31. julij 2014

.:MEHIKA:. Intervju s Gabrielom Soto na snemanju telenovele Yo no Creo en los Hombres.


.:MEHIKA:. Yo no Creo en los Hombres - Slike iz snemanja.

 
 

.:MEHIKA:. Francisco v telenoveli Muchacha Italiana Viene a Casarse!

Igralec Francisco Gattorno je še eden od potrjenih igralcev za novo televisino telenovelo Muchacha Italiana Viene a Casarse (Livia Brito). Trenutno ga lahko spremljate v telenoveli Lo Que La Vida Me Robo (Vrtinec življenja).

Angelica Maria, ki je igrala v prvi televisini priredbi, kjer je bila protagonistka, pa je zavrnila vlogo, ki ji jo je ponudil producent Pedro Damian.

.:ZDA/MEHIKA:. Res zapušča Televiso!

Čeprav je igralec Diego Amozurrutia dalj časa zanikal govorice o prestopu na ameriški Telemundo, je zdaj to še skoraj uradno potrjeno. Diego torej zapušča mehiško Televiso. Potekla mu je namreč eksluzivna pogodba z mehiško produkcijsko hišo, ni pa pristal na nove pogoje, zato je raje odšel na Telemundo.
El actor rechazó la cantidad que le ofrecían en la televisora de San Ángel.
Diega trenutno na naših zaslonih lahko spremljate v telenoveli Quiero Amarte (Želim te ljubiti).

.:MEHIKA:. Priredba Mulheres de Areia se prestavlja na naslednje leto!


 
Azteca že nekaj časa pripravlja v sodelovanju s brazilskim Globom priredbo njihove telenovele Mulheres de Areia, ki naj bi nosila naslov La Otra. Po tem, ko so jo za nekaj časa ukinili in ko so ponovno začeli s pripravami na začetek snemanj, so se sedaj odločili, da jo bodo posneli šele naslednje leto.
 
Je pa zanimivo to, da je kot protagonistka potrjena Gabriela Spanic, ki naj bi ponovno imela dvojno glavno vlogo. Poleg tega se ji bo kmalu iztekla pogodba, ni pa še znano, če jo bo podaljšala.
 
Gabriela je za Azteco igrala v telenovelah Emperatriz in La Otra Cara del Alma, nazadnje pa je imela manjšo vlogo v trenutni aztecini telenoveli Siempre Tuya ... Acapulco.

.:MEHIKA:. Mi Corazon es Tuyo do februarja 2015?

Govori se, da se naj bi trenutna televisina komična telenovela Mi Corazon es Tuyo (Silvia Navarro in Jorge Salinas) od mehiških zaslonov poslovila februarja naslednje leto. Ni pa še znano, katera telenovela, jo bo zamenjala.

.:ZDA:. Senora Acero - Promo 4


.:MEHIKA:. Ne bo podaljšala pogodbe!?

Trenutno se na Azteci pripravljajo na začetek predvajanja telenovele Las Bravo, kjer je protagonistka Edith Gonzalez. Slednja naj bi bila že nekaj časa jezna na vodilne, saj so datum začetka predvajanja nekajkrat prestavili, poleg tega pa so ji tudi zamenjali termin.
 
Edith se bo kmalu iztekla pogodba s Azteco in kot vse kaže, je tudi ne bo podaljšala. Za Azteco je poleg prihajajoče telenovele igrala še v Cielo Rojo in Vivir a Destiempo.

Se bo torej Edith vrnil na mehiško Televiso ali ameriški Telemundo?

.:VENEZUELA:. Prihaja priredba telenovele A Todo Corazon!

Produkcijska hiša Laura Visconti pripravlja za Venevision priredbo njihove telenovele A Todo Corazon. Gre za telenovelo iz leta 1997. Kjer so vodilne vloge imeli: Gaby Espino, Daniela Alvarado, Juan Alfonso Baptista, Adrian Delgado in Lourdes Martinez. Imela je 120 delov.
Trenutno so že začeli s iskanjem igralske zasedbe. Snemanja se bodo začela decembra, medtem ko naj bi na venezuelske zaslone prišla v začetku naslednjega leta.

.:ZDA/VENEZUELA:. Še ena telenovela posneta v sodelovanju!

