31. december 2013

.:MEHIKA:. Barbara se vrača v svet telenovel!

Po dobrih desetih letih odstonosti se bo mehiška igralka Barbara Mori vrnila prihodnje leto v svet telenovel. Vrnila pa se bi ali aprila ali maja. Sprejela je namreč ponudbo iz mehiške produkcijske hiše Televisa, za katero je leta 2003 igrala v telenoveli Rubi.
 
Da pa se naj bi tako odločila, naj bi po mnenju novinarja Luis Adriána Ysita, pomanjkanje denarja. Je pa Barbara pred kratkim igrala v seriji Dos Lunas, ki je nastala v sodelovanju med kolubijskima RCN in Fox Telecolombia.
 
Barbara se je pred tedni omenjala za zlobnico v televisini telenoveli La Gata, kjer bi grenila življenje protagonistoma, ki ju bosta igrala Maite Perroni in Daniel Arenas.
 

.:SRBIJA:. Neukrotivo srce - Promo 1

 

.:ZDA/MEHIKA:. El Senor de los Cielos #2 - Slike iz snemanja

 
 
 

.:FORUM:. Imamo novo Naj telenovelo!

Po telenovelah: Lalola, Las Tontas no van al Cielo (S cukrčkom do sreče), Sortilegio (Čarovnija ljubezni), Cuando me Enamoro (Ko se zaljubim) in Triunfo del Amor (Zmagoslavje ljubezni) je Naj telenovela leta 2013 postala Corazon Indomable (Divja v srcu).
 
Ob tej priliki bi Vam rada zaželela Srečno, zdravo, zabavno in uspešno v prihajajočem letu 2014. In seveda polno ljubezni.
 
V prihajajočem letu pa upam, da boste še vedno obiskovali Blogger in še naprej spremljali najzanimivejše novice, pa tudi govorice iz sveta telenovel.
 
Srečno 2014!

30. december 2013

.:MEHIKA:. Prihajajo mehiški Graduados!

TV Azteca naj bi po nekaterih podatkih prihodnje leto posnela svojo priredbo argentinske telenovele Los Graduados.

Gre za telenovelo iz leta 2012, ki je nastala pod okriljem Endemola in Undergrounda za Telefe. V telenoveli, ki je bila izjemno priljubljena v Argentini so igrali: Nancy Dupláa, Daniel Hendler, Luciano Cáceres, Julieta Ortega, Isabel Macedo, Mex Urtizberea, Juan Gil Navarro, Dolores Fonzi, Paola Barrientos, Violeta Urtizberea, ...

Telenovela ima trenutno čilsko priredbo in kolumbijsko, obe nosita enak naslov kakor original. In obe sta bili posneti v tem letu. Ampak nobena od njiju ni dosegla dovolj velikega uspeha v svoji rodni državi.

.:MEHIKA:. Telenovela bo kratka!


Nova aztecina telenovela La Mujer sin Nombre, bo na mehiške zaslone prišla previdoma konec januarja ali začetek februarja, ko bo zamenjala trenutno Prohibido Amar.
 
V glavnih vlogah bosta Melissa Barrera in Daniel Elbittar, medtem ko bo zlobnica Cecilia Ponce.
Originalna telenovela ima planiranih 90 delov.

.:ARGENTINA:. Sres. Papis - Trailer

Premiera 06.01.2014

.:TURČIJA:. To so najbolj plačani turški igralci.

V zadnjih nekaj četih izjemno narašča populatnost turških dramskih serij. Pri nas še ni takšno zanimaje, kakršno je v drugih nekdanjih državah Jugoslavije (Hrvaška, Srbija, Bosna in Hercegovina, ...), kjer popularnost latinskoameriških telenovel posledično strmo pada.
V nadaljevanju pa bom predstavila 5 najbolj plačanih turških igralcev, katere smo videli že tudi na naših zaslonih.
 
Kenan İmirzalıoğlu ni samo igralec, ampak je tudi maneken. Za dve sezoni trenutne turške serije Karadayi je dobil 850 milijonov evrov. V tej turški seriji igra ob Bergüzar Korel. Diplomiral je matematiko, medtem pa že 14 let igra v serijah in filmih. Na naših zaslonih smo ga videli v turški seriji Ezel.
 
