29. februar 2016

.:MEHIKA:. Se Jaime vrača?

Mehiški igralec in pevec Jaime Camil, bi se lahko kmalu vrnil na mehiške zaslone, z novo glavno vlogo. In sicer v novi komični telenoveli, ki jo za konec tega leta oziroma za začetek prihodnjega, pripravlja producentka Rosy Ocampo (Antes Muerta Que Lichita, La Fuerza del Destino, ...). Že pred začetkom snemanje, njene zadnja telenovele Antes Muerta Que Lichita (Maite Perroni in Arath de la Torre), je Rosy povedala, da bo Jaime protagonist njene prihajajoče telenovele. Telenovela, bo zamenjala prihajajočo priredbo Pobre Pablo, ki jo pripravlja producent Pedro Damian.
Jaime je že igral v njenih štirih telenovelah, v vseh pa je imel glavno moško vlogo. Igral je v telenoveli La Fea Mas Bella, Las Totas no van al Cielo (S cukrčkom do sreče), Por Ella Soy Eva in Que Pobres tan Ricos. Trenutno pa Jaime igra v ameriški seriji Jane The Virgin (Devica Jane), ki jo lahko spremljate na programu Fox Life.

.:ZDA:. La Querida del Centauro - Poslovila se bo konec marca!

Telemundova kriminalna serija La Querida del Centauro (Ludwika Paleta in Humberto Zurita), se bo od ameriškega programa Telemundo, poslovila 25. marca. Namesto nje pa se bo začela, predvajati četrta sezona serije El Senor de los Cielos (Rafael Amaya).
Serija bo skupno imela 53 delov. Ni pa še znano, če bodo snemali tudi drugo sezono.

.:ZDA:. El Senor de los Cielos 4 - Še nekaj promotov.



.:MEHIKA:. Corazon Que Miente - Slike iz snemanja.



Изображение

Изображение

Изображение

.:MEHIKA:. Simplemente Maria - Mehičani ga bodo videli v današnji epizodi!

Marcelo Córdoba bo v tej telenoveli igral zdravnika Rodriga, ki se bo zaljubil v Mario (Claudio Alvarez).

.:SLOVENIJA:. Usodno vino - Sedaj vsak delavnik!

Od danes naprej, boste lahko slovensko dramsko serijo Usodno vino, spremljali vsak delavnik ob 20. uri na programu Pop TV. Tako bo nova epizoda, že danes zvečer.

.:ZDA:. Senora Acero 3 - Katera bo nova protagonistka?

Kot je znano, v tretji sezoni telemundove kriminalne serije Senora Acero, ne bo protagonistka Blanca Soto, ampak ena druga igralka, trenutno pa še ni znano katera. Kot kandidatke za to vlogo, se trenutno omenjajo: Marimar Vega, Karla Sousa in Belinda.
Glede Marimar, se že dalj časa govori, da bi lahko prestopila na mehiško Televiso, a do prestopa zaenkrat še ni prišlo. Če bi prestopila na Telemundo, bi bila tako še bližje svojemu možu, prav tako igralcu, Luis Ernestu Franco, ki je prav tako, že pred časom prestopil na ameriško produkcijsko hišo. Na slovenskih zaslonih smo jo videli v telenoveli Mientras Haya Vida (Do zadnjega diha). Karla je nazadnje igrala v telenoveli Verano de Amor (Poletje ljubezni), nato pa se je posvetila snemanju filmov in serij. Belinda, pa je bila nazadnje protagonistka telenovele Camaleones.

.:SLOVENIJA:. Vsiljivka kmalu na programu TLNovelas Europe!

.:KOLUMBIJA:. Azucar - Kmalu premiera!

Premiera bo 9. marca ob 21. uri na programu Canal RCN.

.:ZDA:. Kolumbijska La Esclava Blanca, kmalu na ameriškem programu Telemundo!

.:ZDA:. El Senor de los Cielos 4 - Znan datum premiere!

28. marca se bo na ameriškem programu Telemundo, premierno začela predvajati četrta sezona serije El Senor de los Cielos (Rafael Amaya). Zamenjala bo trenutno serijo La Querida del Centauro (Ludwika Paleta).

.:MEHIKA:. Presrečna Ariadne Diaz!

.:MEHIKA:. Las Dianas - Tudi to bo kratka telenovela!

