30. junij 2014

.:MEHIKA:. Tudi Jean Paul Leroux v Yo no Creo en los Hombres!

Trenutno še ni znano, kakšno vlogo bo imel.

.:MEHIKA:. Bo Mar zlobnica v telenoveli Muchacha Italiana Viene a Casarse?


V novi televisini telenoveli Muchacha Italiana Viene a Casarse naj bi bila tudi Mar Contreras, ki naj bi bila po zadnjih podatkih glavna zlobnica. To bi bilo za njo prva tako velika vloga, saj do sedaj ni bila v nobeni telenoveli tako v ospredju.
 
Igralka je nazadnje leta 2011 igrala v telenoveli La Que no Podia Amar (Zakon brez ljubezni).

.:VENEZUELA:. Ima nov naslov!

ines duarte secretaria
Venevision pripravlja priredbo telenovele Ines Duarte, Secretaria, ki bo na venezuelske zaslone prišla še letos. Trenutno je njen naslov Amor en Secreto, ki pa naj še ne bi bil dokončen. V glavnih vlogah sta Alejandra Sandoval in Miguel de Leon.

.:MEHIKA:. Imela bo 142 delov!

Od mehiških zaslonov se naj bi poslovila v soboto 16.avgusta. Namesto nje pa prihaja nova aztecina telenovela Las Bravo (Edith Gonzalez in Mauricio Islas).

.:MEHIKA:. Snemanja telenovele Mi Corazon es Tuyo bodo potekala tudi v Barceloni (Španiji)!

.:MEHIKA:. Ena od lokacij snemanj telenovele Yo no Creo en los Hombres.

.:MEHIKA:. Spoznaj zgodbo telenovele Mi Corazon es Tuyo!


.:PREMIERA:. Mi Corazon es Tuyo

Danes se bo na mehiških zaslonih začela predvajati njihova nova komična telenovela Mi Corazon es Tuyo. Gre za priredbo španske serije Ana y los Siete. Zamenjala bo telenovelo Que Pobres tan Ricos (Zuria Vega in Jaime Camil).
 
Producent telenovele je Juan Osorio. Zgodbo za telenovelo so napisali: Alejandro Pohlenz, Marcia del Río in Ricardo Tejeda. Med igralsko zasedbo najdemo: Silvia Navarro, Jorge Salinas, Mayrin Villanueva, Paulina Goto, Polo Morin, Adrian Uribe, Rene Casados, Carmen Salinas, Rafael Inclan, Pablo Montero, Fabiola Campomanes, ...
 
V ospredju je Ana Leal, ki si mora poiskati dodatno delo, saj so njeni stroški preveliki, s plesom v nočnem klubu pa ne zasluži dovolj denarja. Ko najde služno varuške otrok Fernanda Lascuraina, se je življenje popolnoma spremeni, saj v njeno življenje vstopi prava ljubezen.
 
Entrada
 
Naslovna pesem
 
Trailer

.:ŠPANIJA:. Ana y los Siete - Prva epizoda.

Televisina telenovela Mi Corazon es Tuyo (Silvia Navarro in Jorge Salinas) je priredba španske serije Ana y los Siete. Prvo epizodo pa si lahko ogledate zgoraj.

.:MEHIKA:. Po telenoveli Hasta el Fin del Mundo se vrača Carla Estrada?

Po koncu prihajajoče telenovele Hasta el Fin del Mundo (Marjorie de Sousa in Pedro Fernandez) se naj bi vrnila producentka Carla Estrada. Ta novica še ni potrjena, naj bi bilo pa že skoraj 100%, vsaj tako pravi novinarka Flor Rubio.
Zanja telenovela producentke je bila leta 2009, Sortilegio (Čarovnija ljubezni), nato pa se je posvetila oddaji Hoy, kjer je že nekaj let producentka. Na naših zaslonih pa smo poleg prej omenjene telenovele videli še: Lazos de Amor (Ljubezenske vezi), Te Sigo Amando (Še te ljubim), Maria Isabel, El Privilegio de Amar (Moč ljubezni), Mi Destino Eres Tu (Moja usoda si ti), Alborada (Ob svitu) in Pasion (Strast).

.:SLOVENIJA:. Slovenka z mehiškim zvezdnikom načrtuje poroko?

