31. marec 2014

.:NASLOVNICA:. Dobitniki nagrad TVyNovelas 2014.

 

.:ŠPANIJA:. Premiera La Traicionere!

Premiera kolumbijske telenovele La Traicionera je jutri ob 07.15 na španskem programu Nova.
 
Na tem programu (predvajajo se v večini samo telenovele) se trenutno predvajajo naslednje telenovele: Corazon Indomable (Divja v srcu), Acorralada (Ukradena sreča), Victoria (Viktorija), Cuidado con el Angel (Angeli brez kril), Marina, La Fuerza del Destino (Moč usode) in Una Maid en Manhattan.
 

.:MEHIKA:. Želi ga v svoji novi telenoveli!

Producent Nicandro Diaz si želi, da bi kolumbijski igralec Miguel Varoni, bil del igralske zasedbe njegove nove telenovele Hasta el Fin del Mundo (Marjorie de Sousa). Imel naj bi eno od pomembnih vlog, ni pa znano kakšno. 
 
Miguel je sicer še vedno telemundov igralec, ki ne igra samo v telenovelah, ampak jih tudi režira. Njegova zadnja telenovela, ki jo je režiral je bila Rosa Diamante (Rožnati diamant). Nazadnje pa je igral v lanski Marido en Alquiler (Sonya Smith in Juan Soler).

.:MEHIKA:. Hasta el Fin del Mundo - Slike iz kastinga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

.:MEHIKA:. To je dvojnica!

Kot že vemo, Karyme Lozano ne želi igrati scene, ki se odvijajo v postelji s soigralec Cristianom de la Fuente v telenoveli Quiero Amarte (Želim te ljubiti). Je pa sedaj znano katera igralka jo takrat zamenja. To je Kelchie Arizmendi, ki v tej telenoveli igra Nurio.
 
 

.:MEHIKA:. Mi Corazon es Tuyo - Silvia Navarro in Jorge Salinas na pripravah za začetek snemanj.

.:ARGENTINA:. Znan datum premiere telenovele Camino al Amor.

Premiera bo 21. maja na programu El Trece. V glavnih vlogah sta Carina Zampini in Juan Darthés, ki sta bila leta 2012 protagonista telenovele Dulce Amor.

.:MEHIKA:. Novi igralki v Želim te ljubiti!

Igralski zasedbi trenutne televisine telenovele Quiero Amarte (Želim te ljubiti) sta se pred kratkim pridružili dve novi in mladi igralki. Barbara Islas bo igrala Sonio, medtem ko bo Marlene Kalb pa bo Cecy. In ravno slednjo smo na naših zaslonih videli pred kratkim, ko je imela manjšo vlogo, igrala je Mercedes, v telenoveli Corazon Indomable (Divja v srcu).
 
Poleg Barbare in Marlene sta na sliki sicer še Miguel Martinez in Zadkiel Molina. Miguel bo mladi protagonist telenovele Hasta el Fin del Mundo (Marjorie de Sousa), medtem ko naj bi bila Zadkiel fant prav tako igralke Laure Carmine.  
 

.:MEHIKA:. Gledanost 28.03.

Lo que la vida me robo 25.4 
Que pobres, Tan ricos 23.8  
Quiero Amarte 16.5  
El color de la pasión 15.8  
Por siempre mi amor 13.9  
Avenida Brasil 10.2
Soy tu dueña 7.8 
Siempre tuya Acapulco 7.7
Corazón en Condominio 7.4 
Marido en alquiler 6.5 
Sacrificio de mujer 5.7 
 Santa Diabla 4.7 
Quien eres tu? 3.1
La impostora 2.1 / 3.1 
  

  

.:MEHIKA:. Gledanost zadnjega dela Corazon en Condominio.


V soboto se je od mehiških zaslonov poslovila aztecina telenovela Corazon en Condominio. Protagonista telenovele sta Cynthia Rodriguez in Victor Garcia. Zadnja epizoa je imela 10,9 odstotno gledanost.
 
In kakšna je bila nasploh njena gledanost?
prva epizoda: 6,4
zadnja epizoda: 10,9
najvišja gledanost: 10,9
najnižja gledanost: 4,9

.:MEHIKA:. Prihaja tudi Mi Corazon Insiste ... en Lola Volcan!

