21. november 2016

::OSTANI Z MENOJ:: Vse njegove telenovele!


Producent telenovele A que no me dejas (Ostani z menoj) je Carlos Moreno oziroma Carlos Moreno Laguillo.

Preden je začel sam producirati telenovele, je bil pomožni producent telenovele Bendita Mentira. Nato pa je prvo polovico telenovele Nunte te Olvidare (Ne pozabi me nikdar), produciral skupaj s Juanom Osoriem, drugo polovico pa je sam. 
Leta 2001 je produciral špansko telenovelo El secreto, ki se je snemala v sodelovanju s Televiso. Leta 2003 je bil producent telenovele Bajo la Misma Piel. Sledila je mladinska telenovela Sueños y caramelos.
Po treh letih se je vrnil s telenovelo En Nombre del Amor (V imenu ljubezni), ki ji je sledila telenovela Cuando me enamoro (Ko se zaljubim). V tej in v naslednji telenoveli, Amor Bravio (Kot ukaže srce), je bila protagonistka Silvia Navarro. Sledila je telenovela Quiero Amarte (Želim te ljubiti). Nato je bila na vrsti trenutna telenovela A que no me dejas (Ostani z menoj). Letos pa je poskrbel še za serijo Mujeres de Negro.

V imenu ljubezni

Ko se zaljubim

Kot ukaže srce

Želim te ljubiti

Mujeres de Negro

9 komentarjev:

  1. Uz Rosy Ocampo najbolji producent zadnjh 5-6 god. od kada Carla više ne radi novele.
    MDN je najbolja novela/serija u 2016.god. bez konkurencije od strane Televise .
    Dobro , vidjet ćemo još kakva je La Candidata .

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi meni je on eden od najljubših producentov na Televisi in mislim, da je premalo cenjen. Niti ena njegova telenovela ni bila polomija, kot so jih imeli Castro, Osorio, Mejia, Larrosa in drugi. Vesela sem, da smo večino njegovih telenovel videli na naših zaslonih. Upam da bomo kmalu lahko spremljali njegovo zadnjo Mujeres de negro. Najbolj sta mi bili všeč Amor Bravio in Quiero amarte. Tudi A que no me dejas ki jo sedaj spremljamo na Pop tv je dobra in redko kdaj zamudim kak del.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da su mu sada i dali nešto respekta , kad je MDN bila u glavnom terminu, ali je problem taj što nema preveliki producentski staž u odnosu na većinu svojih kolega.
      I meni je do sada Amor Bravio bila njegova najbolja novela , ali je MDN to nadmašila.
      Neznam da li će to doći na poptv , ali u Hrvatskoj će prije na vrbi roditi grožđe , negoli to doći.
      Nema ničega latino osim brazilske na HRT1.
      Tu je teška koma.
      Ali zato postoji net .

      Izbriši
    2. Res je malo žalostno, da vi v Hrvaški nimate niti ene mehiške telenovele. Res ne razumem zakaj Doma tv ne vrti niti ene telenovele, če pa je bil nekoč to program, kjer so prevladovale telenovele. Ker živim blizu Hrvaške in dobim Doma tv sem včasih pogledala kako telenovelo. Gledala sem recimo Amores verdaderos, La Gato in Porque el amor manda, ki jih v Sloveniji nismo videli. Upam, da bo vsaj na Hrt 1 po koncu La vida gente prišla ena od mehiških telenovel.

      Izbriši
    3. Kaj na Hrvaškem nimate niti kakšne latino telenovele na lokalnih programih.

      Izbriši
    4. Tu sam mislo samo na ove glavne koje su dostupne u cijeloj državi : HRT , RTL , NOVA , DOMA . Samo je La Vida Sigue na HRT1. Samo su turske , indijske i hrvatske.
      DOMA tv se potpuno odrekla latino novela, jer je navodno bila slaba gledanost .Zadnja je bila mislim Quien eres tu ? koja je završila u 9.mj. i to u jut.terminu .

      Izbriši
    5. Vem, da na teh programih ni latino telenovel, ampak me zanima za lokalne/regionalne programe. Če imate na hrvaškem tam kej. Pred leti vem da se je na TVJadranu predvajal Perro Amor. Na enem programu pa se je televisina Porquel el Amor Manda, sam se ne spomnim imena.

      Izbriši
    6. Sad sam pogledao na par njih i nema .

      Izbriši
  3. Tudi zame je Carlos najboljši producent. Njegova najboljša telenovelaje bila AMOR BRAVIO, takoj za njo pa Cuando me enamorio.

    OdgovoriIzbriši