Venevision bo kmalu poleg telenovele Amor en Secreto (Alejandra Sandoval in Miguel de Leon), kmalu začel s snemanji nove telenovele Mal de Mujeres, ki je nosila delavni naslov Mala junta. Telenovela se ne bo snemala v Venezueli, kot je bilo sprva predvideno, ampak v ZDA v Miamiju. Tako da se bo posnela v sodelovanju s ameriškim Univisionom. Slednji trenutno ravno v sodelovanju s Venevisionom pripravlja telenovelo Voltea Pa Que te Enamores (Maria Elena Davila in Pedro Moreno).
Zgodbo je napisal Leonardo Padron. Snemanja pa se naj bi začela oktobra. Kot protagonistka je bila že pred časom potrjena Maritza Bustamante, ampak ni znano, če jo bo na koncu tudi obdržala. Saj trenutno igra v telemundovi telenoveli Reina de Corazones (Paola Nunez in Eugenio Siller).

.:VENEZUELA:. Premiera telenovele Nora bo že naslednji mesec na programu Televen!

.:VENEZUELA:. V zadnjem trenutku zavrnila vlogo!

Venezuelska igralka Christina Dieckmann je bila potrjena, kot del igralske zasedbe nove venezuelske telenovele Amor en Secreto (Alejandra Sandoval in Miguel de Leon), ampak je v zadnjem trenutku zavrnila vlogo. Razlog še ni znan. Trenutno pa že iščejo igralko, ki jo bo zamenjala.
 
Na promocijskem slikanju ob njej pa sta protagonista.

.:MEHIKA:. Gledanost 30.07. - Odlična gledanost telenovele La Fas Mas Bella!

Hasta el Fin del Mundo 24.7/35.4
Mi Corazón es Tuyo 20.8/31.6
La Gata 18.2/34.9 
El Color de la Pasion 16.3/29.6
La Malquerida 15.1/25.7
La Fea Mas Bella 10.5/24.3
Avenida Brasil 10.5/15.1
La Reina del Sur 10.2/22.1
Siempre Tuya Acapulco 9.1/13.8 
Reina de Corazones 7.3/11.9  
Alma Indomable 4.6/10.5
Pasión Morena 3.7/7.2  
Mi Corazon Insiste en Lola Volcan #2 3.0/6.7
Mi Corazon Insiste en Lola Volcan #1 2.8/6.3 
Pobres Rico 2.5/5.2  

.:VENEZUELA:. Jonathan se ločuje!

Venezuelski igralec Jonathan Montenegro se ločuje od Yelena Maciel. Slednja je še že tako daleč, da je skupaj z odvetnikom vložila vlogo za prepoved približevanja njenemu nekdanjemu možu. Igralec mora tako počakati na odločitev sodišča, medtem pa ne sme biti v stiku s svojo hčerko Emily
Vzrok tudi te ločitve naj bi bilo nasilje v družini, takšen je tudi bil vzrok prve ločitve.
deti jonathanmontenegro0015   deti jonathanmontenegro0015 295x300

.:MEHIKA:. Še zadnji mesec predvajanja telenovele El Color de la Pasion!

Od mehiških zaslonov se bo poslovila 31. avgusta.

.:MEHIKA:. To je naslovna pesem nove aztecine telenovele Las Bravo!

Agustín Arguello - Desnudas mi corazón

.:MEHIKA:. Vse najboljše, Claudia!

Igralko Claudio Ramirez je včeraj na prizorišču snemanj telenovele El Color de la Pasion (Esmeralda Pimentel in Erick Elias) praznovala svoj 50. rojstni dan.

.:ZDA:. Senora Acero - Promo 3

30. julij 2014

.:ZDA:. Jencarlos snema nov videospot za pesem Tu Sombra!

jencarlos canela
 
Jencarlos Canela ft. J. Balvin - Tu Sombra

.:MEHIKA:. Postal bo dedek!

Mehiški igralec in pevec Pedro Fernandez je trenutno protagonist nove televisine telenovele Hasta el Fin del Mundo ob Marjorie de Sousa, poleg tega pa tudi pripravlja novo zgoščenko. To pa ni vse. Kmalu bo tudi prvič postal dedek. 44-letni igralec je lansko leto pospremil prvorojenko Osmara Cuevas pred oltar, sedaj pa bo po njeni zaslugi prvič postal dedek.
Igralec prav tako pa tudi vsa njegova družina so presrečni o tej novici, poleg tega pa komaj čakajo na prihod novega člana družine.

.:NASLOVNICA:. Aracely Arambula v revijo Hola!.

.:MEHIKA:. Michelle in Pablo s prvo glavno vlogo!

