::PREDSTAVITEV TELENOVELE:: Corazon Que Miente


Originalni naslov: Corazon Que Miente
Produkcijska hiša: Televisa
Leto: 2016
Delov: 71
Priredba: Estafa de Amor
Producent: Mapat
Naslovna pesem: David Bisbal - Corazon Que Miente


Igralska zasedba: Thelma Madrigal, Pablo Lyle, Dulce Maria, Diego Olivera, Mayrin Villanueva, Alejandro Tommasi, Lourdes Reyes, Maria Sorte, Alexis Ayala, Alejandro Avila, Gerardo Murguía, Jessica Mas, Eric del Castillo, Ricardo Margaleff, Vanesa Restrepo, Fátima Torre, Federico Ayos, Alejandra Procuna, Jorge Ortín, ...


Zgodba: 

Mariela Salvatierra se bo borila, da bo pridobila nazaj vso svoje premoženje, medtem pa se bo morala odločiti med Leonardom, ki ji ponuja stabilnost in Alonsom, ki je že od nekdaj zaljubljen v njo.

Zgodba se začne, ko ima Mariela 11 let, takrat umre njen dedek Manuel, zaradi Demiana Ferrerja. Zaradi tega jo usoda pripelje k Leonardu del Rio. Leonardo tudi zapusti kraj, zaradi nedokončanega posta z Ferrerjevi, ki jo po krivici obtoži za smrt svoje žene, Lucie.

Mine 15 let. Sedaj se Mariela in Leonardo vrneta, da bi se soočila z Demianom Ferrer. Mariela da bi maščevala dedkovo smrt, Leonardo pa da bi opral svoje ime.

To pa ne bo tako lahko, saj je v tem času Demian postal mogočen poslovni moški. Ima dva sina Alonsa in Santiaga. Alonsa ima neizmerno rad, medtem ko svojega mlajšega sina ne upošteva.

Ko se Mariela in Alonso spet srečata, vesta da se še vedno ljubita, ampak Alonso ni pripravljen očetu obrniti hrbta. Takrat pa se v njuno ljubezen vmeša tudi preračunljiva Renata, ki je obsedena s Alonsom in je pripravljena na vse, da bi ga le ločila od Mariele. Medtem, pa Leonardo začenja videti Marielo kot žensko in počasi začne čutiti ljubezen do nje.

Alonso sovraži Leonarda, saj ga je v preteklosti že videl poljubljati z njegovo mamo Lucio. Ampak njuno rivalstvo bo s časom še samo raslo, saj se bosta borila za ljubezen ene ženske. Mariela pa je tista, ki se bo morala odločiti, pri tem pa bo morala spoznati, da srce ne laže.

Komentarji

 1. Kako rada bi to telenovelo videla na naših zaslonih.

  OdgovoriIzbriši
 2. Tudi jaz si najbolj želim videti to nadaljevanko na naših zaslonih, ker je res prečudovita.

  OdgovoriIzbriši
 3. Jel ima koje šanse?

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Mogoče, ko se končata Tres veces Ana in A que no me dejas na Pop tv ali pa če bi PLanet tv spet začel predvajati telenovele. Druge možnosti pa po mojem ni.

   Izbriši

Objavite komentar