31. oktober 2014

.:MEHIKA:. Navdušena nad nominacijo!

Mehiška pevka in igralka Dulce Maria bo mogoče na letošnji podelitvi nagrad MTV EMA 2014, prejela nagrado v kategoriji Mejor Acto Global de los MTV EMA 2014. Dulce je nad nominacijo navdušena, preko socialnega pmrežja pa se je že zahvalila svojim oboževalcem.
V tej kategoriji so nominirani še:
· Australia, Nueva Zelanda – 5 Seconds of Summer
· Europa Central – Revolverheld
· Europa del Este – Dawid Kwiatkowski
· Africa, India, Oriente Medio – Mohammed Assaf
· Europa Norte – One Direction
· Europa Sur – Alessandra Amoroso
· Japón, Corea – B.A.P
· América del Norte – Fifth Harmony
· Sudeste Asiático, China & Hong Kong, Taiwan – Bibi Zhou
 
Podelitev nagrad bo 9. novembra ob 20. uri Glasgowu. Podelitev boste lahko spremljali tudi preko televizijskega programa MTV Slovenija.

.:ZDA:. Tierra de Reyes - Slika iz snemanja.

Изображение

.:MEHIKA:. Intervju s Ano Brendo Contreras v oddaji Hoy.

.:MEHIKA:. Premiera telenovele La Sombra del Pasado bo 10. novembra!

Изображение

.:MEHIKA:. La Sombra del Pasado - Slike iz snemanja.

 
 
 
 


Изображение

Изображение

.:SRBIJA:. Na Pink Soap se vrača telemundova Sladka skrivnost!

Prva epizoda bo v četrtek 6. novembra. Zamenjala bo Dono Barbaro (Edith Gonzalez in Christian Meier).

.:MEHIKA:. Kateri igralec vam je bolj všeč?

S katerim igralcem vam je bolj všeč Marjorie de Sousa v telenoveli Hasta el Fin del Mundo? S starim protagonistom Pedrom Fernandezom ali novim Davidom Zepeda?
Marjorie de Sousa in Pedro Fernandez
 
Marjorie de Sousa in David Zepeda

.:MEHIKA:. Vrniti mora denar!

Ker je igralec Pedro Fernandez predčasno zapustil snemanja telenovele Hasta el Fin del Mundo, bo moral vrniti Televisi večji znesek. Da pa odplača veliko vsoto denarja, pa naj bi imel časa samo 15 dni. V primeru, da v tem času ne bo odplačal dogovorjene vsote, bo moral v najslabšem primeru zapustiti Televiso.

.:MEHIKA:. Odpel bo naslovno pesem!

Mehiški pevec Manuel Mijares bo odpel naslovno pesem nove televisine telenovele La Sombra del Pasado (Michelle Renaud in Pablo Lyle). Naslov pesmi je Te prometí, ki bo tudi na njegovi novi zgoščenki No se me acaba el alma, ki bo na prodajne police prišla naslednji mesec.

.:VENEZUELA:. Igral bo tudi v priredbi!

Kot sem že pisala na blogu. Venevision pripravlja priredbo telenovele A todo Corazon. Takrat so bili med igralsko zasedbo: Gaby Espino, Daniela Alvarado, Juan Alfonso Baptista, Adrian Delgado, Lourdes Martinez, ...
Prvi igralec, ki je potrjen za to priredbo, pa je Adrian Delgado, ki je igral tudi v originalni telenoveli iz leta 1997.

.:MEHIKA:. Ximena se vrača?

Govori se, da naj bi imel producent Salvador Mejia že izbrano zlobnico za njegovo novo telenovelo Lo Imperdonable. Protagonistki, ki bo zagotovo Ana Brenda Contreras, bo glavna rivalka za ljubezen protagonista, igralka Ximena Navarrete.
Slednja je nazadnje igrala v telenoveli La Tempestad (Vihar), kjer je imela dvojno glavno vlogo. To pa je bila zanjo prva vloga v telenovelah.
 
Kaj pravite, bi bila Ximena dobra kot zlobnica?