Slovenska misica Kim Rebecca Lekše je s fantom Juanom Diegom Covarrubiasom, mehiškim zvezdnikom telenovel, pripotovala v Slovenijo. Med njunim obiskom smo preverili, kakšni so njuni načrti za naprej. Pogovor pa je nanesel tudi na poroko.
 
Kim Rebecca Lekše, ki študira na mehiški igralski šoli CEA, je že devet mesecev v zvezi z mehiškim igralcem Juanom Diegom Covarrubiasom, s katerim je prišla na počitnice v Slovenijo. Zaljubljenca pa nista pripotovala sama, saj sta se jima pridružila tudi Juanov brat Rodrigo in bratranec Daniel Aceves. Kim, ki je pred dnevi praznovala rojstni dan, je svojega fanta zdaj tudi v živo predstavila tudi svojim domačim, ki so ga že vzeli za svojega.
 
27-letni igralec nam je zaupal, da mu je Slovenija zelo všeč, predvsem so ga očarale lepote narave, skrival pa ni niti navdušenja nad kulinariko.
''Zelo so mi bili všeč biftek, golaž in čevapčiči. Zelo so okusni, navdušen sem.''
Kot je že na splošno znano, so zvezdniki v tujini precej bolj oblegani kot pri nas. To je tudi eden od razlogov, zakaj mu je Slovenija prirasla k srcu. Zvezdnik telenovele De que te quiero te quiero je dejal, da je že malo pozabil, kakšen je občutek, ko se lahko po ulicah sprehaja neopažen.
''Nič nimam proti, če do mene pristopijo z željo po avtogramu ali fotografiji. Z veseljem si vzamem čas za vsakogar. Moram pa priznati, da je čudovit občutek, če si za trenutek neopažen, kot sem tukaj. Ljudje so zelo prijazni, simpatični. Sicer niso tako ljubeznivi kot mi, Mehičani, ki se ob prvem srečanju pozdravimo z objemom in poljubom. Ampak to je del naše kulture,'' je z nasmehom na obrazu pripomnil simpatični igralec, ki ga v jeseni že čakajo novi projekti, o katerih še ne sme govoriti.
Medtem ko je Juan osredotočen na igralsko kariero, pa njegovo izbranko čaka še nekaj mesecev, da bo uspešno zaključila prvi letnik igralske šole.
Kim Rebecca Lekše in Juan Diego Covarrubias
 
 
 

.:ČILE/MEHIKA:. Marimar Vega na snemanju serije Sitiados.

Marimar
 
Marimar

.:BOSNA IN HERCEGOVINA:. Vrača se Eva Luna na OBN!

Po tem, ko so jo prvič ukinili po nekaj predvajanih selih, se v petek 4. julija na bosanski program OBN vrača venezuelska telenovela Eva Luna s Blanco Soto in Guyem Eckerjem v glavnih vlogah. Na sporedu bo vsak delavnik okoli 9. ure zjutraj.

.:BOSNA IN HERCEGOVINA:. V četrtek zadnji del telenovele Amar Sin Limites na programu OBN!

Predvaja se okoli 9. ure zjutraj.

.:MEHIKA:. Snemanjo še zadnje scene!

Tako so se igralci telenovele Lo Que La Vida Me Robo (Vrtinec življenja) zabavali med letom v Campeche, kjer bodo danes in jutri snemali še zadnje scene.
 
Zadnji del bodo Mehičani videli 27.julija.

.:MEHIKA:. Igralci telenovele Que Pobres tan Ricos med ogledom zadnjega dela!

.:HRVAŠKA:. Prihaja nova turška serija

Bugünün saraylısı je originalni naslov nove turške dramske serije, ki v ponedeljek 7. julija prihaja na hrvaški program Nova TV. Njen hrvaški prevod je Draguljareva kći. Na sporedu bo od ponedeljka do petka ob 20.05.
Serijo so začeli snemati lansko leto in se še vedno snema. Posneta je prva sezona, ki ima 28 delov. Med igralsko zasedbo je tudi Selçuk Yöntem, ki smo ga na naših zaslonih videli v seriji Ask-I Memnu (Prepovedana ljubezen), kjer je igral Adnana Ziyagila.

29. junij 2014

.:MEHIKA:. Luz Maria v telenoveli Yo no Creo en los Hombres?