 
Kivanc Tatlitug je zaslovel z glavno vlogo v turški seriji Ask-I Memnu (Prepovedana ljubezen), kjer je igral ob Beren Saat. Za vsako posneto epizodo trenutne turške serije Kuzey Guney je dobil po 25 tisoč evrov. Kivanc je nekdanji košarkaš, leta 2002 pa je postal Best Model of the World (Najboljši model leta).

Burak Özçivit je nabolj poznan po vlogi Bali bega v seriji Muhtesem Yuzyil (Sulejman Veličastni). Poleg igranja se ukvarja tudi z manekenstvom. Leta 2005 je postal Najboljši model leta, na svetovem izboru pa je dosegel drugo mesto. Končal je Akademijo likovnih umetnosti. Burak ima trenutno glavno vlogo v turški seriji Calikarsi.
 
Halit Ergenç je najbolj poznan po vlogi Sulejmana v Muhtesem Yuzyil (Sulejman Veličastni), pred tem pa smo ga na naših zaslonih videli v seriji Binbir Gece (1001 noč), kjer je imel prav tako glavno vlogo. Študiral je igralstvo, kot študent je počel veliko stvari, med drugim je tudi plesal v nočnih klubih.

Erkan Petekkaya je igral v turški seriji Öyle Bir Geçer Zaman Ki, kjer je imel glavno vlogo. Za to vlogo je prejel tudi nekaj nagrad. Igralsko kariero je začel leta 1994.

.:MEHIKA/VENEZUELA:. Se obeta sodelovanje?

Že dalj časa je opaziti, kot nekakšno tiho sodelovanje med mehiško TV Azteco in venezuelsim Venevisionom.
 
Na mehiškem programu Azteca Trece se namreč poleg njihovih treh telenovel: Corazon en Condominio, Hombre Tenias Que Ser in Prohibido Amar, vrtita tudi dve venezuelski telenoveli: Rosario in Olvidarte Jamas, ki sta nastali pod okriljem Venevisiona. Kmalu pa prihaja tudi venezuelska Sacrificio de Mujer.
 
Zato se govori, da bi lahko Venevision in Azteca kmalu začeli s snemanjem skupnih telenovel. Kar verjetno ne bi bilo tako slabo, saj so venezuelske telenovele odlično sprejete pri mehiških gledalcih. Angel Rebelde (Neukrotljivo srce) je venezuelska telenovela, ki je bila letos predvajana na tem mehiškem programu in je bila odlično sprejeta.
Tako bi se lahko tudi dvignila gledanost aztecinih telenovel, ki je trenutno zelo nizka.
 
Bi bilo po vašem mnenju dobro, da bi Venevision in Azteca sodelovali tudi pri snemanju telenovel?

.:SRBIJA:. Dve novi telenoveli na Pink Soap!

Na srbski program Pink Soap prihajata dve novi telenoveli.
Danes se bo ob 17. uri začela predvajati telemundova telenovela Ladron de Corazones. V glavnih vlogah sta Lorena Rojas in Manolo Cardona, medtem ko sta glavna zlobneža Fabiola Campomanes in Humberto Zurita. Telenovela je bila posneta leta 2003 v sodelovanju med Telemundom in Argos Comunicacion. Ima 141 delov. Zamenjala je turško serijo Bahar Dallari.
 

V petek 3. januarja pa bo kolumbijsko serijo Escobar: El Patron del Mal (Escobar: Gospodar zla) zamenjala televisina telenovela La Tempestad (Vihar), ki se trenutno v Srbiji predvaja na programu Pink 2. V glavnih vlogah sta Ximena Navarrete in William Levy.
 
Na srbskem programu Pink Soap na katerem se vrtijo samo telenovele in dramske serije, se trenutno predvajajo: La Reina del Sur, Ladron de Corazones, Sasural Simar ka, Perro Amor, Hilos de Amor, Escobar: El Patron del Mal, Clase 406 in Una Maid en Manhattan.
 

.:BRAZILIJA:. O Tempo e o Vento - Trailer

trailer brazilske mini-serije

.:VENEZUELA:. To je igralska zasedba venezuelske telenovele Nora La Emprendedora.

Carla Giraldo & Andres Zuniga

.:NASLOVNICA:. Gianella Neyra v reviji Hola.

gianella neyra hola1

.:SLOVENIJA:. Jaime v Služkinjah!