Producentka Mapat je potrdila protagonista njene nove telenovele La Sombra del Pasado, ki nista nobeno presenečenje. Že dalj časa sta se Michelle Renaud in Pablo Lyle omenjala kot protagonista, sedaj pa sta tudi potrjena.
Michelle je do sedaj med drugim igrala v telenovelah: Ángeles sin paraíso, Rebelde, Camaleones, Llena de Amor, Ni contigo ni sin ti, La Mujer del Vendaval in El Color de la Pasion. V sladnji je presenetila Mehičane, kot zlobna Rebeca v preteklosti. To bo za njo prva glavna vloga.
Pablo je nazadnje igral v telenoveli Por Siempre Mi Amor (Susana Gonzalez in Guy Ecker), kjer je bil mladi protagonist. Do sedaj pa je igral v telenovelah: Codigo Postal, Verano de Amor (Poletje ljubezni), Una Familia con Suerte in Cachito de Cielo. Tudi zanj bo to prva glavna vloga.
V originalni telenoveli El Manantial iz leta 2001 sta bila protagonista Adela Noriega in Mauricio Islas. Producentka telenovele pa je bila Carla Estrada.

.:MEHIKA:. Ne želi se vrniti v svet telenovel!

Mehiški igralec in pevec Christian Uckermann je v enem od intervjujev povedal, da se ne namerava vrniti na male zaslone z vlogo v telenovelah. Pravi, da je več kot zadovoljen s snemanji serij in filmov.
 
Christian smo na naših zaslonih spoznali v telenoveli El Diario de Daniela (Mala Daniela) in kasneje v Rebelde. Poleg tega je igral še v: Amigos para Siempre, Aventuras en el Tiempo in Amy, la nina de la mochila azul. Bil pa je tudi član skupine RBD.

.:VENEZUELA:. Amor en Secreto - Slika protagonistov.

Miguel de Leon & Alejandra Sandoval

.:ZDA:. Gledanost 29.07.

8:00 PM"Mi corazón es tuyo": 2.969.000 P2+ RTG A18-49 1.1
"Reina de corazones": 1.296.000 P2+ RTG A18-49 0.5

9:00 PM
"Lo que la vida me robó": 3.692.000 P2+ RTG A18-49 1.5
"En otra piel": 1.386.000 P2+ RTG A18-49 0.5

10:00 PM
"Qué pobres tan ricos": 3.323.000 P2+ RTG A18-49 1.4
"El señor de los Cielos 2": 1.716.000 P2+ RTG A18-49 0.7

.:MEHIKA:. Datumi koncev in začetkov telenovel na programu Azteca Trece.

20.30 (od 18. avgusta nov termin ob 20.00)
SIEMPRE TUYA ACAPULCO
originalna telenovela
konec: nedelja 17. avgusta
delov: 136 ali 137
igralska zasedba: Melissa Barrera, Daniel Elbittar, Cecilia Ponce, Aura Cristina Geithner, Francisco Angelini, Rafael Sánchez Navarro, Wendy de los Cobos, Erik Chapa, Esmeralda Ugalde, Ramiro Tomasini, ...
 
LAS BRAVO
priredba Las Vegas
začetek: 18. avgust
delov: ?
igralska zasedba: Edith Gonzalez, Mauricio Islas, Héctor Arredondo, Pedro Sicard, Lambda García, Juan Vidal, Saul Lisazo, Fernanda Quiroz, Paulette Hernández, Carolina Miranda, ...
 
21.30 (od 18. avgusta nov termin ob 21.00)
AVENIDA BRASIL
originalna telenovela
produkcija: Globo (Brazilija)
konec: nedelja 28. september
delov: 160
igralska zasedba: Débora Falabella, Cauã Reymond, Adriana Esteves, Murilo Benício, Nathalia Dill, Eliane Giardini, Marcos Caruso, Isis Valverde, Heloísa Perissé, Alexandre Borges, ...
 
AMOR A VIDA
originalna telenovela
produkcija: Globo (Brazilija)
konec: 29. september
delov: 160
igralska zasedba: Paolla Oliveira, Mateus Solano, Malvino Salvador, Juliano Cazarré, Vanessa Giácomo, Elizabeth Savalla, Antônio Fagundes, Susana Vieira, Bárbara Paz, Eliane Giardini, ...

.:MEHIKA:. 29.07. - Gledanost drugega dela telenovele Hasta el Fin del Mundo je padla, ampak je še vedno najbolj gledana telenovela

Hasta el fin del mundo (prvi teden) 22.8
Mi corazón es tuyo 21.7 
La Gata 16.8
El color de la pasion 16.4
La Malquerida 15.6
Avenida Brasil (zadnji tedni) 10.5
Siempre tuya Acapulco (zadnji tedni) 8.3  

.:ZDA:. Intervju s Eugenijem Sillerjem v oddaji Showbiz.

Okoli 15.15 pa omeni tudi Slovenijo.