Čeprav se je nekaj časa govorilo, da bi lahko igralka Luz Maria Jerez igrala v novi televisini telenoveli Muchacha Italiana Viene a Casarse, se to naj ne bi zgodilo, saj je že dobila drugo vlogo. Po zadnjih podatkih, naj bi bila del igralske zasedbe nove televisine telenovele Yo no Creo en los Hombres (Adriana Louvier).
 
Luz Mario trenutno lahko spremljate v telenoveli Quiero Amarte (Želim te ljubiti). Ravno iz te telenovele, pa bodo po zadnjih podatkih, kar trije igralci v novi telenoveli Yo no Creo en los Hombres. Poleg Adriane in Luz Marie, tudi Flavio Medina, ki bo tudi tokrat zlobnež.
 
Snemanja telenovele se začnejo že čez 5 dni. Premiera pa bo 1. septembra na programu Canal de las Estrellas.

.:MEHIKA:. Zuleyka z prvo vlogo na Televisi!

Igralka Zuleyka Rivera je pred kratkim prestopila na Televiso in sodelovala v plesnem resničnostnem šovu Bailando por un sueño. Njena želja je bila, da bi lahko igrala v kakšni njihovi telenoveli in ta želja se ji je že uresničila, saj bo igrala v njihovi novi telenoveli Muchacha italiana viene a casarse, ki jo pripravlja producent Pedro Damian.
 
Zuleyka je bila nazadnje glavna zlobnica v telenoveli Cosita Linda, kjer sta bila protagonista Ana Lorena Sanchez in Christian Meier.
 
Na naših zaslonih smo jo videli v telenoveli Dame Chocolate (Sladka skrivnost) in v Aurori.

.:ZDA/PUERTO RICO:. Čez 2 dni premiera turške serije Sulejman Veličastni!

1. julija prihaja turška dramska serija Muhtesem Yuzyil (Sulejman Veličastni) na program Mundo Fox, ki se predvaja v ZDA in Puertu Ricu. Na sporedu bo vsak delavnik ob 20.00. To bo prva turška serija, ki se bo predvajala v prej omenjenih državah.

.:ZDA:. Ricardo Chavez predstavlja svojo novo knjigo!

Igralec Ricardo Chavez je v spremstvu svoje nove izbranke Sonye Smith predstavil svojo prvo knjigo Tu Vida No Tiene Que Ser Una Novela. S knjigo bo skušal pomagati ljudem da začutijo in spoznajo svojo notranjost, njeno energijo in jim skušal pomagati pri vsakdanjih težavah.
Ricardo in Sonya sta se spoznala med snemanjem telenovele Marido en Alquiler. Medtem, ko smo Ricarda na naših zaslonih videli v telenoveli Dame Chocolate (Sladka skrivnost).

.:PUERTO RICO:. Prihaja La Impostora!

Po tem, ko se bo na ameriškem Telemundu končala njihova telenovela La Impostora (Lisette Morelos in Sebastian Zurita) 3. julija, se bo na portoriškem programu Telemundo PR začela predavajati 7. julija. Na prvi dan bosta kar dve njeni epizodi.

.:VENEZUELA:. Se mu obeta nova vloga?

Na hodnikih Venevisiona so opazili igralca Carlosa Guillerma Haydona in že so se začele govorice, da bi lahko igral v kakšni njihovi prihajajoči telenoveli.
Carlosa smo na naših zaslonih videli v telenovelah: Sol de Tentancion (Sonce prevare), Reina de Corazones (Kraljica src), Si me miran tus Ojos (Iskrice v očeh) in Corazon Apasionado (Srčna strast). Zasebno se je igralec lansko leto ločil od dolgoletne izbranke Eileen Abad, par sta bila od leta 2000, s katero ima tudi 2-letnega sina Christopherja. Vzrok pa je bil ta, da se je med snemanji telenovele Dulce Amargo zaljubil v soigralko Roxano Diaz, s katero sta par že dobro leto. 

.:SLOVENIJA:. Juan Diego Cuvarrubias še vedno v Sloveniji!

juan diego covarrubias kim rebecca
Mehiški igralec Juan Diego Cuvarrubias je še vedno v Sloveniji. Skupaj s izbranko Kim Rebecco Lekše sta obiskala tudi Stari grad v Celju, kjer je nastala tale fotografija.
 