Glede na zadnje informacije, naj bi imela, prihajajoča telenovela Las Dianas (Danna Garcia in Andres Palacios), tudi 80 delov, kakor njena predhodnica oziroma telenovela Corazon Que Miente (Thelma Madrigal in Pablo Lyle).
Kot morebitni datum začetka predvajanja, se trenutno omenja 30. maj. Snemanja pa se bodo začela naslednji teden.

.:ŠPANIJA:. Ukinjena mladinska serija Grachi!

.:LOGO:. Azucar

.:MEHIKA:. Frente al Mismo Rostro - Slike iz snemanja.









.:SLOVENIJA:. Odpuščanje ljubezni - Poslovila se je!

Danes se je, od programa Pop TV, poslovila televisina telenovela Lo Imperdonable (Odpuščanje ljubezni). Namesto nje, pa jutri ne prihaja nova telenovela.
Lo Imperdonable je televisina telenovela iz leta 2015. Ima 122 delov. Njen producent pa je Salvador Mejia, ki je med drugim produciral tudi telenovele: Esmeralda, Rosalinda, La Usurpadora (Prevare), La Tempestad (Vihar), Fuego en la Sangre (Goreče maščevanje), ...

To je tista telenovela, ki je poskrbela, da se je na Televisi, začela prava kriza glede gledanosti njihovih telenovel. Telenovela, jih ni in ni mogla prikovati, pred televizijske zaslone. Lahko rečemo, da je bila igralska zasedba dobra, zgodba pa daleč od tega. Preprosto, se gledalci naveličajo gledati ene in iste zgodbe. Bila je priredba telenovele La Mentira, njeno zadnjo priredbo pa so na Televisi, snemali pred petimi leti. 

Med igralsko zasedbo, so bili naslednji igralci: Ana Brenda Contreras, Ivan Sanchez, Grettell Valdez, Sergio Sendel, Sebastian Zurita, Gaby Mellado, Patsy, Juan Ferrara, Mar Contreras, Claudia Ramirez, Paty Diaz, Guillermo Capetillo, Alicia Machado, Osvaldo de León, Delia Casanova, ...

Ste si ogledali zadnjo epizodo? Vam je bila všeč ta telenovela?

28. februar 2016

.:NASLOVNICA:. Silvia Navarro v reviji Fernanda.

.:NASLOVNICA:. Ana Claudia Talancon v reviji Glamour.

.:PREMIERA:. La Viuda Negra 2

Danes se bo na ameriške zaslone, vrnila serija La Viuda Negra in sicer z drugo sezono. Premierno pa se bo predvajala na ameriškem programu Unimas. Kjer bo zamenjala serijo Ruta 35: La válvula de escape (Danna Garcia).

Serija se snema v sodelovanju med: RTI Colombia, Caracolom, Univisionom in Televiso. Prva sezona ima 81 delov, ni pa še znano, koliko jih bo imela druga. V seriji, je predstavljeno življenje, preprodajalke mamil Griselde Blanco.

V glavni vlogi ostaja Ana Serradilla, medtem ko se bodo že obstoječi igralski zasedbi, pridružili še naslednji igralci: Alfredo Ahnert, María Fernanda Yepes, Eduardo Victoria, Hugo Albores, Claudio Cataño, Martin Karpan, Angeline Moncayo, Isabella Córdoba, Sandra Beltrán, ...

.:ZDA:. Pester večer na ameriških zaslonih!

Danes bodo Američani, lahko spremljali dve posebni epizodi. Na programu Unimas, bo ob 20. uri po njihovem času, pregled prve sezone serije La Viuda Negra (Ana Serradilla). Nato pa se bo ob 22. uri, premierno začela predvajati njena druga sezona. 
V tem terminu, pa bodo lahko na konkurenčnem programu Telemundo, spremljali posebno epizodo, za ljubitelje njihove izjemno uspešne serije El Senor de los Cielos (Rafael Amaya). Slednja se bo, v naslednjem mesecu vrnila na male zaslone in sicer že s četrto sezono.

.:SLOVENIJA:. Vladarica usode - Jutri nekoliko kasneje!

Telemundova telenovela La Patrona (Vladarica usode) se bo od jutri naprej, predvajala ob 16. uri na programu Gold TV. Ponovitev pa ostaja ob 7. uri zjutraj.

.:MEHIKA:. Poročila se je!

Igralka Barbara Mori, se je včeraj poročila, s skoraj deset let mlajšim Kennethom Ray Sigman. Par sta že dve leti. Poročila sta se v kraju Puerto Vallarta. Nekaj slik, ki sta jih objavila na socialnem omrežju, pa lahko vidite v nadaljevanju.