.:MEHIKA:. To bosta najverjetnejša protagonista telenovele Lo Imperdonable!

Lo Imperdonable bo nova priredba telenovele La Mentira, čeprav se govori, da naj bi bila njena zgodba zmešana še s turškim Ezelom in še eno telenovelo. Producent je Salvador Mejia. Kot protagonista pa bo najverjetneje videli Ano Brendo Contreras in Ivana Sancheza.
Ivan je s prej omenjenim producentom že sodeloval pri snemanju telenovele La Tempestad (Vihar), kjer je igral zlobneža. Snemanja te telenovele se bodo začela januarja naslednje leto, premiera pa bo marca po koncu trenutne telenovele Hasta el Fin del Mundo (Marjorie de Sousa in David Zepeda).

.:MEHIKA:. Jacky bo vodila tudi letošnji Teleton!

Mehiška igralka in televizijska voditeljica Jacqueline Bracamontes bo kmalu vodila podelitev nagrad Latin Grammy. Poleg tega pa bo tudi voditeljica letošnjega Teletona. Trenutno pa vodi glasbeni resničnostni šov La Voz Mexico.

Jacqueline bo v vlogi voditeljice letošnjega Teletona zamenjala Lucero, ki je prestopila na Telemundo.

.:MEHIKA:. Naslednje leto se vrača!

Mehiškega igralca Sergia Basaneza, se zagotovo spominjate iz telenovele Cuando Seas Mia (Ko boš moja) in Un Nuevo Amor (Nova ljubezen), kjer je bil protagonist. Je pa že napovedal vrnitev v svet telenovel za naslednje leto. Nazadnje je igral v telenoveli Secretos de Familia, kjer je igral v paru s Anette Michel.

.:PORTORIKO:. La Gata ji že pošteno "diha za ovratnik"!

V zadnjih dneh se je gledanost televisine telenovele La Gata (Maite Perroni in Daniel Arenas) na programu Univision PR že močno približala telenoveli Mi Corazon es Tuyo (Silvia Navarro in Jorge Salinas). La Gata se predvaja ob 19. uri, Mi corazon es Tuyo pa eno uro kasneje. Včeraj je bila gledanost slednje 15,3%, medtem ko je imela La Gata kar 15,2% gledanost.
Sedaj je samo vprašanje, če jo lahko prehiti.

.:MEHIKA:. Podaljšanje telenovele!

Telenovela Yo no Creo en los Hombres (Adriana Louvier in Gabriel Soto) je v zadnjih tednih izboljšala gledanost. Njena producentka Giselle Gonzalez, pa je že napovedala podaljšanje telenovele. Ta se naj bi sedaj končala dva meseca kasneje, torej marca. Tako bi lahko imela med 150 in 160 delov.

.:MEHIKA:. Ima že nov naslov!

Kot že veste. Producentka Angelli Nesma, ki je nazadnje poskrbela za uspešnico Lo Que La Vida Me Robo (Vrtinec življenja), že pripravlja novo telenovelo. Gre za priredbo televisine Pecado Mortal. Leta 2000 je Televisa že posnela priredbo z naslovom Abrazame Muy Fuerte (Močno me objemi), kjer sta bila protagonista Aracely Arambula in Fernando Colunga.
Nov naslov te telenovele pa je Que Te Perdone Dios. Protagonista sta, kot sem pisala že včeraj, Zuria Vega in Mark Tacher. Poleg njiju pa bomo med igralsko zasedbo videli še naslednje igralce: Sergio Goyri, Daniela Castro, Ana Bertha Espin, Rene Strickler, Eric del Castillo, Maria Sorte, Manuel Ojeda, ... To so tisti, ki so že znani.
 
Snemanja se bodo začela 15. novembra, na program Univision pa prihaja januarja naslednje leto. Planiranih pa ima 140 delov.

.:SLOVENIJA:. Najbolj seksi parček predstavil svoji princeski.