Trenutno ga lahko na hrvaških zaslonih spremljate v kar dveh telenovelah in sicer Amor Bravio (Kot ukaže srce) na HRT2 in De Que te Quiero, te Quiero na HRT1.

.:MEHIKA:. Anahi je takole uživala s prijateljicami na plaži!

.:HRVAŠKA:. Las Bandidas ponovno v drugem terminu!

Telenovela Las Bandidas (Ljubljena moja) oziroma Amazonke nima sreče v predvajanju na programu Doma TV. Že ves čas ji menjavajo termin, vzrok pa je slaba gledanost. Začela je v terminu ob 17.20, nato pa so ji skoraj vsake 14 dni spreminili uro predvajanja. Od jutri najprej se bo predvajala tako že ob 12.40. Poleg tega pa končno prihaja romunska telenovela Iubire si Onoare oziroma U ime časti.
Spored telenovel in dramskih serij na programu Doma TV od 30.06.:
07.20 - Tormenta en el Paraiso (Oluja u raju)
12.40 - Las Bandidas (Amazonke)
13.30 - Iubire si Onoare (U ime časti)
14.35 - Sila (Sila); 2 epizodi
16.40 - Por tu Amor (Za tvoju ljubav); 2 epizodi
18.15 - Corazon Indomable (Divlja u srcu)
19.05 - Balika Vadhu (Mala nevjesta)

.:KOLUMBIJA:. Tiro de Gracia - Poster.

tiro de gracia poster serie

.:KOLUMBIJA:. Fugitivos - Poster.

poster serie fugitivos

.:KOLUMBIJA:. En la Boca del Lobo - Poster.

poster-en-la-boca-del-lobo

.:ZDA/VENEZUELA:. Demente Criminal - Poster.

poster demente criminal

.:MEHIKA:. 14.julija se vrača La Fea Mas Bella!

Po tem, ko se je v začetku tega meseca končala televisina Soy tu Duena (Gospodarica srca) na programu Canal de las Estrellas, kjer se je predvajala ob 12. uri, jo bo 14. julija zamenjala druga telenovela. Gre za izjemno uspešno komično telenovelo La Fea Mas Bella (Angelica Vale in Jaime Camil), ki v terminu 20.25 še vedno beleži najboljšo gledanost. Njena povprečna gledanost je 30%. Zaradi tako velikega uspeha so jo večkrat podaljšali, tako da ima skupno 300 delov.
Gre za priredbo kolumbijske telenovele Yo Soy Betty, la Fea (Grda račka). Telenovela se je na mehiških zaslonih premierno predvajala ob 09.02.2006 pa bo 07.04.2007. Leta 2007 je na podelitvi nagrad TVyNovelas 2007 prejela tudi nagrado za najboljšo telenovelo.
 
Tako je izgledala sprememba Lety. Najprej je bila "grda" Lety, nato je postala skrivnostna Aurora, ko pa so jo odkrili, se je dokončno spremenila Lety v lepotico, ki je na desni strani.
 
Bi radi videli to telenovelo tudi na naših zaslonih?

.:MEHIKA:. Še ena smrt v telenoveli Lo Que La Vida Me Robo!

Od igralske zasedbe telenovele Lo Que La Vida Me Robo (Vrtinec življenja) se je poslovila še ena igralka in sicer Lisette. Slednja je imela manjšo vlogo, ko je igrala Fabiolo, hčerko Benjamína Almonteja. Tako je bila v telenoveli Alejandrova in Montseratina sestra, saj je tudi Fabiola bila Gracielina hčerka.

.:MEHIKA:. Jutri je premiera telenovele Mi Corazon es Tuyo!

.:ZDA/MEHIKA:. Izšla je njena prva zgoščenka za otroke!

Danes je izšla prva zgoščenka pevke in igralke Lorene Rojas, ki je posvečena otrokom. Nosi pa naslov Hijos del Sol. Lorena je presrečna, saj se ji je uresničila njena velika želja. Na zgoščenki je tudi pesem Bienvenido, ki jo je zapela v duetu s pevko in igralko Danielo Romo.
unnamed-1

.:MEHIKA:. Danes konec telenovele Que Pobres tan Ricos!