Poleg telemundove telenovele Reina de Corazones (Paola Nunez in Eugenio Siller) kmalu prihaja na mehiški program Gala TV še ena njihova telenovela. In sicer Mi Corazon Insiste ... en Lola Volcan. Točen začetek predvajanja trenutno še ni znan.
 
Gre za telenovelo iz leta 2011, ki je priredba kolumbijske telenovele Yo amo a Paquita Gallego. Telenovela ima 134 delov. Med igralsko zasedbo najdemo: Carmen Villalobos, Jencarlos Canela, Angélica Maria, Ana Layevska, Gerardo Murguía, Rossana San Juan, Carlos Ferro, Carlos Torres, Katie Barberi, Cynthia Olavarría, ...

.:MEHIKA:. Trenutno snemajo v Argentini.

Nekateri igralci, med njimi tudi Sebastian Rulli so pred dnevi odpotovali v Argentino, kjer bodo posneli nekaj scen za telenovelo Lo Que La Vida Me Robo (Vrtinec življenja).
 

.:KOLUMBIJA:. Daniel Arenas je praznoval med domačimi!

Daniel Arenas je včeraj v krogu domačih praznoval svoj 35. rojstni dan.

.:MEHIKA:. La Gata - Na snemanju promotov s Maite Perroni in Danielom Arenasom.


.:ZDA:. El Senor de los Cielos #2 - Promo 1.

.:BOSNA IN HECEGOVINA:. Kraljica juga sedaj tudi na BN Sat.

Danes se je začela predvajati telemundova telenovela La Reina del Sur (Kraljica juga) tudi na satelitskem programu BN Sat, ki je viden tudi v Sloveniji. Prva epizoda je bila danes ob 18.30, ponovitev pa bo jutri ob 09.15.
 
V telenoveli s 63 deli, igrajo: Kate del Castillo, Humberto Zurita, Iván Sánchez, Cristina Urgel, Miguel de Miguel, Rafael Amaya, Sara Maldonado, Salvador Zerboni, Mónica Estarreado, Eduardo Velasco, ... Posneta je bila leta 2011 in velja za najdražjo telemundovo telenovelo do sedaj.

30. marec 2014

.:KOLUMBIJA:. Zharick je noseča!

Kolumbijska igralka Zharick Leon je noseča. Igralka je to potrdil tudi preko socialnega omrežja, pri tem pa se je že tudi zahvalila svojim oboževalcem za dobre želje. Ni pa znano v katerem mesecu je. Oče njenega otroka je bogat mehiški poslovnež.

Zharick ima že sina Luciana iz razmerja s prav tako igralcem Martinom Karpanom.

.:MEHIKA:. Daniel praznuje!

Kolumbijski igralec Daniel Arenas danes praznuje svoj 35. rojstni dan. Rodil se je torej 30. marca leta 1979 v Kolumbiji. Ima še dva brata in tri sestre, ter je najmlajši od njih.
 
Leta 2002 je bil del resničnostnega šova Protagonistas de novela, kjer je tudi zmagal. Tistega leta so bili med članiresničnotnega šova tudi: Tiberio Cruz, Carolina Jaramillo, ... Prva vloga v telenovelah je prišla naslednje leto, ko je dobil vlogo v telenoveli Francisco el Matemático (mehiška priredba se imenuje Clase 406). Nato je igral še v naslednjih kolumbijskih telenovelah: Los Reyes, Nuevo Rico Nuevo Pobre, La sucursal del cielo in Doña Bella. Nato pa je leta 2010 prestopil na Televiso in igral v telenovelah: Teresa (Tereza) in Amorcito Corazon. Nato pa se mu je leta 2013 končno nasmehnila sreča in dobil je svojo prvo glavno vlogo v telenoveli Corazon Indomable (Divja v srcu), kjer je igral bo Ani Brendi Contreras. Trenutno je ponovno protagonist in sicer telenovele La Gata, kjer igra ob Maite Perroni.

Vse najboljše!
 
 

.:MEHIKA:. La Gata - Slike iz snemanja.