Lola Ponce in mehiški igralec Aarón Díaz, ponosna starša dveh hčerkic, veljata za enega najbolj vročih in seksi parov med latino zvezdniki. Po rojstvu njune druge hčerkice Regine je družinica prvič stopila pred fotografski objektiv.
Lola Ponce in Aaron Diaz
Aarón Díaz in Lola Ponce, ki veljata za enega najbolj seksi parov med latino zvezdniki, sta si ustvarila čudovito družino. (Foto: Instagram)
 
Kdo bi rekel, da bo postavni 32-letni Aarón Díaz, ki je bil nekoč v zvezi z igralko Kate del Castillo in ki velja za enega najbolj zaželenih moških, postal predan družini. No, očitno si lahko zasluge za to lasti njegova seksi partnerica Lola Ponce, ob kateri je postal ljubeč partner in skrben oče. Kot smo že poročali, je Lola prav tista super ženska, ki je avgusta rodila s pomočjo carskega reza, po treh dneh bolnišnico zapustila v čevljih z visoko peto in pokazala osupljivo vitko postavo.
 
Tokrat so se Aarón, Lola in njuni hčerkici, Erin in Regina, za javnost prvič postaviti pred fotografski objektiv kot družina. Prepustili so se priznanemu fotografu Urielu Santani, ki je svoje delo več kot odlično opravil. Slavna družinica bo namreč krasila prihajajočo številko mehiške revije Caras.
 
Argentinska igralka je postavnega Aaróna spoznala med snemanjem telenovele El Talismán in med njima se je vnela ljubezen na prvi pogled. Svojo ljubezen sta potrdila z rojstvom hčerkice Erin, ki je na svet prijokala februarja lani. Letos poleti pa sta se razveselila še ene hčerkice, ki sta ji dala ime Regina. Parček ne izključuje možnosti, da bi v prihodnosti še povečal družinico. Družinica si je dom ustvarila v Miamiju, kjer ponosni očka trenutno snema tudi novo telenovelo Tierra de Reyes.
 
Lola Ponce in Aaron Diaz
Aarón in Lola ter njuni dve hčerkici Erin in mlajša Regina (Foto: Instagram)
 
 

.:SLOVENIJA:. Zaradi praznika nekoliko drugačni termini telenovel na programu Pop TV!

15.55 - Barva strasti (El color de la Pasion)
16.55 - Sila (Sila)
18.00 - Vrtinec življenja (Lo Que La Vida Me Robo)

30. oktober 2014

.:SLOVENIJA:. Vam je še vedno všeč blog STS?

Pred kratkim sem odprla tudi stran na Facebooku in zato imam za vas eno vprašanje.
 
Zanima me, če vam je blog še vedno všeč? Se je s odprtjem FB strani Svet telenovel Slovenije, zmanjšala kakovost novic in bloga?
Bi kaj spremenili?

.:MEHIKA:. Najlepše pesmi iz telenovel na enem mestu!

Televisa pripravlja oddajo Grandes temas de telenovelas, kjer bomo lahko ob spremljavi orkestra poslušali naslednje pesmi iz telenovel.
 