Danes se bo v Mehiki končala televisina telenovela Que Pobres tan Ricos. Telenovela je priredba kolumbijske telenovele Pobres Rico (Paola Rey in Juan Pablo Raba). Producentka telenovele je Rosy Ocampo. Telenovela je 11. novembra zamenjala telenovelo Libre Para Amarte (Gloria Trevi in Gabriel Soto) in se bo danes poslovila od mehiških zaslonov.
 
Tudi ta telenovela bo imela danes zadnji del, ki bo trajal 2 uri. Skupno bo tako imela 167 delov. Med igralsko zasedbo so naslednji igralci: Zuria Vega, Jaime Camil, Mark Tacher, Ingrid Martz, Agustin Arana, Sylvia Pasquel, Manuel "Flaco" Ibáñez, Raquel Pankowsky, Jonathan Becerra, Gabriela Zamora, ...
 
Že jutri pa jo bo zamenjala nova komična telenovela Mi Corazon es Tuyo (Silvia Navarro in Jorge Salinas).

.:MEHIKA:. Tudi on je kandidat za protagonista!


Venezuelski igralec Jean Paul Leroux je še eden od kandidatov za protagonista nove televisine telenovele Yo no Creo en los Hombres (Adriana Louvier). Poleg njega se za to vlogo še omenjajo: Ricardo Franco, Alejandro Estrada, Alejandro Garcia, Marcelo Cordoba, Mauricio Henao in Pablo Lyle.
 
Jean Paul je na Televiso prestopil leta 2012, ko je igral v telenoveli Las Bandidas (Ljubljena moja), nazadnje pa je igral v telenoveli Quiero Amarte (Želim te ljubiti). To bi bila za njega prva glavna vloga pod okriljem največje mehiške produkcijske hiše. Je pa leta 2008 že bil protagonist venezuelske telenovele La Trepadora ob Norkys Batista.
 
Protagonista venezuelske telenovele La Trepadora iz leta 2008.

.:MEHIKA:. To je protagonistka nove aztecine telenovele!

Azteca pripravlja novo telenovelo Como en un Cuento, ki je priredba njihove telenovele Como en el Cine (Lorena Rojas in Mauricio Ochmann) iz leta 2001. Snemanja se bodo začela avgusta, medtem ko bo na mehiške zaslone prišla predvidoma oktobra ali novembra, po koncu telenovele Pasion Morena (Paola Nunez in Victor Gonzalez), ki se ponovno predvaja na programu Azteca Trece. Protagonist je že dalj časa znan in to je Erick Chapa, ki je pred kratkim končal s snemanji telenovele Siempre Tuya ... Acapulco (Melissa Barerra in Daniel Elbittar). Sedaj pa je tudi znana protagonistka, to pa je mlada Gloria Stalina.
Za Glorio bo to prva glavna vloga. Njena vloga v telenovelah je bila leta 2006 v telemundovi telenoveli Marina. Nato pa so sledile vloge v telenovelah: Vivir por Ti, Contrato de Amor, Cielo Rojo, Quererte Asi, Secretos de Familia in Corazon en Condominio.

.:MEHIKA:. Tudi Maria Marcela v La Sombra del Pasado!

Tudi mehiška igralka Maria Marcela bo del igralske zasedbe nove televisine telenovele La Sombra del Pasado, ki jo pripravlja Mapat. Maria je tudi producentkina sestra in je igrala v skoraj vseh njenih telenovelah. Mi smo jo na naših zaslonih videli v telenoveli Piel de Otono (Zrelo srce), kjer je bila producentka prav tako Mapat.
O njeni vlogi trenutno še ni nič znanega. Snemanja se bodo začela septembra, medtem ko bo novembra zamenjala trenutno telenovelo La Malquerida (Ariadne Diaz in Christian Meier).

.:HRVAŠKA:. Prve slike iz snemanja nove hrvaške telenovele!

