31. avgust 2015

.:MEHIKA:. Pasion y Poder - Fabiola Guajardo bo zlobna Gabriela!

Embedded image permalink
Fabiola bo mlada zlobnica.

.:ZDA:. Senora Acero 2 - Jutri bo znan datum premiere!

.:SLOVENIJA:. Dama in delavec - Zgodba

Ignacia Santamaria je inžinjerka, ki dela v velikem in uspešnem gradbenem podjetju. Zaročena je z njenim lastnikom Tomasom Villamayor, bliža pa se tudi njun dan poroke. Ampak Ignacia ni več tako prepričana v njuno prihodnost. Misli namreč, da se je njen zaročenec v zadnjih mesecih zelo spremenil.

Njuno življenje se iz prelepe pravljice postanejo pravi pekel. Njuni prepiri postanejo vedno bolj vsakdanji. Ravno nekaj dni pred poroko, je enemu izmed priča tudi Pedro, ki Ignacio brani pred Tomasom. Ignacia se po tem prepiru odloči in vzame čas zase. Odide iz mesta, kjer ponovno sreča Pedra. Skupaj preživita konec tedna in ko se morata raziti, ugotovita, da sta zaljubljena. Ampak Ignacia se vseeno odloči vrniti v mesto, k svojemu zaročencu. Ta ji ponudi nov projekt, ter jo prosi za odpuščanje. Ignacia sprejme ponudbo, poleg tega pa mu odpusti. Ko začne z novim projektom, ki ga bo vodila, ponovno sreča Pedra, ki je eden od delavcev, ki ji bo pomagal pri izgradnji projekta.

Bo ljubezen med Ignacio in Pedrom še vedno tako močna kot po prvem srečanju? Ali se bo končala zaradi vseh preprek?

.:HRVAŠKA:. Horvatovi - Kmalu premiera na programu RTL Televizija!

.:HRVAŠKA:. Kud puklo da puklo - Kmalu premiera druge sezone!

.:HRVAŠKA:. Rame uz rame - Zadnji teden!

Zadnja 105. epizoda bo v petek 4. septembra ob 12.20 na programu HRT1!

.:VENEZUELA:. A Puro Corazon - Kmalu premiera na programu Televen!

.:ŠPANIJA:. Danes se vrača televisina Cuidado con el Angel na program Nova!

.:ZDA:. El Senor de los Cielos 3 - Posebna 2-urna epizoda!

Nekdo pa bo v seriji tudi umrl!

.:SLOVENIJA:. Ivanjski ognji - Še 14 dni do premiere!

.:SLOVENIJA:. Usodno vino - Še nekaj fotografij!










.:SLOVENIJA:. Usodno vino - Družina Rozman

Družina Rozman - 4
STANE ROZMAN (Iztok Jereb)
oče Martina (Klemen Janežič) in Petra Rozmana (Aljaž Jovanović). Je lastnik zelo uspešnega podjetja, ki se ukvarja s prodajo vina in želi kupiti podjetje Ivana
Dolinarja ter jim tako pomagati iz finančnih težav.

VERA ROZMAN (Judita Zidar)
žena Staneta Rozmana, mama Martina in Petra Rozmana. Je modra in močna ženska z veliko dušo.

MARTIN ROZMAN (Klemen Janežič)
glavni ljubezenski junak. Zelo je navezan na svojo družino, ne prenese, da kdo blati ime njegovega očeta. Ima ljubečo družino, študiral je v tujini in zdaj dela kot plastični kirurg.

PETER ROZMAN (Aljaž Jovanović)
dober podjetnik. Navzven miren in pragmatičen, v resnici pa precej strasten. Ima željo po konvencionalni družinski sreči. Peter spoštuje svojo ženo, občuduje jo kot odlično strokovnjakinjo za gospodarsko pravo.