· Hoy tengo ganas de ti / Alejandro Fernández (La Tempestad - Vihar)
· Mañana es para siempre / Alejandro Fernández (Mañana es para siempre - Jutri je za večno)
· No se me hace fácil / Alejandro Fernández (Tormenta en el paraíso - Zakleti biser)
· Niña amada mía / Alejandro Fernández (Niña amada mía)
· Que voy a hacer con mi amor / Alejandro Fernández (La esposa virgen)
· Quisiera / Alejandro Fernández (El derecho de nacer)
· Si he sabido amor / Alejandro Fernández (Infierno en el paraíso)
· Si tú supieras / Alejandro Fernández (María Isabel)
· Quinceañera / Thalía (Quinceañera)
· María La del Barrio / Thalía (María La del Barrio - Uboga Maria)
· Mari Mar / Thalía (Marimar)
· Rosalinda / Thalía (Rosalinda)
· Alma de hierro / Fonseca (Alma de Hierro)
· Para volver a amar / Kany García (Para volver a amar)
· De mi enamórate / Daniela Romo (El camino secreto)
· Vivo por ella / Susana Zavaleta y Fernando De la Mora (Vivo por Elena - Vse za Eleno)
· Déjame soñar / Ricardo Montaner (Mentir para vivir)
· Amarte es mi pecado / Ricardo Montaner (Amarte es mi pecado)
· Heridas de amor / Ricardo Montaner (Heridas de amor - Spopad strasti)
· Déjalo ir / Margarita “La Diosa de la Cumbia” (Corazón indomable - Divja v srcu)
· Por amarte / Pepe Aguilar (Destilando amor - Čista ljubezen)
· El club de la feas / Banda El Recodo (La fea más bella)
· Morelia / Cristian Castro (Morelia)
· Alguna Vez / Cristian Castro (Ángela)
· La Malquerida / Cristian Castro (La Malquerida)
· El amor manda / María José (Porque el amor manda)
· Loca / Aleks Syntek (Los exitosos Pérez)
· El privilegio de amar / Mijares (El Privilegio de amar - Moč ljubezni)
· Corazón Salvaje / Mijares (Corazón Salvaje)
· Amor, amor, amor / Yuri y Mijares (De que te quiero te quiero)
· Volver a empezar / Yuri (Volver a empezar)
· La Intrusa / Emmanuel (La Intrusa - Vsiljivka)
· Amor total / Emmanuel (La Culpa)
· Esta ausencia / David Bisbal (Piel de otoño - Zrelo srce)
· Dígale / David Bisbal (Cuidado con el ángel - Angeli brez kril)
· Para enamorarte de mí / David Bisbal (Por siempre mi amor)
· Día de suerte / Alejandra Guzmán (Una familia con suerte)
 
Oddaja bo 21. decembra na programu Canal de las Estrellas.
 
Imate svojo najljubšo?

.:ZDA:. Jacky bo voditeljica!

Jacqueline Bracamontes bo voditeljica podelitve nagrad Latin Grammy. Njen sovoditelj pa bo Eugenio Derbez
Podelitev bo 20. novembra v Las Vegasu. Med povabljenci pa sta tudi Angelique Boyer in Sebastian Rulli, ki sta že potrdila udeležbo.

.:SLOVENIJA:. Danes konec prve sezone in začetek druge!

Danes bo na programu BRIO ob 19.35 še zadnja epizoda prve sezone hrvaške serije Larin izbor (Larina izbira). Ob 20.20 pa bo prva epizoda druge sezone.
Od jutri naprej pa se bo predvajala samo ena epizoda dnevno in sicer ob 20.10.

.:ZDA:. Duenos del Paraiso - Slika iz snemanja.

.:MEHIKA:. La Sombra del Pasado - Slike iz snemanja.

 
 
 

.:MEHIKA:. Še 11 dni do premiere!

.:MADŽARSKA:. Vrača se telemundova Mi Corazon Insiste... en Lola Volcan!

In sicer 13. novembra na program Sorozat+.

.:KOLUMBIJA:. Predstavlja web serijo La Ranga!

Igralka Margarita Rosa de Francisco predstavlja svojo prvo web serijo La Ranga. Ki jo bomo lahko spremljali samo preko interneta oziroma preko Youtube, na njeni strani CasaRosaTV. Premiera bo v teh dneh.

.:KOLUMBIJA:. Kmalu premiera telenovele Secretos del Paraiso na programu Canal RCN!


.:MEHIKA:. La Sombra del Pasado - Promo 6.

.:VENEZUELA:. Prihaja priredba La Fiere!

RCTV naj bi začetku leta 2015 že začela s snemanji nove telenovele, ki naj bi bila priredba njihove telenovele La Fiera iz leta 1978.
Zgodbo je napisal Julio César Mármol. V času premiernega predvajanja je bila zelo priljubljena, nič pa ni bilo drugače med ponovnim predvajanjem, ko je zopet beležila odlično gledanost. Protagonista sta bila Doris Wells in José Bardina.

