordoba je potrjen, kot del igralske zasedbe nove televisine telenovele Mujeres de Negro, ki jo pripravlja producent Carlos Moreno. Igralec je to že potrdil.
Nazadnje je imel manjšo vlogo v telenoveli Simplemente Maria (Claudia Alvarez).

.:MEHIKA:. Poročila sta se!

Igralca Mauricio Ochmann in Aislinn Derbez sta se preteklo soboto poročila v kraju Tepoztlán. Spoznala in zaljubila sta se na snemanju filma A la mala, kjer sta imela glavni vlogi.

.:VENEZUELA:. Vrača se!

Venezuelska igralka Astrid Carolina Herrera se bo kmalu vrnila na venezuelske male zaslone, saj že ima novo vlogo v telenovelah. Igrala bo v novi telenoveli Para Verte Mejor, ki jo pripravlja Venevision.
To je njena prva vloga, po rojstvu njene prve hčerke Mirande Caroline. Sicer pa je nazadnje igrala v telenoveli La Viuda Joven, ki je bila posneta leta 2011.

.:ARGENTINA:. Amar despues de Amar - Slike iz snemanja.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение






Изображение


Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение


Изображение

Изображение

.:ZDA/MEHIKA:. Senora Acero 3 - Carolina Miranda kot nova Senora Acero!

.:ZDA:. Gledanost 30.05.

8:00 pm a 9:00 pm
Eva La Trailera 0.4 y 0.5 (1.195.000 Televidentes)
Un Camino Hacia El Destino 0.6 y 0.5 (1.624.000 Televidentes)
9:00 pm a 10:00 pm
La Esclava Blanca 0.4 y 0.5 (1.250.000 Televidentes)
Tres Veces Ana 0.6 y 0.6 (1.660.000 Televidentes)
10:00 pm a 11:00 pm
El Señor de los Cielos 4T 0.7 y 0.7 (1.900.000 Televidentes)
Yago 0.4 y 0.4 (1.134.000 Televidentes)

.:SLOVENIJA:. Sužnja Isaura - Ukinjena po 15 epizodah!

Od programa Gold TV, se bosta v četrtek 2. junija poslovili, kar dve telenoveli. In sicer telemundova La Patrona (Vladarica usode) in brazilska Escrava Isaura (Sužnja Isaura). Prva se bo predvajala v celoti, medtem ko bodo drugo ukinili po 15. epizodi.
Se pa bo od ponedeljka 6. junija, tako predvajala samo ena telenovela dnevno. In sicer telemundova Los Herederos del Monte (Dediči družine del Monte), ki se bodo predvajali že tretjič na slovenskih zaslonih.

.:SLOVENIJA:. Vračajo se Dediči družine del Monte!

Na slovenske zaslone se bo v ponedeljek 6. junija vrnila telemundova telenovela Los Herederos del Monte (Dediči družine del Monte). To bo že njeno tretje predvajanje. Na programu TV3 Medias, so jo predvajali dvakrat, enkrat ukinili in enkrat predvajali v celoti.

Los Herederos del Monte je telenovela iz leta 2011, ki ima 128 delov. Gre za priredbo čilske telenovele Hijos del Monte. Posneta je bila v sodelovanju med Telemundom in kolumbijsko RTI Colombia. Producent telenovele je Hugo León Ferrer (Pasion de Gavilanes, La Tormenta, Amores de Mercado, ...). Med igralsko zasedbo najdemo: Marlene Favela, Mario Cimarro, José Luis Reséndez, Jonathan Islas, Ezequiel Montalt, Fabián Ríos, Margarita Muñoz, Natasha Klauss, Diana Quijano, Roberto Mateos, ...

Petih posvojenim bratom na podeželju se popolnoma podre svet, ko njihov očim umre in vso zemljo zapusti svoji edini biološki hčerki Pauli. Ko pride na posestvo in zahteva svoje, odločno poseže v odnose med moškimi, še posebej, ko se nekateri vanjo zaljubijo.

Prva epizoda bo v ponedeljek 6. junija ob 17.05 na programu GOLD TV!

30. maj 2016

.:ZDA/KOLUMBIJA:. Sin Senos Si Hay Paraiso - Slike iz snemanja.



Изображение

.:ZDA:. Silvana Sin Lana - Sliki iz snemanja.


.:ZDA/MEHIKA:. La Dona - Slike iz snemanja.

Изображение




Изображение

.:MEHIKA:. Un Camino hacia el Destino - Slika iz snemanja.

.:MEHIKA:. Mujeres de Negro - Znan datum premiere na programu Canal de las Estrellas!

Na ameriški program Univision prihaja avgusta letos. Na mehiški program Canal de las Estrellas, pa 29. januarja 2017.

.:MEHIKA:. Mujeres de Negro - Isabella na kastingu!

Igralka Isabella Camil se je udeležila kastinga za novo televisino telenovelo Mujeres de Negro, ki jo pripravlja producent Carlos Moreno. Isabella je sicer nazadnje igrala v telenoveli Pasion y Poder (Susana Gonzalez in Fernando Colunga). Medtem, ko smo jo na slovenskih zaslonih nazadnje videli v telenoveli Lo Que La Vida Me Robo (Vrtinec življenja).

.:SLOVENIJA:. Jeseni novi sezoni!

Usodno vino 3 prihaja na program Pop TV. Ena žlahtna štorija 4 pa na Planet TV.

.:MEHIKA:. Vino el Amor - Delavni logo!

.:MEHIKA:. Despertar Contigo - Slike iz snemanja.




28. maj 2016

.:SLOVENIJA:. Toskana, ljubezen moja - Vrača se že v ponedeljek!

V ponedeljek 30. maja se na program Pop TV vrača italijanska serija Le Tre Rose di Eva (Toskana, ljubezen moja). Predvajala se bo vsak delavnik ob 13.25, ponovitev pa ne bo. Tokrat se bo predvajala celotna epizoda, ki je dolga 80 delov. Skupno pa jih je 40, ki so razporejene v tri sezone.
Napeta zgodba, ovita v bogato toskansko pokrajino, govori o sodobni junakinji Aurori, ki se bori za svojo svobodo in neodvisnost, na poti pa ji stojijo vsi, ki so jo s spletkami po krivem spravili za zapahe. Gledalci bodo priča neusmiljenemu boju za domači kraj, dolgoletnim sporom med rivalskimi družinami, zarotam, skrivnostim in grozovitim grehom iz preteklosti, ki pridejo na dan. (telenovele-slo.net)

.:SLOVENIJA:. Santa Diabla - Kmalu premiera na programu Arena TV!

.:SLOVENIJA:. Vladarica usode - Zadnje epizode!

Do konca telemundove telenovele La Patrona (Vladarica usode), je ostale še samo štiri epizode. Zadnja bo na programu Gold TV, 2. junija ob 17. uri.
Po njenem koncu, pa vsaj zaenkrat, ne prihaja nobena telenovela. Tako se bo predvajala samo brazilska telenovela Escrava Isaura (Sužnja Isaura).