Vsi, ki redno spremljate blogger in novice iz sveta telenovel, ki jih objavljam, veste, da je mehiški igralec in pevec Jaime Camil igral tudi v ameriški seriji Devious Maids (Planet TV: Pretkane služkinje; Fox Life: Prebrisane služkinje)
 
Danes se bo ob 21.57 na programu Planet TV odvrtel 5. del te serije, kjer ga bomo lahko videli. Imel bo manjšo vlogo, igral pa bo Oscarja Valdeza.
Na programu Fox Life, pa bo ta epizoda jutri ob 19.55, s ponovitvijo ob 22.45 in soboto ob 19.05.
 
Nekaj slik iz 5.epizode:
 
 
 
 

promo 5. epizode

.:ZDA:. Premiera bo februarja!

Venezuelska telenovela Cosita Linda se bo v ZDA na programu Univision premiero začela predvajati februarja 2014. V telenoveli, ki je nastala v sodelovanju med Venevision in Univision, je priredba venezuelske telenovele Cosita Rica. Med igralsko zasedbo najdemo: Ana Lorena Sanchez, Christian Meier, Zuleyka Rivera, Pedro Moreno, Carolina Tejera, Alma Delfina, Tali Duclaud, Anna Silvetti, Adrian Di Monte, Henry Zakka, ...
 
To, da se bo telenovela začela predvajati v februarju na ameriškem programu Univision je potrdil protagonist te telenovele Christian Meier.

.:SLOVENIJA:. Sulejman se vrača!

Danes se bo po tednu dni premora na program Planet TV vrnila turška serija Muhtesem Yuzyil (Sulejman Veličastni). Serija se bo še vedno predvajala v starem terminu ob 17.45, s ponovitvijo naslednji dan ob 11.45. Na naših zaslonih pa bo Sulejman samo še do 16. januarja, ko se bo predvajal zadnji del tretje sezone. Na zadnjo četrto, ki se še snema, pa bo potrebno počakati.
17. januarja prihaja nova turška serija Ask ve Ceza (Ljubezen in kazen).

29. december 2013

.:ARGENTINA:. Senores Papis - Nova promota

 

.:MEHIKA:. Napoveduje izid novega singla!

Mehiška pevka in igralka Dulce Maria je napovedala izid svojega novega singla Antes Que Ver El Sol. Ta bo izšel 7. januarja 2014. To je še ena pesem, ki bo na njeni novi zgoščenki z naslovom Sin Fronteras, ki bo izšla 8. aprila.
 
Njena prva pesem Lagrimas, ki bo na tej zgoščenki in jo je zapela v duetu s Julionom Alvarezom, je izjemno priljubljena in ne samo v Mehiki, temveč tudi v ZDA. Dulce bodo lahko gledalci v teh dveh državah videli v novoletnih oddajah in sicer na mehiški oddaji 12 Uvas, 12 Deseos, ki jo pripravlja Televisa, ter v ameriški Feliz 2014, ki jo pripravlja Univision.
 
Dulce Maria si bo letošnje leto zapolnila tudi po manjši vlogi v telenoveli Mentir Para Vivir (Mayrin Villanueva in David Zepeda), s katero se je v svet telenovel vrnila po treh letih odsotnosti.
 
Enlace permanente de imagen incrustada

28. december 2013

.:TURČIJA:. Meryem se vrača kot sultanka?

Igralka Meryem Uzerli bo v februarju prihodnje leto, prvič postala mamica, dobila naj bi hčerko. Nam pa je najbolj poznana po vlogo Hurrem v turški seriji Muhtesem Yuzyil (Sulejman Veličastni).
Se pa naj bi po nekaterih informacijah vrnila na male zaslone z novo vlogo, ki ji jo je ponudila turška produkcijske hiša TIMS, pod katero poteka snemanje prej omenjene serije.
 
Ta namreč pripravlja serijo o Sultanki Kösem. Poznana pa je tudi kot Sultanka Mahpeyker.
Rodila se je v Grčiji, kot Anastacia leta 1590. Poročila pa se je s Sultanom Ahmedom prvim.
 
To vlogo bi lahko odigrala Meryem. Ustvarjalci te serije pa so povedali, da je prej omenjena igralka zelo popularna v Turčiji in da je ravno ona zaslužna, za takše uspeh serije Sulejmana Veličastnega. To pa naj bi bil tudi razlog, da so jo izbrali za to vlogo, snemanja pa se naj bi začela šele ko bi postala mama, pa še to nekaj mesecev kasneje.