Image

 
 


 

29. marec 2014

.:KOLUMBIJA:. Po seriji prihaja še film!

Trenutno v Kolumbiji serija La Ronca del Oro ruši rekorde gledanosti. Zato sta se Caracol in CMO Producciones odločili, da bodo zaradi tako velikega uspeha prej omenjene serije posneli še film. Gre namreč za serijo posneta po življenju kolumbijske pevke Helenite Vargas. V glavnih vlogah pa bosta kar Ana María Estupiñán in Majida Issa, ki sta mlada in starejša Helenita tudi v seriji.
Ana Maria in Majida pa bosta tako že drugič igrali skupaj v filmu. Igrali sta namreč tudi v filmu Vida, muerte y renacer.
Poleg njiju naj bi po zadnjih podatkih igrali še: Diego Cadavid, Andrés Sandoval, Jimmy Vásquez, ...

.:KOLUMBIJA:. Prihaja tašča!

Na kolumbijske zaslone prihaja 1.aprila kolumbijska telenovela La Suegra. Gre za komično telenovelo, ki so jo posneli že lansko leto in ima 120 delov. Nastala je pod okriljem Caracola. V telenoveli igrajo: Jackeline Arenal, Cristhian Tappan, Andrés Parra, Isabel Cristina Estrada, María Cecilia Botero, Sebastian Vega, Laura Perico, Danilo Santos, ...
 
Zamenjala bo serijo Made in Cartagena s Carmen Villalobos, ki ni imela takšno gledanost, kakršno so pričakovali vodilni.

.:MEHIKA:. Pripravlja priredbo turške serije!?

Producent Salvador Mejia pripravlja novo telenovelo, ki naj bi bila priredba turške serije. Je pa znano, da si želi v glavni vlogi imeti Ano Brendo Contreras, ki je Mehičane, pa tudi ostale navdušila z vlogo Marie Alejandre "Maricuz" v telenoveli Corazon Indomable (Divja v srcu). To telenovelo je producirala njegova žena Nathalie Lartilleux. Ana je s to vlogo postala trenutno najbolj iskana igralka.
 
Ana Brenda je trenutno tudi najverjetnejša protagonistka priredbe telenovele El Mananatial.
 
Telenovela naj bi po zadnjih podatkih zamenjala La Malquerido (Victoria Ruffo in Christian Meier), ki bo prvi ponedeljek v mesecu juniju zamenjala trenutno Quiero Amarte (Želim te ljubiti).

.:MEHIKA:. Konec telenovele Corazon en Condominio!


Danes se bo od mehiških zaslonov poslovila uspešna aztecina telenovela Corazon en Condominio. Je priredba kolumbijske telenovele Vecinos. Končala pa se bo s 151 deli.
 
V telenoveli igrajo: Victor García, Cynthia Rodríguez, Arap Bethke, Betty Monroe, Luis Felipe Tovar, Martha Mariana Castro, Alberto Guerra, Mayra Rojas, Carmen Beato, Humberto Búa, ...

To je prva aztecina telenovela, ki se ne bo končala na petek, ampak se bo končala med vikendom oziroma v soboto.


.:MEHIKA:. Pedro vendarle protagonist?

Nekateri tuji mediji že potrjujejo igralca in pevca Pedra Fernandeza, kot protagonista nove televisine telenovele Hasta el Fin del Mundo (Marjorie de Sousa). Tako naj ne bi dobil to vlogo Fernando Colunga.
Producent Nicandro Diaz zaenkrat še ni ne potrdil in ne zavrnila, teh govoric.
 
Koga bi raje videli v glavni vlogi? Pedra ali Fernanda?
 
 

.:NASLOVNICA:. Natalia Oreiro v reviji Bonita.

.:MEHIKA:. Znan datum začetka premiernega predvajanja telenovele Reina de Corazones!

Telemundova telenovela Reina de Corazones (Paola Nunez in Eugenio Siller) prihaja 28. aprila na mehiški program Gala TV. Zamenjala bo trenutno Marido en Alquiler (Sonya Smith in Juan Soler).

.:MEHIKA:. Kmalu prihaja La Virgen de la Calle!

