30. april 2014

.:ZDA:. Reina de Corazones - Carlos Ferro na snemanju.

 

.:MEHIKA:. Ima 20 let mlajšega!

Mehiška igralka Leticia Calderon je ponovno zaljubljena. Njen novi partner pa je kar 20 let mlajši od nje. 45-letna igralka je nekaj dni preživela s svojim izbrancem na eni od mehiških plaž. 25-letni mladenič je José Ayala. Ta naj bi že preživel nekaj časa s njenima sinovoma 10-letnim Lucianom in 9-letnim Carlom, s katerima pa se naj bi že odlično razumel. Spoznala sta se pred približno mesecem dni in takoj sta si bila všeč.
 
La pareja estuvo durante las vacaciones de Semana Santa en Acapulco.
 
Tudi Jose je, tako kot Leticia, igralec. Njegova prva vloga je bila lansko leto v aztecini telenoveli Corazon en Condominio.
 
Él no desaprovechó la oortunidad y se la pasó publicando fotos juntos en su cuenta de Facebook.

.:MEHIKA:. Zgrožena Sofia!

Hčerka Ninel Conde in Ari Telcha, Sofia je zapustila mamo in odšla k očetu. 17-letno dekle, je naveličano govoric glede svoje mame, poleg tega pa je tudi zgrožena zaradi njenga obnašanja. Ne more razumeti, kako je lahko njena mama noseča z veliko mlajšim moškim.
 
Sofía sufre por los escándalos de su mamá, así que decidió irse a vivir con Ari Telch.
 
Ena od njenih bližnjih je za TV Notas povedala, da se je Sofia takoj po tem, ko je izvedela, da je njena mama noseča odpravila k očetu, kamor se je nemudoma preselila.

.:MEHIKA:. Končala se je ljubezen!

Po petih mesecih zveze sta se razšla Camila Sodi in Jorge Camil. Slednji se v nasprotju s bratom Jaimejem in sestro Isabello ni rad kazal v javnosti. Poleg tega pa je tudi preveč samostojen in ko mu neka stvar ni všeč, temu naredi konec. In tako se je tudi zgodilo v njuni zvezi.

Jorge Camil y Camila Sodi pusieron fin a su noviazgo.
 
Camila ima iz prejšnjega zakona s Diegom Luna dva otroka, 5-letnega sina Jeronima in 3-letno hčerko Fiono. Kadar se je dobila s Jorgejem, je otroka pustila pri svoji mami Ernestini Sodi, kadar pa jih ona ni mogla paziti, jih je morala vzeti s seboj. Sprva to Jorgeja ni motilo, potem pa čezdalje bolj.

.:MEHIKA:. La Gata - Slike iz predstavitve.

Click to view full size image
 
Klikni za ogled večje slike
 
Klikni za ogled večje slike
 
Klikni za ogled večje slike

Klikni za ogled večje slike

Klikni za ogled večje slike

Klikni za ogled večje slike

Klikni za ogled večje slike

Klikni za ogled večje slike

Klikni za ogled večje slike

Klikni za ogled večje slike

Klikni za ogled večje slike

Klikni za ogled večje slike

Klikni za ogled večje slike

Klikni za ogled večje slike

Klikni za ogled večje slike

Klikni za ogled večje slike

.:MEHIKA:. Azteca vrača udarec Telemundu!

Na mehiškem programu Azteca Trece se bo kmalu končala venezuelska telenovela Sacrificio de Mujer (Marjorie de Sousa in Juan Alfonso Baptista), to se bo zgodilo 9. maja. V ponedeljek pa jo bo zamenjala aztecina telenovela Pasion Morena (Paola Nunez in Victor Gonzalez).
 
Pasion Morena je aztecina priredba argentinske telenovele Yago, Pasion Morena. Posneta je bila leta 2009 in je bila zelo uspešna, njena gledanost je dosegla tudi 15 odstotkov. Ima 185 delov. Poleg Paole in Victoria v telenoveli igrajo še: Anette Michel, Fernando Ciangherotti, José Alonso, Ari Telch, Andrea Noli, María Renée Prudencio, Segundo Cernadas, Erika de la Rosa, ...
 