.:MEHIKA:. Novi potrjeni igralci za telenovelo La Sombra del Pasado!

18. avgusta se bodo v Zacatlanu de las Mazanas v Puebli začela snemanja nove televisine telenovele La Sombra de Pasado, ki jo pripravlja producentka Mapat. Gre za svobodno priredbo televisine telenovele El Manantial (Adela Noriega in Mauricio Islas). Danes je producentka potrdila še tri nove igralce.
Do sedaj so bili potrjeni: Thelma Madrigal, Alexis Ayala, Alejandra Barros, Alfredo Adame, Cynthia Klitbo, Manuel Landeta, Manuel "Flaco" Ibanez in Arleth Teran. Danes pa je producentka potrdila, kot del igralske zasedbe še: Susano Gonzalez, Reneja Stricklerja in Lisset.
Susana je nazadnje igrala v telenoveli Por Siempre Mi Amor, kjer je bila protagonistka. Rene je pred kratkim končal s snemanji telenovele El Color de la Pasion (Esmeralda Pimentel in Erick Elias). Medtem, ko Lisset trenutno lahko na naših zaslonih spremljamo, kot Fabiolo v telenoveli Lo Que La Vida Me Robo (Vrtinec življenja).
La Sombra del Pasado prihaja novembra na mehiški program Canal de las Estrellas, kjer bo zamenjala trenutno telenovelo La Malquerida (Ariadne Diaz in Christian Meier). Kot datum premiere se trenutno omenja 10. november, ki pa še ni potrjen. Telenovela ima planiranih 130 delov.

.:MEHIKA:. Prihaja tudi Asi en el Barrio!

Azteca pripravlja priredbo perujske serija Al Fondo Hay Sitio iz leta 2009. Serija ima že 6 sezon in več kot 1000 epizod, medtem ko snemanja še vedno potekajo.
Aztecina naslov bo Asi en el Barrio. Kot protagonistka pa se trenutno omenja Cynthia Rodriguez, ki je lansko leto blestela, kot protagonistka komične telenovele Corazon en Condominio.
Več o sami telenoveli pa naj bi bilo kmalu znanega.

.:MEHIKA:. Prodana v 70 držav!

V Mehiki se trenutno predvaja televisina telenovela La Malquerida, ki pa ne dosega preveč dobre gledanosti v svojem terminu. Je pa tako producent Jose Alberto Castro vesel nad svojo novo telenovelo.
Kot glavnega krivca za neuspeh telenovele nekateri krivijo perujskega igralca Christiana Meierja, ker po njihovem mnenju ni dovolj prepričljiv v glavni vlogi. Je pa ravno slednji povedal v enem od intervjujev, da je bila prej omenjena telenovela, še pred začetkom predvajanja prodana v 70 držav.
Je med njimi tudi Slovenija?

.:ZDA/MEHIKA:. Litzy bo Aracely v telenoveli Senora Acero!

Litzy je bila leta 2011 protagonistka telemundove telenovele Una Maid en Manhattan.

29. julij 2014

.:KOLUMBIJA:. Prihaja serija Fugitivos!

4. avgusta prihaja na kolumbijski program Canal Caracol nova serija Fugitivos. V glavnih vlogah sta Taliana Vargas in Emmanuel Esparza. Imela bo 40 delov, snemala pa se bo v sodelovanju med Caracolom in CMO Producciones.

.:MEHIKA:. Komaj čakata na prihod njune hčerke Aitane!

Mehiška igralka in pevka Alessandra Rosaldo in njen mož Eugenio Derbez komaj čakata na prihod njune prve hčerke Aitane. Ta bi se morala roditi že pred dvema dnevoma, a trenutno še ni znano, če se je že rodila.

.:NASLOVNICA:. Danna Paola v reviji Veintitantos.

.:NASLOVNICA:. Sandra Echeverria v reviji GQ.

.:ZDA:. Zaljubljen bolj kot kdajkoli prej!

Igralec William Levy je novinarjem povedal, ko se je udeležeil večerje pri Emiliu Estefanu, da je v svojo ženo zaljubljen bolj kot kdajkoli prej. V zadnjem času se je veliko govorilo o tem, da se naj bi nekaj pletlo med njim in njegovo soigralko iz telenovele La Tempestad (Vihar), Ximeno Navarette.
William je tako še vedno srečen od prav tako igralki Elizabeth Gutierrez, s katero ima dva otroka.

.:MEHIKA:. Prvi del telenovele Hasta el Fin del Mundo prehitel predhodnico!