Na mehiškem programu Gala TV se bo po koncu trenutne telenovele Quien Eres Tu? (Laura Carmine in Julian Gil) začela predvajati nova telenovela La Virgen de la Calle (María Gabriela de Farías in Juan Pablo Llano). Tudi ta telenovela je bila posneta v sodelovanju med RTI Colombia in Televiso. Gre pa za priredbo venezuelske telenovele Juana la Virgen (Čudež življenja).

Ne bo pa še tako kmalu prišla na male zaslone, saj se je telenovela Quien Eres Tu? začela predvajati šele v začetku tega meseca.



28. marec 2014

.:MEHIKA:. Ana Brenda je glavna kandidatka!

Producentka Mapat že začenja s pripravami na snemanje svoje nove priredbe El Manantial. Glavna kandidatka za to vlogo pa je Ana Brenda Contreras. Igralka se je pred tem omenjala tudi za mlado protagonistko telenovele La Malquierida (Victoria Ruffo in Christian Meier), ampak je na koncu to vlogo dobila Ariadne Diaz.

Njen partner v telenoveli pa bi lahko ponovno bil Jose Ron, s katerim sta bila protagonista telenovele Juro Que te Amo, nato pa sta skupaj igrala v telenoveli La Que no Podia Amar (Zakon brez ljubezni).
 
Trenutno o tej novi priredbi ni nič drugega znano.

Bi raje katerega drugega igralca videli ob Ani Brendi? Sta vam všeč Ana Brenda in Jose kot par?


Ana in Jose leta 2008 v Juro Que te Amo ...


in leta 2011 v Zakonu brez ljubezni.

.:MEHIKA:. Postal je že drugič očka!

Igralec Alfonso Dosal je 25. marca v drugo postal očka. Njegova žena Solana Azulay je sedaj rodila sina. Skupaj pa že imata 1-letno hčerko Milo.

 
Alfonso je imel nazadnje manjšo vlogo v telenoveli El Color de la Pasion (Esmeralda Pimentel in Erick Elias). Mi pa smo ga na naših zasloniih videli samo v telenoveli Marina.

.:MEHIKA:. Bila je na nujni operaciji!

Hčerka igralke in prva dame Mehike, Angelica Rivera in producenta Jose Alberta Castra, Regina je bila na nujni operaciji slepiča.
 
"Hvala Bogu da je operacija uspela. Zahvalila bi se zdravnikom in medicinskim sestram v bolnišnici Millitar, za njihovo skrb. Poleg tega bi se zahvalila mojemu možu za spodbudne besede in predvsem, da mi je v teh težkih trenutkih stal ob strani in da si vedno vzame čas za najinih 6 otrok. Hvala vsem, ki ste pisali tako lepa sporočila moji hčerki Regini. Trenutno okreva in je obdana z vsemi, ki jo imajo radi: Njene sestre, njen oče, moj mož in jaz."
 
Ob Angelici je ves čas bil tudi njen trenutni mož in predsednik Mehike Enrique Peña Nieto.

.:NASLOVNICA:. Luis Roberto Guzman v reviji Estilo DF Weekend.


.:MEHIKA:. Najprej Slovenija in Madžarska, sedaj tudi Romunija.

Televisina telenovela Lo Que La Vida Me Robo (Vrtinec življenja) je svojo evropsko premiero doživela v Sloveniji na programu Pop TV. Včeraj pa se je začela predvajati na Madžarskem in sicer na njihovem programu RTL2. Kmalu pa prihaja tudi v Romunijo in sicer na program Acasa TV.
 
Točen termin in datum začetka predvajanja še nista znana.
 

.:MEHIKA:. Intervju s Angelique Boyer.

.:MEHIKA:. Osvaldo in Jessica bosta imela romanco v Vrtincu življenja.

Osvaldo Benavides in Jessica Mas bosta imela romanco v telenoveli Lo Que La Vida Me Robo (Vrtinec življenja). Jessica se je pred kratkim pridružila igralski zasedbi.

.:MEHIKA:. Intervju s Christianom Meierjem!


.:MEHIKA:. Kmalu premiera telenovele Reina de Corazones!

Eugenio Siller, Paola Nunez, Laura Flores, Juan Soler, Catherine Siachoque, ...