DAŠA ROZMAN (Nina Ivanišin)
Petrova (Aljaž Jovanović) žena in Jakobova (Matic Jamar) mati, ki je odlična strokovnjakinja za gospodarsko pravo. Usmerjena je k dosežkom, o sebi ima visoko mnenje, je ambiciozna.

JAKOB (Matic Jamar)
sin Daše in Petra Rozmana je običajen fant, iz katerega se mama trudi narediti genija. Jakob se ji upira. Bolje se počuti z očetom in babico kot z mamo, ki ga sili k učenju.

ANA ROZMAN (Teja Glažar)
mati Staneta in Violete ter babica Petra Rozmana (Aljaž Jovanović), Martina Rozmana (Klemen Janežič), Jureta Petrica (Miha Rodman) in Dore Petrič (Mojca Funkl). Je zelo klepetava, rada opravlja in svoje mnenje izraža zelo neposredno.

KARIN (Saša Pavlin Stošić)
Martinovo dekle iz Ljubljane. Dela kot model, čeprav nima popolne manekenske postave. Karin je histerična, temperamentna, svojo plehkost in zlaganost skriva z dobro zaigrano ljubeznivostjo in velikodušnostjo.

.:SLOVENIJA:. Usodno vino - Družina Dolinar

Usodno vino - 2
IVAN DOLINAR (Zvone Hribar)
glava vinogradniške družine Dolinar

NINA DOLINAR (Inja Zalta)
Ivanova najmlajša hči

EVA RECER DOLINAR (Tjaša Železnik)
je izjemno odgovorna, ljubeča in materinska, po materini smrti je tudi pomagala očetu Ivanu pri skrbi za mlajšo sestro Nino, s katero imata zelo zavezniški odnos

LARA RECER (Enja Grad)
hči Eve in Roberta (Rok Matek), Ivanova vnukinja

SIMON DOLINAR (Gregor Gruden)
mevža, čustveno je zelo odvisen od dekleta Ines (Nina Ivanič), ki z njim z lahkoto manipulira

INES HROVAT (Nina Ivanič)
lepa, pametna in nevarna ženska in dekle Simona Dolinarja

MATTEO RUGANI (Janez Hočevar)
Ivanov tast, po očetu italijanskih korenin, ki je prišel pomagat skrbet za otroke ob smrti svoje hčerke Marie

ROBERT RECER (Rok Matek)
nekdanji mož Eve in oče Laure

.:SLOVENIJA:. Usodno vino - Še dva dneva do premiere!

.:SLOVENIJA:. Ena žlahtna štorija - Vsebina 1. - 4. epizode

Po novem, bomo vsak ponedeljek objavili vsebino epizod serije Ena žlahtna štorija, ki jih bomo videli v posameznem tednu.

Ponedeljek, 31.08., 1. epizoda (2. sezona)
V zgodbo se vrnemo po trimesečnem preskoku časa pripovedi. Po videnem zaključku prve sezone, ko propade Aničina in Smiljanova poroka, ko se Zala vrne domov, ko Avguštin odide v samostan in ko je videti, da Bertu in njegovemu posestvu ne more iti slabše, se v zgodbo vrnemo po trimesečnem preskoku časa pripovedi. Eli je na študijski izmenjavi v Rimu, Anici se približuje dan zaslišanja pred sodiščem zaradi starih dolgov in sumljivih poslovanj njenega propadlega podjetja. Toni je zapustil vas in starša in odšel neznano kam. Majo, preplavljeno od nosečniških hormonov, je težko prepoznati. Ureja si svoje gnezdo in bodočega očeta njenega otroka. Zala se vse bolj posveča posestvu in je v veliko pomoč Bertu. Hubert medtem opravlja arheološka sondiranja, ki Berta in vso družino še kako jezijo, saj je vinogradništvo začasno ustavljeno, kar pa usodno vpliva na Berta.

