31. januar 2016

.:HRVAŠKA:. Kud puklo da puklo 2 - Danes se je vrnila na hrvaške zaslone!

Danes se je ob 20. uri na programu Nova TV začelo nadaljevanje njihove dramske serije Kud puklo da puklo 2 (Kar bo, pa bo). Serija je bila dober mesec na "počitnicah", sedaj pa se vrnila. Predvajala se bo od ponedeljka do četrtka ob 21.15, ponovitev pa bo naslednji dan ob 16. uri. Ponovitev vseh epizod bo tudi med vikendom.
Spored dramskih serij na programu Nova TV od 1. februarja:
10.30 - Najbolje godine, ponovitev
11.30 - Paramparca (Tuđi život), ponovitev
16.00 - Kud puklo da puklo, ponovitev
18.15 - Najbolje godine
20.15 - Paramparca (Tuđi život)
21.15 - Kud puklo da puklo
22.15 - El Principe (Principe)

.:MEHIKA:. Corazon Que Miente - Začelo se je odštevanje do premiere!

Изображение

.:MEHIKA:. Sueno de Amor - Sliki iz snemanja.

Изображение

Изображение

.:MEHIKA:. Corazon Que Miente - Slike iz snemanja.



.:MEHIKA:. Korejci so ogorčeni!

Producent Juan Osorio že dalj časa napoveduje, svojo novo telenovelo Sueno de Amor (Betty Monroe in Cristian de la Fuente), kot novo originalno telenovelo. Ampak Korejci se ne strinjajo s tem. Ti pravijo, da je ta telenovela priredba njihove Boys over flowers.
Res pa je, da bodo med igralsko zasedbo tudi korejski igralci. Poleg tega naj bi nekaj scen v telenoveli posneli v Koreji.

.:MEHIKA:. El Poeta Del Pueblo‬ - Mike med igralsko zasedbo!

Igralca Mike Biaggio lahko trenutno na slovenskih zaslonih, spremljamo v telenoveli Muchacha Italiana Viene a Casarse (Italijanska nevesta), kjer igra zlobneža. Trenutno pa že igra v novi televisini seriji El Poeta Del Pueblo, kjer bo igral brata Joana Sebastiana, o katerem bo posneta ta serija.

.:MEHIKA:. Las Dianas - Mariluz Bermunez na kastingu za mlado protagonistko!

.:ANKETA:. Katere se bolj veselite?

V preteklih dneh sta bili razkriti dve telenoveli, ki kmalu prihajata na slovenske zaslone. 
Zato me zanima, katere se bolj veselite oziroma katero boste spremljali, ko se bo začela predvajati? 

QUIEN ERES TU? (Pop TV)

TIERRA DE REYES (Gold TV)

Poleg tega me zanima. Katerih telenovel bi moralo biti več na slovenskih zaslonih? Telemundovih ali televisinih telenovel? Bi raje spremljali novejše ali starejše telenovele?

.:ZDA/MEHIKA:. Novi projekti za Gabrielo!

Mehiška igralka Gabriela Vergara ima trenutno dovolj novih projektov, tako da bo verjetno zapustila Azteco. Že dalj časa se govori, da bi lahko prestopila na Televiso, kjer bi igrala v njihovi novi telenoveli Pobre Pablo, ki jo pripravlja producent Pedro Damian.
Sedaj pa se omenja tudi za telemundovo telenovelo Silvana Sin Lana, kjer bi lahko bila zlobnica. Medtem, ko ima največ možnosti za glavno žensko vlogo, kolumbijska igralka Maritza Rodriguez.

.:MEHIKA:. Pobre Pablo - Kmalu se začenjajo kastingi!

Producent Pedro Damian že pripravlja novo telenovelo Pobre Pablo, ki bo na mehiške zaslone prišla po koncu trenutne telenovele Simplemente Maria (Claudia Alvarez in Ferdinando Valencia). Kmalu pa se bodo začeli kastingi, v nadaljevanju pa si lahko preberete igralce in igralke, ki so povabljeni in v kateri vlogi bi ga ali jo lahko videli.

Kandidatke za glavno žensko vlogo
Sofia Espinosa, Natasha Dupeyron, Livia BritoEla Velden in Karla Farfan

Kandidati za glavno moško vlogo
Christian Chavez, Poncho Herrera in Christian de la Campa

Kantidatke za vloge zlobnic
 Shaula Vega, Vanessa Guzman, Adriana Nieto, Wendy Braga, Jacqueline Andere, Daniela Cordero, Claudia Schmidth, Lupita Sandoval, ...

Kandidati za vlogo zlobnežev
 Aaron Diaz, Carlos Athie, Alejandro Peniche in Hector Soberon 

Ostali igralci
Ricardo Blume, Andrea Portugal, Lenny Zundel, Uberto Bondoni, Veronica Macias, Enrique Rocha, Lucila Mariscal, Eduardo Brito, Raquel Garza, Alex Reyna, Gabriela Vergara, ...

.:MEHIKA:. Kmalu še premiera filma!

26. februarja bo v mehiških kinematografih premiera novega mehiškega filma Las Aparicio, ki je nadaljevanje istoimenske uspešne telenovele. Slednja se je snemala leta 2011 in sicer v sodelovanju med Argos Comunicacion in Cadeno tres.
Med igralsko zasedbo pa ne bosta Ximena Rubio in Gabriela de la Garza, ki sta bili protagonistki telenovele. Sta se pa zato pridružili igralski zasedbi: Iliana Fox in Ana de la Reguera.



.:MEHIKA:. Sueno de Amor - Kmalu premiera!