.:MEHIKA:. Omenjata se kot protagonista!

Trenutno se kot morebitna protagonista nove televisine telenovele Secretos del Corazon, omenjata Zuria Vega in Mark Tacher. Med igralsko zasedbo pa bi lahko videli še naslednje igralce: Ferdinando Valencia, Ana Bertha Espín, René Strickler, María Sorté, Manuel Ojeda in mogoče tudi Rebecca Jones. Planiranih ima 140 delov in bo priredba telenovele Pecado Mortal.
Zuria in Mark sta že sodelovala pri snemanju letošnje komične uspešnice Que Pobres tan Ricos, kjer je bila Zuria protagonistka, Mark pa glavni zlobnež. Je pa Zuria stara 25. let, medtem ko jih ima Mark 37.

.:ZDA.:. Lucero se že pripravlja na noč čarovnic!

.:ZDA:. Tierra de Reyes - Promo 3.


.:ZDA:. Duenos del Paraiso - Logo.

29. oktober 2014

.:MEHIKA:. Intervju s Jencarlosom Canela v oddaji Hoy.

Bi ga raje videli kot protagonista ali zlobneža?

.:MEHIKA:. Posneli bodo kar tri konce!

Ustvarjalci telenovele La Malquerida (Ariadne Diaz in Christian Meier) so pripravili kar tri konce. Kakšen pa bo pravi konec, pa bomo videli šele 9. novembra.

.:MEHIKA:. Gledanost 28.10.

Mi corazón es tuyo 27.0/39.1
Hasta el fin del mundo 25.6/37.6
La malquerida (zadnji tedni) 22.3/35.0  
Yo no creo en los hombres 18.0/32.1
Muchacha italiana viene a casarse 16.1/32.6
La fea más bella 12.4/33.5
 Rastros de mentiras 7.4/10.5
El señor de los cielos 7.3/25.6
La reina del sur 7.3/19.0
Las Bravo 6.2/9.2
Reina de corazones (zadnji tedni) 4.9/9.1
Pobre Diabla 4.4/9.0
Dame chocolate 4.0/9.2
La Guerrera 3.1/6.8     

.:HRVAŠKA:. Prihaja brazilska telenovela Lado a Lado!

Aprila 2015 se bodo na hrvaški program HRT1 vrnile brazilske telenovele.
Prva od njih je Lado a Lado, ki bo zamenjala trenutno telenovelo El Color de la Pasion (Barva strasti).

.:MEHIKA:. Nove informacije o novi telenoveli!

Producent Roberto Hernandez pripravlja telenovelo z naslovom Amores de Barrio. Ta naj bi bila priredba kar dveh telenovel in sicer Muchache de Barrio in La Palome. Znani pa so že tudi prvi štirje kandidatje za protagoniste.
Za mlado protagonistko se omenjata Renata Notni in Cassandra Sanchez Navarro. Obe igralki smo lahko videli v telenoveli Quiero amarte (Želim te ljubiti), ki je tudi njuna zadnja telenovela.
Za mladega protagonista pa se omenjata Mane de la Parra in Sebastian Zurita. Mane je nazadnje igral v telenoveli La Malquerida, medtem ko je Sebastian nazadnje imel glavno vlogo v telemundovi La Impostori. Za Televiso pa je nazadnje igral v Cuando Me Enamoro (Ko se zaljubim), kjer je imel manjšo vlogo.
Medtem, pa se za starejšo protagonistko omenja Erika Buenfil. Telenovela bo naslednje leto zamenjala trenutno Muchacho Italiano Viene a Casarse (Livia Brito in Jose Ron).

.:MEHIKA:. Imela bo 177 delov!

Telenovela Mi Corazon es Tuyo (Silvia Navarro in Jorge Salinas) se naj bi končala oziroma poslovila od mehiških zaslonov 1. marca, že naslednji dan pa jo bo zamenjala Amores con Trampa (Itati Cantoral in Eduardo Yanez).
Trenutna televisina telenovela se bo tako končala s 177 deli.