Torek, 01.09., 2. epizoda (2. sezona)
Zala najde Berta ob brajdah. V zadnji sekundi se pojavi Avguštin in z očitno nadnaravno močjo obudi Berta k življenju. Berto mora kljub čudežnemu ozdravljenju v bolnico na preiskave, Ibro pa ves jezen želi obračunati s Hubertom. Medtem ko se preostali ukvarjajo z Bertom, pa se umetnik Žan posveča novemu poslu. Ugotavlja, da z marmelado ne bo hitrega zaslužka, zato se loti donosnejšega kmetovanja in prodaje.

Sreda, 02.09., 3. epizoda (2. sezona)
Smiljan kljub inšpektorjevim trdnim dokazom še vedno ne verjame, da je Anica res pobegnila in ga pustila samega v težavah. Bonifacij zgroženo ugotovi, da je dobil v župnišče sostanovalca. Avguštin bo prebival in deloval v župnišču! Žan na skrivaj na zapuščenem zaraščenem zemljišču začne s svojim poljedelskim projektom Ganđa d.o.o. Berto si po težavah s srcem že želi v odkrit napad na Huberta, a ga hčere prepričajo, da bodo nalogo opravila kar dekleta. Izdelajo bojni načrt … Ko se v vinogradu odvija prava drama med Hubertovimi delavci, Hubertom in Špacapanovimi pupami in zeti, ki s svojimi telesi branijo tristoletno zgodovino vinogradništva, se v najbolj napetem trenutku, ko v lastno jamo pade Hubert in razbesnjen ukaže vozniku bagra, naj povozi Špacapane … pojavi skrivnostni rešitelj.

Četrtek, 03.09., 4. epizoda (2. sezona)
Toni v slogu Stevena Segala razmeče Hubertovo posadko. Špacapani proslavljajo veliko zmago nad Hubertom in določijo Zalo, da se v imenu družine zahvali Toniju za njegovo pomoč. Medtem se v župnišču ponižani Bonifacij prilizuje svojemu novemu "šefu" Avguštinu in mu v upravljanje začasno zaupa župnijsko pisarno. Za preizkušnjo. Smiljan se vrne iz zapora, odločen, da bo šel poiskat Anico, a se mu pobegla zaročenka javi kar sama. Bonifacij pa se po Avguštinovem priporočilu odpravi na prijateljski in dušni obisk Berta. Želi ga spovedati, nabriti Berto pa med spovedjo privleče na plano vse kaj drugega kot svoje grehe. Berto in Bonifacij sta bila v mladosti očitno tekmeca za isto dekle. In to prav gotovo ni bila Tonka.

.:PREMIERA:. Ena žlahtna štorija II

Danes se bo na program Planet TV vrnila izjemno uspešna slovenska dramska serija Ena žlahtna štorija. Po tem, ko je prva sezona imela 45 delov, je sedaj planiranih 60 delov.
Serija se bo predvajala od ponedeljka do četrtka ob 20. uri, ponovitev pa bo naslednji dan ob 15.45. V tem terminu boste danes lahko videli zadnjo epizode prve sezone.

Med igralsko zasedbo bomo videli tudi igralko Vesno Jevnikar, ki bo igrala Adelino. Slednja je bila mladostniška ljubezen Berta Špacapana in duhovnika Bonifacija.
Ena žlahtna štorija se odvija na Primorskem, na prostranem posestvu, vrednem več milijonov evrov. Posestvo je v družini Špacapan že od leta 1789, lastnik posestva je Berto Špacan, vdovec, ki ima štiri hčere. Hčere se na posestvo in družinsko tradicijo Špacapanovih požvižgajo in so v času šolanja izkoristile priložnost, da so zbežale iz svojega rojstnega kraja ter postale mestne dekline. Pri tem je imela prste vmes tudi njihova mama Tonka – stroga in nepopustljiva Gorenjka, ki je vse svoje življenje družini poveljevala kot general.

Hčere z očetom niso imele pristnih stikov, saj so mu zamerile, da se ni postavil za njih, ko je bila mama Tonka še živa. A po smrti Tonke in ko ga začne izdajati zdravje se Berto začne ukvarjati z mislijo, da nima pravega naslednika - sam si je namreč zelo želel sina, a mu je bog naklonil štiri hčere.