Ta mesec so se na Hrvaškem že začela snemanja nove hrvaške telenovele, ki jo pripravlja FremantleMedia, ampak še vedno ni veliko znanega. Protagonista sta Ornela Vištica in Filip Juričić. Snemanja naj bi se predvidoma končala februarja naslednje leto, tako da naj bi tudi ta bila krajša telenovela.
filip-juricic-ornela-vistica
 
filip-juricic-ornela-vistica-frane-perisin
Med igralsko zasedbo nove hrvaške telenovele, ki na program RTL Televizija prihaja jeseni, bodo tudi naslednji igralci: Ksenija Pajić, Aleksandar Cvjetković, Barbara Nola, Alen Liverić, Doris Pinčić Rogoznica, Ana Begić, Lela Margitić, Linda Begonja, Iva Mihalić, Branimir Popović, ... Zgodbo za telenovelo je napisala Diana Peckaj Vuković.

.:ZDA:. Reina de Corazones - Promo 8 - 12.

 
 
 
 

28. junij 2014

.:GRČIJA:. Brousko - Napovednik zadnje epizode.

Kmalu pa se naj bi začela snemanja še druge sezone grške serije Brousko (Opojna ljubezen).

.:ZDA:. Ne želi imeti dvojnika!

Igralec Carlos Ferro trenutno v ZDA igra v telemundovi telenoveli Reina de Corazones (Paola Nunez in Eugenio Siller). Pred dnevi je moral posneti nevaren prizor z motorjem, zato so ustvarjalci že našli nekoga, ki bi ga nadomestil, kar pa je igralca razjezilo. Igralec je namreč želel sam posneti ta prizor. Ker ga ustvarjalci niso mogli prepričati, da je prizor zanj res prenevaren, naj bi jezen zapustil snemanja.
 
Carlosa smo na naših zaslonih videli v telenovelah: Dame Chocolate (Sladka skrivnost), Perro Amor (Sebična ljubezen) in Eva Luna.

.:MEHIKA:. Otto z novo vlogo!


Mehiški igralec Otto Sirgo je pred tedni končal s snemanji v telenoveli Quiero Amarte (Želim te ljubiti), kjer igra Manuela.
 
Ampak igralec ne bo dolgo počival, saj se je že pridružil igralski zasedbi telenovele Lo Que La Vida Me Robo (Vrtinec življenja), ki bo tudi kmalu končala s snemanji.

.:MEHIKA:. Tudi Mauricio Henao na kastingu za telenovelo Yo no Creo en los Hombres.

Mauricio Henao je bil na kastingu za vlogo protagonista v telenoveli Yo no Creo en los Hombres (Adriana Louvier). Pred tedni pa je končal s snemanji telemundove telenovele La Impostora (Lisette Morelos in Sebastian Zurita).

To bi bila za njega prva glavna vloga. Ne bi pa prvič igral pod okriljem Televise, saj je lansko leto imel manjšo vlogo v telenoveli La Tempestad (Vihar).

.:ČILE:. Po 1001 noči prihajajo nove turške serij!

Po tem, ko je nekaj mesecev najbolj gledana serija oziroma telenovela na čilskih zaslonih turška Binbir Gece (1001 noč), so se vodilni na programu Mega že odločili in odkupili dve novi turški seriji. Prva je Fatmagül'ün Suçu Ne? in tudi najnovejšo Karagül.
V prvi je protagonistka Beren Saat, ki smo jo na naših zaslonih videli, kot Bihter v seriji Ask-I Memnu (Prepovedana ljubezen). V drugi oziroma novejši turški seriji pa je protagonistka Ece Uslu, ki smo jo na naših zaslonih videli v seriji Elveda Derken (Grenko slovo), kjer je igrala Lale.

.:MEHIKA:. Daniel Arenas in Monica Sanchez na snemanju telenovele La Gata.

.:NASLOVNICA:. Claudia Alvarez v reviji InStyle.

.:MEHIKA:. 8.septembra prihaja na mehiški program Gala TV!

.:MEHIKA:. Spoznaj Mario Dolores!

Adriana Louvier bo v novi televisini telenoveli Yo no Creo en los Hombres, ki jo pripravlja producentka Giselle Gonzalez, igrala Mario Dolores. In kdo je ona?
 
Maria Dolores je mlado, dobro in naivno dekle. Zaljubi se v moškega, ki jo samo izkorišča. Njeno življenje pa se spremeni v trenutku, ko jo hiše posiliti, k sreči ne doseže svojega cilja, ampak med poizkusom umre. Zaradi tega, jo zaprejo v zapor za nekaj let. Pri tem pa si obljubi, da ne bo več verjela moškim.