V Mehiki se bosta tako od 12. maja predvajali dve telenoveli, kjer bo protagonistka Paola Nunez. Poleg Pasion Morene, jo že sedaj lahko spremljajo v čisto sveži telemundovi telenoveli Reina de Corazones, ki je svetovno premiero doživela ta ponedeljek na programu Gala TV.
 
 

.:MEHIKA:. Na predstavitvi telenovele La Gata.


.:MEHIKA:. Gledanost 29.04. - Ponovno odlična gledanost telenovele Lo Que La Vida Me Robo!

Lo que la vida me robó 29.3
Que pobres, Tan ricos 21.5  
Por siempre mi amor (zadnji teden)18.2
El color de la pasión 18.0
Quiero Amarte 17.1  
Avenida Brasil 9.5
Soy tu dueña 8.4 
Siempre tuya Acapulco 8.1
Reina de Corazones 6.6 
Sacrificio de mujer 5.9
Santa Diabla 4.9
Alma indomable 4.1
La Impostora 2.4 / 2.9
Quien Eres tu 2.4  

.:SLOVENIJA:. Ne prihaja nobena nova telenovela!

Po koncu trenutne kolumbijske serije Escobar: El Patron del Mal (Escobar: Gospodar zla) ne prihaja nobena telenovela. 
 
Zadnji 74. del bo na programu TV3 Medias 13. maja ob 22.50 s ponovitvijo naslednji dan ob 14.30.
 
V ponedeljek 19. maja pa se bo poslovila še telemundova telenovela Los Herederos del Monte (Dediči družine del Monte).

.:MEHIKA:. La Gata - Maite Perroni predstavi Esmeraldo.

.:MEHIKA:. La Gata - Na predstavitvi telenovele.

 

.:MEHIKA:. Siempre Tuya ... Acapulco - Gaby Spanic na prvem dnevu snemanja.

 
 
 

29. april 2014

.:MEHIKA:. Siempre Tuya ... Acapulco - Slike iz snemanja.

 
 
 
 
 

.:KOLUMBIJA:. Danes premiera telenovele Contra la Cuerdas.

Danes se je na kolumbijskem programu Canal RCN začela predvajati njihova telenovela Contra las Cuerdas iz lanskega leta. Gre za priredbo istoimenske argentinske telenovele. Premierno predvajanje je doživela lansko leto in sicer na ameriškem programu Mundo Fox.
 
V telenoveli s 120 deli igrajo: Manuela González, Emerson Rodríguez, Santiago Alarcón, Michelle Manterola, Jorge Herrera, Amparo Conde, Ulises González, Hugo Gómez, Víctor Hugo Morant, Javier Ramírez, ... Telenovelo so posneli v sodelovanju med RCN in Telesetom.

.:SRBIJA:. Katera telenovela bo zamenjala Corazon Indomable?

Predvajanje televisine telenovele Corazon Indomable (Divja v srcu) oziroma Neukrotivo srce je šele na sredini in že se omenjata dve televisini telenoveli, ki bi lahko zamenjali to telenovelo. Predvaja se na programu Prva TV in ima odlično gledanost. 
 
Na Facebooku Sapunic so zastavili vprašanje, katero telenovelo bi raje videli. Je to nekoliko starejša La Que No Podia Amar (Zakon brez ljubezni) ali nova televisina telenovela La Gata? To katera telenovela jo bo zamenjala, pa bomo videli šele v drugi polovici leta.
 

.:MEHIKA:. Gabriela že snema!

Gabriela Spanic je začela s snemanji v telenoveli Siempre Tuya Acapulco (Melissa Barerra in Daniel Elbittar).

.:NASLOVNICA:. Gloria Trevi v reviji Five Secrets.

.:NASLOVNICA:. Najlepših 50 po mnenju revije People en Espanol.