Včeraj se je na mehiškem programu Canal de las Estrellas začela predvajati nova televisina telenovela Hasta el Fin del Mundo (Marjorie de Sousa in Pedro Fernandez). Priredba argentinske Dulce Amor, ki jo pripravlja producent Nicandro Diaz, je v prvem delu zabeležila 24,0 odstotno gledanost. V prvem delu je tako po gledanosti prehitela njeno predhodnico telenovelo Lo Que La Vida Me Robo (Vrtinec življenja). V nadaljevanju si lahko pogledate, kolikšno gledanost so imele telenovele pri prvi epizodi od leta 2011 oziroma od telenovele Dos Hogares (Moji dve ljubezni).
 
1. La Tempestad (Vihar) - 26,9
2. Amores Verdaderos - 26,7
3. Abismo de Pasion (Brezno ljubezni) - 25,4
4. Hasta el Fin del Mundo - 24,0
5. Dos Hogares (Moji dve ljubezni) - 23,6
6. Lo Que La Vida Me Robo (Vrtinec življenja) - 20,0
 

.:MEHIKA:. Gledanost 28.07.

Hasta el Fin del Mundo (prva epizoda) 24.0/35.2
Mi Corazón es Tuyo 21.6/32.8  
La Gata 16.7/33.3 
El Color de la Pasion 16.7/30.4
La Malquerida 16.2/27.1 
Avenida Brasil (zadnji tedni) 10.7/15.8
La Fea mas Bella 9.8/23.3
La Reina del Sur 9.7/22.0
Siempre Tuya Acapulco (zadnji tedni) 9.0/13.5 
Reina de Corazones 7.0/11.9 
Alma Indomable 3.9/8.9
Pasión Morena 3.5/70 
Mi Corazon Insiste en Lola Volcan 2.5/5.6; 2.6/6.1
Pobres Rico 2.1/4.5 

.:ZDA:. Gledanost 28.07. - Mi Corazon es Tuyo že spremlja več kot 3 milijone Američanov.

8:00 PM
"Mi corazón es tuyo": 3.094.000 P2+ RTG A18-49 1.2
"Reina de corazones": 1.179.000 P2+ RTG A18-49 0.5

9:00 PM
"Lo que la vida me robó": 3.697.000 P2+ RTG A18-49 1.5
"En otra piel": 1.306.000 P2+ RTG A18-49 0.5

10:00 PM
"Qué pobres tan ricos": 3.284.000 P2+ RTG A18-49 1.4
"El señor de los Cielos 2": 1.713.000 P2+ RTG A18-49 0.8

.:MEHIKA:. Bo tako uspešna, kot njena predhodnica?

Telenovela je zamenjala Lo Que La Vida Me Robo (Vrtinec življenja).

.:ZDA:. Posnetek o tem, da je Lucero podpisala pogodbo s Telemundom.


.:ZDA:. Senora Acero - Poster.

.:MEHIKA:. Nov izgled Angelice Rivera, prve dame Mehike.

.:ZDA:. Intervju s Paolo Nunez, protagonistko telemundove telenovele Reina de Corazones.


.:ZDA:. O novi kriminalni telenoveli Ruta 35.

 

.:MEHIKA:. Na snemanju nove telenovele Casa Coronada.


.:ZDA/MEHIKA.. Los Miserables - Slika iz snemanja.

.:MEHIKA:. Novi naslov prihajajoče aztecine telenovele!

UEPA oziroma Un Escenario para Amar je nova aztecina telenovela, ki prihaja jeseni na mehiške zaslone. Gre za priredbo njihove telenovele Como en el Cine (Lorena Rojas in Mauricio Ochmann). V glavnih vlogah bosta Gloria Stalina in Erick Chapa.
Na mehiški program Azteca Trece naj bi tako prišla predvidoma oktobra, ko bo zamenjala telenovelo Pasion Morena (Paola Nunez in Victor Gonzalez), ki se trenutno ponovno predvaja.

.:ZDA:. Blanca Soto je Senora Acero!

 

.:ZDA:. Kmalu prihaja Senora Acero!

igralska zasedba: Blanca Soto, Andrés Palacios, Rebecca Jones, Litzy, Damián Alcázar, Arap Bethke, Rossana San Juan, Marco Pérez, Jorge Zárate, Carmen Madrid, Arturo Barba, Luciana Silveyra, Valentina Acosta, Pilar Ixquic Mata, Andrés Zuñiga, Briggitte Bozzo, Viviana Serna, Juan Carlos Martín del Campo, Aurora Gil, Alejandro Caso, Hector Berzunza, Sergio Lozano, Iñaki Goci, Alex Perazza, Raul Aranda Lee, Alan Castillo, ...