31. maj 2015

.:MEHIKA:. Amor de Barrio - Promo 7.


.:ARGENTINA:. Esperanza Mia - Kmalu prvi poljub protagonistov!

Gledalci telenovel smo že navajeni, da prvi poljub protagonistov pride že v začetkih delih, ali pa vsaj do desetega dela. Ampak ljubitelji trenutno najbolj gledane argentinske telenovele Esperanza Mia (Lali Esposito in Mariano Martinez) na ta poljub že dolgo čakajo. Gledalci ga bomo tako lahko videli šele v 45. delu, ki bo v Argentini predvajan 8. junija.

Spremljate telenovelo? Vam je všeč?

.:NASLOVNICA:. Luis Geronimo Abreu in Claudia La Gatta s sinom Salvadorjem v reviji OK!.


.:SLOVENIJA:. Sedaj po 2 epizodi dnevno!

Od jutri naprej boste lahko na programu Planet TV dnevno spremljali po dve epizodi turške serije Muhtesem Yuzyil (Sulejman Veličastni). Predvajali se bosta ob 12.10 in 13.15.

.:ROMUNIJA:. Danes zadnja epizoda telemundovih Los Miserables!

15.00 - Muneca Brava
17.00 - Las Bravo
18.00 - Karagul
18.00 - En Otra Piel (od petka do nedelje)
19.00 - Sila
20.00 - Los Miserables (od jutri naprej La Gata)
22.00 - Amor a Vida
23.00 - Amores Verdaderos
00.00 - Iubire ca in filme

.:ARGENTINA:. Esperanza Mia - Sliki iz snemanja.


.:ZDA:. Bajo el Mismo Cielo - Logo

.:NAJLEPŠE PESMI IZ TELENOVEL:. Pedro Fernandez - Cachito de Cielo


.:MEHIKA:. Grehi preteklosti - Primerjanje igralcev v originalu in sedaj v priredbi!

V četrtek 4. junija prihaja na program Pop TV televisina telenovela La Sombra del Pasado (Grehi preteklosti). Gre za priredbo televisine telenovele El Manantial (Adela Noriega in Mauricio Islas) iz leta 2001. V nadaljevanju si boste lahko ogledali osem vlog in njihove igralce iz originalne verzije in iz priredbe.

Alfonsina (Adela Noriega) & Aldonza (Michelle Renaud)

Alejandro (Mauricio Islas) & Cristobal (Pablo Lyle)

Margarita (Daniela Romo) & Candela (Alejandra Barros)

Barbara (Karyme Lozano) & Valeria (Thelma Madrigal)

Justo (Alejandro Tommasi) & Severiano (Alexis Ayala)

Francisca (Azela Robinson) & Roberta (Susana Gonzalez)

Gertrudis (Olivia Bucio) & Adelina (Lisset)

Padre Salvador (Manuel Ojeda) & Padre Jeronimo (Alfredo Adame)

.:ZDA:. Štiri leta od svetovne premiere La Casa de al lado!

Na današnji dan pred štirimi leti se je na ameriškem programu Telemundo premierno začela predvajati njihova kriminalna telenovela La Casa de al Lado.
31. maja leta 2011 je zamenjala takratno telenovelo La Reina del Sur (Kraljica juga). Po njenem koncu, ki je bil januarja 2012 pa se je začela predvajati telenovela Relaciones Peligrosas.

Gre za priredbo čilske telenovele La Familia de al Lado iz leta 2010. Producent je Aurelio Valcarcel Carroll (Reina de Corazones, Aurora, Dama y Obrero, Perro Amor, ...). Zgodbo je napisal Jose Ignacio Valenzuela, ki je napisal tudi zgodbo za originalno čilsko telenovelo. Nazadnje pa je napisal zgodbo za telemundovo Santo Diablo. Ima 165 delov. Naslovna pesem je instrumentalna.

Med igralsko zasedbo najdemo tudi naslednje igralce: Maritza Rodriguez, Gabriel Porras, Catherine Siachoque, Miguel Varoni, Ximena Duque, David Chocarro, Sofia Lama, Diego Luna, Karla Monroig, Jorge Luis Pila, Henry Zakka, Felicia Mercado, Rosalinda Rodriguez, Viviana Ruiz, Angelica Maria, Martha Pabon, Gabriel Valenzuela, ...