 
Maite Perroni, Daniel Arenas, Angelique Boyer, Ana Brenda Contreras, Blanca Soto, Ximena Duque, Eiza Gonzalez, Sandra Echeverria, Ricky Martin, Genesis Rodriguez, Sebastian Rulli, Jennifer Lopez, Sofia Vergara, Romeo Santos, Jaime Camil, Pedro Moreno, Marjorie de Sousa, Fabian Rios, Rafael Amaya, Canelo Alvarez, ...
 
 

.:MEHIKA:. Jo pretepa?!

Tuji mediji danes pišejo, da naj bi igralko Cynthio Klitbo mož pretepal. Pred dnevi naj bi namreč bila sprejeta v bolnišnico, kjer naj bi odkrili tudi modrice. Medtem, pa se naj bi v javnosti njen mož David Gerstein do nje obnašal zelo ljubeznivo.
La relación entre Cynthia y David es algo intensa.
Cynthia trnutno izkorišča zaslužen dopust, po koncu snemanj telenovele De Que te Quiero, te Quiero, kjer je imela eno od vodilnih vlog.

.:MEHIKA:. Gledanost 28.04.

Lo que la vida me robó 26.2
Qué pobres tan ricos 21.6
Quiero amarte 17.2
El color de la pasión 17.1
Por siempre mi amor (zadnji teden) 16.7
Avenida Brasil 9.7
Siempre tuya Acapulco 7.6
Reina de corazones (prva epizoda) 7.0

.:MEHIKA:. Sta ljubimca?!

Po poročanju tujih medijev, naj bi bila igralca Mariana Seoane in Ivan Sanchez ljubimca. Spoznala sta se lansko leto med snemanjem telenovele La Tempestad (Vihar) in se takoj ujela. Novinarji naj bi opazili Ivana, ki je prišel v Marianino hiše in naj bi odšel šele zjutraj. Ena od njenih prijateljic pa naj bi povedala, da se kadar želita prepustita strasti.
 
 
Mariana je sicer samska, medtem pa Ivana v Španiji čaka družina.

.:MEHIKA:. Spoznala je papeža!

Jacky compartió con orgullo esta imagen.
Jacky Bracamontes je na svojem Twitterju objavila zgodnjo sliko s papežem Janezom Pavlom drugim. Ter zapisala: "Imela sem možnost, da sem spoznala svetnika!" 

.:MEHIKA:. Ninel je noseča!

Manager igralke in pevke Ninel Conde je potrdil govorice, da je igralka noseča. Otroka pričakuje s svojim trenutnim partnerjem Giovannijem Medina, ki je devet let mlajši od nje. Trenutno je v tretjem mesecu nosečnosti.
Todavía no cumplía ni los 3 meses de separada de Juan Zepeda, cuando ya salía con Giovanni, pese a llevarle nueve años de diferencia, y siendo que éste era amigo del ex.
To pa ne bo prvi otrok za Ninel saj že ima hčerko Sofio, ki naj bi bila razočarana nad obnašanjem svoje mame. Ta se je ves čas pojavljala v različnih škandalih, zato se je Sofia odločila in preselila k svojemu očetu Ariju Tacherju, ki je prav tako igralec.
 
Ena od mehiških revij pa je objavila tudi potrditev od same Ninel, ki je povedala naslednje.
"Veliko se je govorilo o tej temi in sedaj lahko potrdim to novico. Hvala Bogu, da je zgodil pravi blagoslov v mojem življenju. Danes lahko potrdim, da sem noseča, sem v tretjem mesecu in presrečna. Bila sem tiho, ker sem čakala, da pretečejo trije rizični meseci, sedaj pa sem čutila, da je pravi čas, da vas obvestim."

.:ROMUNIJA:. Marido en Alquiler od 12. maja namesto Corone de Lagrimas na programu Acasa TV!

.:ZDA:. Še vedno so srečna družina!

V javnosti se je veliko govorilo o tem, da naj ne bi bila več par igralca William Levy in Elizabeth Gutierrez. Ampak slike, ki so prišle v javnost kažejo drugače. William in Elizabeth sta tako še vedno srečna skupaj.