Po smrti mame se Berto odloči, da bo svoja dekleta povabil domov, da bi se z njimi pomenil o nasledstvu. A mama Tonka pred smrtjo ni počivala – pripravila je oporoko, ki je bila do njene smrti varno spravljena pri vaškem župniku. V oporoki je zapisala, da lahko posestvo deduje le ena hči, da mora biti poročena, po možnosti s sovaščanom, ki bo prevzel priimek njene hčere. V nasprotnem primeru posestvo po smrti Berta pripade cerkvi.

V prvi sezoni smo tako spoznali vse štiri hčere, ki so imele fante, katerim pa nikoli niso povedale, iz kakšnega okolja prihajajo. Tako so bili fantje šokirani, ko so prvič prispeli na posestev in videli dober potencial. A potencial vidi tudi gospodinja Marija, ki računa, da bi naslednik posestva postal njen sin, priden in marljiv Auguštin, ki že zdaj pomaga Bertu pri vodenju posestva. Sovaščani pa navijajo, da bi posestvo prevzel postavni Toni.

30. avgust 2015

.:SLOVENIJA:. Spored telenovel in dramskih serij od 31. avgusta!

Še enkrat objavljam spored telenovel in dramskih serij, ki se predvajajo na programih: Pop TV, Planet TV, TV3 Medias in Net TV. V teh terminih se bodo predvajale od jutri naprej.

07.00 - STREŽNICA Z MANHATTNA (Una Maid en Manhattan) - TV3 Medias
07.20 - LJUBEZEN ALI KAZEN (Ask ve ceza) - Planet TV
08.45 - ZALJUBLJEN DO UŠES (De Que te Quiero, te Quiero) - Pop TV - ponovitev 
08.55 - SULEJMAN VELIČASTNI (Muhtesem Yuzyil) - Planet TV - ponovitev
10.00 - DAMA IN DELAVEC (Dama y Obrero) - Net TV - ponovitev (od 02.09.)
10.40 - GREHI PRETEKLOSTI (La Sombra del Pasado) - Pop TV - ponovitev
11.25 - DUBROVNIŠKA ZORA (Zora dubrovačka) - Pop TV (od 03.09.)
11.30 - LJUBEZEN ALI BLAZNOST (Mas que un amor, frenesi) - Net TV
13.15 - SULEJMAN VELIČASTNI (Muhtesem Yuzyil) - Planet TV
14.00 - KAR BO, PA BO (Kud puklo da puklo) - Pop TV - ponovitev
14.40 - VILLA MARIA (Villa Maria) - TV3 Medias
15.00 - USODNO VINO - Pop TV - ponovitev (od 03.09.)
16.00 - GREHI PRETEKLOSTI (La Sombra del Pasado) - Pop TV 
16.55 - ENA ŽLAHTNA ŠTORIJA - Planet TV - ponovitev
17.00 - TOSKANA, LJUBEZEN MOJA (Le Tre rose di Eva) - Pop TV (ob sobotah)
17.20 - ZALJUBLJEN DO UŠES (De Que te Quiero, te Quiero) - Pop TV
18.00 - ZALJUBLJEN DO UŠES (De Que te Quiero, te Quiero) - Pop TV
20.00 - ENA ŽLAHTNA ŠTORIJA - Planet TV
20.00 - DAMA IN DELAVEC (Dama y Obrero) - Net TV
21.00 - USODNO VINO - Pop TV
22.00 - KAR BO, PA BO (Kud puklo da puklo) - Pop TV

.:SRBIJA:. Novi termini dramskih serij na programu Prva TV!

od 7. septembra

.:SLOVENIJA:. Usodno vino - Še trije dnevi do premiere!

Premiera bo 2. septembra ob 21. uri na programu Pop TV!

.:SLOVENIJA:. Igralci Ene žlahtne štorije na naslovnicah!