Renato Conde in njegova žena Eva Spenser že leta živita v družinski harmoniji. Vse jima teče kot po maslu, družinski posli odlično rastejo, v njuni hiši pa še vedno živijo njuni otroci: Ignacia, Carola in Emilio. Ta mir prekine Ignacijina poroka z Gonzalom Ibanezom. Ta pa se kmalu zbliža s Pilar Arismendi, njihovo sosedo. Ta ima zelo ljubosumnega moža Javierja. Ta pa je hkrati tudi Gonzalov poslovni partner. Ibanez kmalu ugotovi, da v njegovi novi hiši živi tudi Leonardo, ki je brat dvojček nekdanjega Ignacijinega moža Adolfa. Takrat začne razmišljati o Adolfovi smrti in tudi raziskovati. Ampak Gonzalo ne ve, da bi lahko bilo to preveč nevarno. V to raziskovanje vključi še Pilar.  Veliko je oseb, ki opazujejo Gonzala in kmalu tudi izvedo, da čuti nekaj do Pilar, saj jo poljubi.

In kdo je kriv za Adolfovo nesrečo in smrt? Je lahko Gonzalovo raziskovanje Adolfove smrti za njega nevarno? Je med Gonzalom in Pilar resnična ljubezen ali samo strast? 

.:MEHIKA:. Že 16. let od premiere!

Na današnji dan pred šestnajstimi leti se je na mehiškem programu Canal de las Estrellas začela predvajati televisina telenovela Por Tu Amor. Na programu Pop TV smo jo spremljali pod naslovom Za tvojo ljubezen.
31. maja leta 1999 je zamenjala takratno telenovelo Nunca te Olvidare (Ne pozabi me nikdar). Po njenem koncu, ki je bil oktobra istega leta pa se je začela predvajati telenovela Laberintos de Pasion (Labirint strasti). 

Gre za priredbo televisine telenovele El Otro iz leta 1960. Njena producentka je Angelli Nesma (Que te perdone Dios, Lo Que La Vida Me Robo, Apuesta por un Amor, ...). Ima 90 delov. Naslovno pesem je odpel Charlie Zaa, naslov pa je Por tu Amor.
Med igralsko zasedbo najdemo naslednje igralce: Gabriela Spanic, Saul Lisazo, Margarita Magana, Gerardo Murguia, Katie Barberi, Roberto Vander, Iran Eory, Joaquin Cordero, Lourdes Munguia, Mauricio Aspe, Adriana Nieto, Jorge Poza, Claudio Baez, Gabriela Goldsmith, Lourdes Reyes, Sergio Sanchez, Carlos Bracho, Alfonso Iturralde, Norma Lazareno, Aitor Iturrioz, Yadira Santana, ...

Po tej telenoveli, sta Gabriela in Saul igrala par še v telemundovi telenoveli Tierra de Pasiones.

Maria del Cielo je mlado, prijazno in odločno dekle, ki živi v mestecu San Carlos. Ko tja pride milijonar Marco Duran, se takoj zagleda vanjo in verjame, da je v njej našel svojo sanjsko žensko. Žal pa Maria v njem vidi le tujca, ki je prišel, da bi z denarjem zastrupil ter uničil mesto, in mu tudi jasno pokaže, kaj si misli o njem. Okoliščine pa nekega dne Mario prisilijo, da se z Marcom poroči.

Vam je bila všeč ta telenovela?

.:SLOVENIJA:. Grehi preteklosti - Igralska zasedba

La Sombra del Pasado (Grehi preteklosti) se bo na programu Pop TV  začela predvajati 4. junija ob 16. uri. V nadaljevanju pa sledi predstavitev igralske zasedbe.
Michelle Renaud - Aldonza Alcocer Lozana

Pablo Lyle - Cristobal Mendoza Rivero

Alejandra Barros - Candela Rivera de Mendoza

Alexis Ayala - Severiano Mendoza

Thelma Madrigal - Valeria Zapata

Susana Gonzalez - Roberta Lozana viuda de Alcocer

Lisset - Adelina Lozana

Rene Strickler - Raymundo Alcocer

Cynthia Klitbo - Prudencia de Zapata

Alfredo Adame - Padre Jeronimo Alcocer

Manuel "Flaco" Ibanez - Melesio Otero

Horacio Pancheri - Renato Ballesteros

.:SLOVENIJA:. Grehi preteklosti - Spoznaj njeno originalno telenovelo!