30. januar 2016

.:MEHIKA:. Las Dianas - Danna in Andres se že pripravljata na začetek snemanja!

.:MEHIKA:. Corazon Que Miente - Še dober teden do premiere!

.:ZDA:. Las Princesas - Trailer

.:ČILE:. Prihaja El Camionero!

Čilska produkcijska hiša TVN, je že začela s pripravami za njihovo novo telenovelo El Camionero. V glavnih vlogah bosta Marcelo Alonso in María Elena Swett. Poleg njiju pa bodo med igralsko zasedbo, še naslednji igralci: Carolina Arregui, Héctor Morales, Denise Rosenthal, Juan Falcon, Belén Soto, Luz Valdivieso, ...
Zgodbo je napisal Carlos Galofré, medtem ko bo producentka Verónica Saquel

.:PREMIERA:. La Esclava Blanca

V torek se je na kolumbijskem programu Canal Caracol, začela predvajati njihova nova telenovela La Esclava Blanca. Na tem programu je zamenjala uspešno serijo Las hermanitas Calle.
CYzaZDIUwAA5CxX.jpg
Telenovela ima planiranih 60 delov. Med igralsko zasedbo te telenovele so naslednji igralci: Nerea Camacho, Harlen Mosquera, Andrés Suarez, Modelos Lacen, Ricardo Vesga, Mauro Donetti, Angélica Salgado, Miguel de Miguel, Luciano D’Alessandro, Natasha Klauss, Dorian Suárez, Miroslava del Carmen, Modesto Lacen, ...

Že s prvo epizodo, pa je postala najbolj gledana telenovela dneva, na kolumbijskih zaslonih. Zabeležila je 11,1% gledanost. Tako pa je bila bolj gledana od telenovele Contra el Tiempo, ki se je začela predvajati isti dan, ob isti uri, ampak na konkurenčnem programu Canal RCN.

.:PREMIERA:. Contra el Tiempo

Contra el Tiempo je nova kolumbijska serija, ki se snema pod okriljem produkcijske hiše RCN. Premierno se je začela predvajati 26. januarja na programu Canal RCN.Изображение
V glavnih vlogah so: Carolina Ramirez, Diego Cadavid in Sebastián Martínez. Carolino in Sebastiana smo lahko spremljali v kolumbijski telenoveli La Pola (Pola), kjer je imela Carolina glavno žensko vlogo.

Prva epizoda je imela malo več kot 9% gledanost. Tako pa je postala tretja najbolj gledana telenovela oziroma serija na kolumbijskih zaslonih. Prehitela sta jo samo nova telenovela La Esclava Blanca in serija Anonima.

.:ZDA:. Jencarlos de vrača!

Igralec in pevec Jencarlos Canela se vrača z novo vlogo, ampak tokrat ne na male zaslone, ampak z vlogo v novi gledališki predstavi The Passion.
Enlace permanente de imagen incrustada

.:MEHIKA:. Frente al Mismo Rostro - Sliki iz snemanja.

Enlace permanente de imagen incrustada

.:NASLOVNICA:. Manuel Balbi v reviji Estilo DF weekend.

Enlace permanente de imagen incrustada

.:ZDA:. La Viuda Negra 2 - Še malo do premiere!

Embedded image permalink

.:MEHIKA:. A que no me dejas - Zadnje epizode!

Embedded image permalink
Od programa Canal de las Estrellas se bo poslovila v nedeljo 7. februarja!

.:MEHIKA:. Las Dianas - Slike iz kastinga za vlogo glavne zlobnice!

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

.:MEHIKA:. Las Dianas - Začeli so se kastingi!

Začeli so se kastingi nove televisine telenovele Las Dianas (Danna Garcia in Andres Palacios), ki jo pripravlja producent Salvador Mejia
Изображение
Na kastingu za mlado protagonistko so bile do sedaj naslednje igralke: Gaby Mellado, Ela Velden, Mariluz Bermúdez in Tania Lizardo. Poleg tega pa so se odvijali tudi kastingi za vlogo glavne zlobnice. Na kastingu so bile naslednje igralke: Martha Julia, Geraldine Zivic in Paty Diaz.

.:MEHIKA:. Sueno de Amor - Promo 1 in 2.


.:MEHIKA:. Sueno de Amor - To so glavni trije!

Изображение

.:MEHIKA:. En la vida de ... Joan Sebastian = El poeta del pueblo

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

29. januar 2016

.:MEHIKA:. Nada Personal - Najverjetnejša protagonista!

Najverjetnejša protagonista nove telenovele Nada Personal, ki jo pripravlja Azteca v sodelovanju s Telemundom in Argos Comunicacion, sta Blanca Soto in Aaron Diaz.

Pod vprašanjem, pa naj bi bilo igranje Blance v tretji sezoni uspešne serije Senora Acero. Aaron je nazadnje igral v telenoveli Tierra de Reyes. Poleg tega pa sta Blanca in Aaron že sodelovala pri snemanju venezuelske telenovele El Talisman, kjer je bila Blanca protagonistka, Aaron pa je bil glavni zlobnež.

.:ZDA:. La Reina del Sur - Ponovno se vrača na ameriški program Telemundo!

Sedaj se bo predvajala vsako soboto in nedeljo. To bo že njeno tretje predvajanje na tem programu.

.:MADŽARSKA:. Prihaja A que no me dejas!

AQNMDpromo1
15. februarja na program Story5!

.:MEHIKA:. Corazon Que Miente - Slika iz snemanja.

Enlace permanente de imagen incrustada