.:EKVADOR:. Quien Mato a Patricia Soler? - Odlična gledanost!

Trenutno se na ekvadorskem programu Gama TV, predvaja kolumbijska telenovela Quien Mato a Patricia Soler? (Itati Cantoral in Miguel de Miguel). V svojem terminu pa beleži odlično gledanost. Ta je v zadnjih tednih prestopila 15% gledanost, s tem pa je tudi najbolj gledana telenovela na njihovih zaslonih.

.:ZDA:. La Dona - Najverjetnejša igralska zasedba.

Изображение
Aracely Arambula (edina uradno potrjena)
David Chocarro
Danna Paola
Gabriel Coronel
Rebecca Jones

.:MEHIKA:. El Hotel de los Secretos - Slika iz snemanja.

.:ZDA:. Vrača se Divja v srcu!

Na programu Univision, bo 1. marca ob 13. uri po njihovem času, zamenjala telenovelo Corona de Lagrimas (Victoria Ruffo).

.:MEHIKA:. Frente al Mismo Rostro - Slika iz snemanja.

.:SLOVENIJA:. Esperanza - Termini predvajanja!

Argentinska komična telenovela Esperanza Mia (Esperanza), se po novem predvaja od ponedeljka do četrtka ob 14.50 na programu Planet TV. Ponovitev, pa je naslednji dan okoli 11. ure.

.:SLOVENIJA:. Spored telenovel in dramskih serij na programu Planet TV!

Spored telenovel in dramskih serij od 29.02. na programu Planet TV:
08.20 - Violetta, med vikendi
11.00 - Esperanza Mia (Esperanza), ponovitev
14.50 - Esperanza Mia (Esperanza)
17.00 - Ena žlahtna štorija, ponovitev
20.00 - Ena žlahtna štorija

Spored telenovel in dramskih serij od 07.03. na programu Planet TV:
08.20 - Violetta, med vikendi
11.00 - Esperanza Mia (Esperanza), ponovitev
14.50 - Esperanza Mia (Esperanza)
17.00 - Ena žlahtna štorija, ponovitev
18.15 - Da, dragi! Da, draga!
20.00 - Ena žlahtna štorija
23.15 - Da, dragi! Da, draga!, ponovitev

.:SLOVENIJA:. Termini telenovel in dramskih serij na programu Pop TV od 29. februarja!

08.30 - Muchacha Italiana Viene a Casarse (Italijanska nevesta), ponovitev
10.00 - Lo Imperdonable (Odpuščanje ljubezni), ponovitev predzadnje epizode
13.30 - Usodno vino, ponovitev
13.30 - Al di la del lago (Jezero skrite ljubezni), ob torkih
14.30 - Vatre ivanjske (Plamen v očeh), zadnje epizode
15.30 - Muchacha Italiana Viene a Casarse (Italijanska nevesta)
16.50 - Lo Imperdonable (Odpuščanje ljubezni), zadnja epizoda
20.00 - Usodno vino

.:SLOVENIJA:. Odpušanje ljubezni - Jutri še zadnja epizoda!

Zadnja epizoda telenovele Lo Imperdonable (Odpuščanje ljubezni), bo jutri ob 16.50 na programu Pop TV. Ponovitev pa bo v torek ob 09.45.

27. februar 2016

.:MEHIKA:. Frente al Mismo Rostro - Slika iz snemanja.

.:MEHIKA:. Frente al Mismo Rostro - Na snemanju promotov!


.:MEHIKA:. Frente al Mismo Rostro - Slike iz snemanja promotov.



.:MEHIKA:. Snema se film Amanda!

Trenutno lahko igralca Sebastiana Zurita, na slovenskih zaslonih spremljamo v televisini Lo Imperdonable (Odpuščanje ljubezni) in v telemundovi La Impostora (Prevarantka). Trenutno pa že ima nov projekt. Že nekaj dni namreč, potekajo snemanja novega mehiškega filma Amanda. V filmu bo igral zlobneža. Poleg njega, pa bodo med igralsko zasedbo tudi: Camila Sodi, Christopher Von Uckermann in Mariana Treviño
Kmalu pa se bo vrnil tudi na gledališke odre, kjer bo igral ob svojemu očetu Humbertu Zurita.

.:SRBIJA:. Vrača se hrvaška serija Kud puklo da puklo!

.:GRČIJA:. Brousko - Kmalu v Latinski Ameriki!

Kmalu se bo začela predvajati v Venezueli (Televen) in v Čilah (TVN).