Prihajajoča televisina telenovela La Sombra del Pasado (Grehi preteklosti) se bo na programu Pop TV začela predvajati že čez štiri dneve. V nadaljevanju bomo spoznali telenovelo, po kateri je bila posneta.
La Sombra del Pasado je priredba televisine telenovele El Manantial. Gre za originalno telenovelo iz leta 2001. Producentka je Carla Estrada (Sortilegio, Alborada, Amor Real, Pasion, Lazos de Amor, ...). Premierno se je začela predvajati 1. oktobra leta 2001 in se končala 8. februarja 2002. Zamenjala je telenovelo Sin pecado concebido (Ljubezen brez greha). Po njenem koncu pa se je začela predvajati telenovela Entre el Amor y el Odio (Med sovraštvom in ljubeznijo). Telenovela ima 95 delov.
Zgodbo sta napisala Cuauhtemoc Blanco in Victor Manuel Medina. Skupaj sta napisala tudi zgodbo za telenovelo Mi Pecado (Maite Perroni in Eugenio Siller). Medtem, ko je Cuauhtemoc skupaj s Mario del Carmen Pena nazadnje napisal zgodbo za telenovelo El Color de la Pasion (Barva greha). 
Naslovno pesem z naslovom Amor, Amor, Amor je odpel Luis Miguel. Pod naslovom Izvor pa smo jo pred leti lahko spremljali na hrvaškem programu HRT1.

Na podelitvi nagrad Premios TVyNovelas 2002 je bila nominirana v petnajstih kategorijah, odnesla pa je devet nagrad. In sicer za najboljšo telenovelo leta, za najboljšo protagonistko, najboljšega protagonista, najboljšega zlobneža, najboljšo prvo igralko, za najboljšo stransko igralko in igralca, najboljšo direktorico scene (Monica Miguel), posebno nagrado pa je prejela tudi Olivia Bucio.
Med igralsko zasedbo so naslednji igralci: Adela Noriega, Mauricio Islas, Karyme Lozano, Daniela Romo, Alejandro Tommasi, Azela Robinson, Olivia Bucio, Paty Navidad, Sylvia Pasquel, Raymundo Capetillo, Jorge Poza, Manuel Ojeda, Cesar Evora, Nuria Bages, Sergio Reynoso, Magda Lopez, Marisol del Olmo, ...

.:SLOVENIJA:. Moje srce je tvoje - Vsebina zadnjih sedmih delov!

V četrtek ob 18. uri se bo od programa Pop TV poslovila televisina telenovela Mi Corazon es Tuyo (Moje srce je tvoje). V nadaljevanju si lahko preberete, kaj se bo zgodilo v zadnjih sedmih epizodah.
Ponedeljek, 01.06. – 171 epizoda (17.20)
Diego v domu za ostarele obišče Yolando in jo povpraša glede skrivnosti okoli Diega Nicolasa. Yolanda mu sicer ne pove ničesar, mu pa namigne, naj v Isabelinem stanovanju poišče dokument, ki bo razčistil vse nejasnosti. Sebastian ima hude bolečine in v bolnišnici ugotovijo, da mu morajo odstraniti slepič.
Ponedeljek, 01.06. – 172 epizoda (18.00)
Diego pove Fernandu, da ni biološki oče Diega Nicolasa. Fernando besen odhiti do Isabele in ji navrže, da je prepričan glede njene vpletenosti pri vseh Enriquejevih podlostih do njegove družine. Vse to pa ni nič proti temu, kar dela z otrokom. Mimogrede opazi, da ima mali Diego Nicolas vročino, zato ga odpelje k zdravniku.

Torek, 02.06. – 173. epizoda (17.20)
Ana ugotovi, da je noseča, Fernando pa se čudi, katero lepo novico mu bo povedala Ana. Pablo obišče Alicio. Isabela prejme odločbo, s katero se skrbništvo nad Diego Nicolasom dodeljuje Fernandu. Nando je zmeden zaradi Edithinega nenadnega prihoda, kar spozna tudi Ximena.
Torek, 02.06. – 174. epizoda (18.00)
Pred Ano in Fernandom je še cerkvena poroka. Jennifer je razočarana, ker z Johnnyjem nista uspela posvojiti male Aure, saj se je pojavil njen biološki oče. Da bi dobila skrbništvo nad njo, Johnny očetu ponudi celo denar. Isabela je še vedno v polni pripravljenosti uničiti vse, kar je povezano z Ano in Fernandom.