.:SLOVENIJA:. Dama in delavec - Še 2 dneva do premiere!

Premiera bo 1. septembra ob 20. uri na programu Net TV!

.:SLOVENIJA:. Ena žlahtna štorija - Jutri se vrača z drugo sezono!


Predvajala se bo od ponedeljka do četrtka ob 20. uri s ponovitvijo ob 16.55. Jutri lahko ob 16.55 vidite zadnjo epizodo prve sezone, ob 20. uri pa boste lahko videli prvo epizodo druge sezone.

Jo boste spremljali?

.:SLOVENIJA:. Ena žlahtna štorija - Nekaj promotov druge sezone!




.:SLOVENIJA:. Ena žlahtna štorija - Še veste, kako se je začelo?

To je 1. del prve sezone, ki je skupno imela 45 delov.

.:HRVAŠKA:. Kud puklo da puklo - Nove slike druge sezone!








.:HRVAŠKA:. Horvatovi - Premiera bo 7. septembra!

Predvajala se bo od ponedeljka do četrtka ob 20. urina programu RTL Televizija.

.:KOLUMBIJA:. La Plantacion - Priprave na začetek snemanja.

Image


.:KOLUMBIJA:. Prihaja La Plantacion!

La Plantacion je nova originalna zgodovinska telenovela, ki jo pripravlja kolumbijski Caracol. Kmalu pa se bodo začela snemanja. V glavnih vlogah bosta Nerea Camacho in Orian Suarez
Med igralsko zasedbo pa bodo tudi naslednji igralci: Natasha Klauss, Luciano D´Alessandro, Viña Machado, Modesto Lacen, Andrés Parra, Cristina García, Mayra Luna, José Julián Gaviria , Paola Moreno, Miroslava Morales, Pedro Roda, Victoria Mosquera, ...

.:KOLUMBIJA:. Hermanitas Calle - Premiera bo 2. septembra na programu Canal Caracol!

Embedded image permalink

.:KOLUMBIJA:. Kids Choice Awards 2015 - To so kolumbijski dobitniki nagrad!

Včeraj je bila v Bogoti podelitev kolumbijskih nagrad Kids Choice Awards 2015, v nadaljevanju pa si lahko pogledaš dobitnike nagrad v posamezni kategoriji.
ARTISTA O GRUPO LOCAL
Don Tetto       

CANCIÓN LOCAL FAVORITA
Ay Vamos *J Balvin

ARTISTA O GRUPO INTERNACIONAL FAVORITO
One Direction

ACTOR FAVORITO
Luis Álvarez

ACTRIZ FAVORITA
Ana María Estupiñán

VILLANA FAVORITA
Josette Vidal

PROGRAMA FAVORITO
Toni La Chef

PROGRAMA INTERNACIONAL FAVORITO
Austin & Ally

SERIE ANIMADA FAVORITA
Gravity Falls: Un verano de misterios

REALITY O CONCURSO FAVORITO
Master Chef

PELICULA FAVORITA
Maléfica

PROGRAMA DE RADIO FAVORITO
El Mañanero

FASHIONISTA
Guillermo Blanco

DEPORTISTA DEL AÑO
James Rodríguez

FAVORITO EN LA WEB
Sebastián Villalobos

VIDEO JUEGO FAVORITO
Formula Cartoon All Stars

PÁGINA WEB FAVORITA
mundonick.com

APP FAVORITA
Nick APP

.:ZDA:. Quien es Quien? - Slika iz snemanja.

.:MEHIKA:. Sara Corrales spremenila izgled za novo vlogo v telenoveli Vuelve Temprano!

.:MEHIKA:. Lo Imperdonable - Slika iz snemanja.

Изображение

.:MEHIKA:. A que no me dejas - Slike iz snemanja.

Изображение

Изображение

Изображение

.:MEHIKA:. Antes Muerta Que Lichita - Slika iz snemanja.

Изображение