Sreda, 03.06. – 175. epizoda (17.20)
Med poročnimi zaobljubami Ana in Fernando vidita duha Estefanie, Fernandove pokojne žene, kako odobrava njuno dejanje. Nando še vedno niha med Edith in Ximeno, pa mu dekleti naravnost povesta, da nobena izmed njiju noče biti z nekom, ki še sam ne ve, kaj bi rad. Mala Aura pristane v skrbništvu Johnnyja in Jennifer.
Sreda, 03.06. – 176. epizoda (18.00)
Fernando mora zaradi posla nujno odpotovati. Za njim odide tudi Isabela, ki mu podtakne močno uspavalo. V tem času Ana dobi popadke in Diego jo odpelje v bolnišnico. Nekdo tam zgoraj poskrbi, da Fernandu uspe priti v bolnišnico ravno pravi čas, da vidi, kako na svet privekata dvojčici.

Četrtek, 04.06. – 177. epizoda (18.00) - Zadnja epizoda
V zadnjem delu Diego spozna žensko svojih sanj, Esperanzo. Isabelo končno onemogočijo in ko se čez mesece vrne vsa skesana, ne morejo verjeti, da gre za isto žensko. Nicolas se poslovi od obeh sinov ter jima zaželi srečno in polno življenje. Vsi se sprašujejo, kaj se lahko naučijo iz svoje zgodbe. Ko si Ana in Fernando poskušata zamisliti sebe v starih letih, vidita veliko, srečno družino.

.:MEHIKA:. A que no me dejas, corazon - Laura Carmine in Alejandra Barros na snemanju!


.:ZDA:. Angelica bo protagonistka telenovele La Fan!

Mehiška igralka Angelica Vale je pred tedni podpisala eksluzivno pogodbo s Telemundom. Naslednje leto pa bo protagonista nova telemundove telenovele La Fan. Zgodbo za to telenovelo je pred leti napisala ravno Angelica, medtem ko bo scenarij napisala Marcela Citterio.

.:MEHIKA:. La Vecina - Sliki iz snemanja.

Изображение

Изображение

.:MEHIKA:. Patsy zapušča telenovelo!

Kot vse kaže, se bo v naslednjem tednu od snemanj trenutne telenovele Lo Imperdonable (Ana Brenda Contreras in Ivan Sanchez) poslovila igralka Patsy. V telenoveli igra Salmo, za njeno nesrečo pa naj bi bila odgovorna Virginia, ki jo igra Grettel Valdez. S tem pa naj bi slednja postala še bolj zlobna. 
Govori se, da bi lahko poleg Patsy snemanja kmalu zapustila tudi Mar Contreras, ki igra Nanciyago.

.:SRBIJA:. Zadnji del Milosti in prvi del serije Zvala se Feriha!

Zadnja epizoda serije Merhamet oziroma Milost bo ob 18.15 na programu Prva TV. Ob 19. uri pa se bo predvajala prva epizoda prav tako turške serije Adını Feriha koydum oziroma Zvala se Feriha.

.:MEHIKA:. Grehi preteklosti - Spoznaj Mapat!

V četrtek prihaja na program Pop TV nova televisina telenovela La Sombra del Pasado (Grehi preteklosti). V nadaljevanju bomo spoznali njeno producentko Mapat in njene telenovele.
Mapat oziroma Martha Patricia Lopez de Zatarain je producentka prihajajoče televisine telenovele. Njena prva telenovela je bila mladinska Luz Clarita iz leta 1996. Nato pa je producirala še naslednje telenovele: Una luz en el camino, El nino que vino del mar, Maria Belen, De pocas, pocas pulgas, Piel de Otono (Zrelo srce), Yo amo a Juan Querendon, Juro Que te Amo, Ni Contigo ni sin ti, La Mujer del Vendaval in La Sombra del Pasado (Grehi preteklosti). 
V svojih telenovelah je dala nekaterim igralkam tudi izjemno priložnost, da lahko prvič zablestijo v njenih telenovelah. Tako so prvo glavno vlogo med drugim dobile tudi naslednje igralke: Mayrin Villanueva, Ana Brenda Contreras, Laura Carmine, Michelle Renaud, ...
Luz clarita

Yo amo a Juan Querendon

Juro Que te Amo

Ni Contigo ni sin ti

La Mujer del Vendaval