.:MEHIKA:. Prihajajoče aztecine telenovele.

V zadnjih nekaj dneh vam predstavljam telenovele, ki prihajajo na male zaslone v prihajajočem letu 2014. V nadaljevanju sledi predstavitev aztecinih prihajajočih telenovel.
 
LA MUJER SIN NOMBRE
Premiera: konec januarja oziroma začetek februarja
Zamenjala bo: Prohibido Amar
Gre za originalno telenovelo, za katero je zgodbo napisal Alberto Gómez (Rebeca, Gata Salvaje, Acorralada, ...), medtem ko bo producentka Rita Fusaro. V telenoveli bodo igrali: Melissa Barrera, Daniel Elbittar, Cecilia Ponce, Aura Cristina Geithner, Francisco Angelini, Wendy de los Cobos, Rafael Sánchez Navarro, ...
 
LAS BRAVO
Premiera: februar ali marec
Zamenjala bo: Hombre Tenias Que Ser
Gre za priredbo lanske čilske telenovele Las Vegas. Producentka telenovele je Maricarmen Marcos.  
Med igralsko zasedbo najdemo naslednje igralce: Edith Gonzalez, Mauricio Islas, Héctor Arredondo, Pedro Sicard, Lambda García, Juan Vidal, Alberto Casanova, Fernanda Quiroz, Paulette Hernández, Carolina Miranda, ...
 
To sta dve aztecini telenoveli o katerih je trenutno znano največ, saj se prva že snema, medtem ko se bodo snemanja druge telenovele začela v prvih dneh prihajajočega leta 2014. 
Telenovela Mujeres de Arena je odpovedana, bi pa lahko bili naslednji aztecini projekti: Mladinska telenovela Adomis, ter priredba brazilske telenovele La Reina de la Chatarra.

Več o telenovelah po letih najdete TUKAJ.

.:SRBIJA:. Napoveduje se nova indijska telenovela.


Na srbski program Pink kmalu prihaja nova indijska telenovela Laagi tujhse lagan. Njen srbski prevod bo Nakusha. Isti naslov nosi tudi v Bosni in Hercegovini, kjer se trenutno predvaja na programu OBN, vsak delavnik ob 17.25.
 
Telenovela se je snemala od leta 2009 do 2012, pod okriljem indijske produkcijske hiše Playtime Creations. Ima 512 delov. V telenoveli igrajo: Mahii Vij, Mishal Raheja, Shabbir Ahluwalia, Aadesh Chaudhary, Riddhi Dogra, Vinay Rohra, Aashka Goradia, Pavan Malhotra, ...
 


Serija se bo na programu Pink začela predvajati v ponedeljek 30.12., ura predvajanja pa še ni znana.

.:MEHIKA:. Sta se razšla?

Govori se, da se naj bi igralca Ariadne Diaz in Jose Ron, ki sta se zaljubila lansko leto med snemanjem telenovele La Mujer del Vendaval, razšla. Igralca sta namreč letošnje božične praznike preživela vsak s svojo družino.
Ariadna pa je pred kratkim na pisala na twitterju: "Ljubiti nekoga dokler ne zbledi spomin..."
 
Je zbledela tudi njuna ljubezen? Ali pa so to le govorice?
 

27. december 2013

.:TURČIJA:. Zaradi slabe gledanosti bo predčasno končana.

Zaradi slabe gledanosti bodo ukinili turško serijo A.S.K., ki so jo snemali pod okriljem Gold Filma. Predvajali so samo 13 delov. V seriji igrajo: Hazal Kaya, Hakan Kurtaş, Aslı Tandoğan, Nebahat Çehre, Kaan Urgancıoğlu, Erkan Can, Sevtap Özaltun, Nihal Koldaş, Tugay Mercan, Osman Akça, ...

Eno od glavnih vlog ima Nebahat, ki smo jo na naših zaslonih videli v serijah: Ask-I Memnu (Prepovedana ljubezen) in Muhtesem Yuzyil (Sulejman Veličastni). Igralka je za slabo gledanost okrivila producente in scenariste.

Povedala je: "Niso bili v stanju, da bi iskoristili tako dobrega igralca, kakršna sem jaz. Producent ni znal ceniti tega, da sem sprejela to vlogo. V napovednikih so mene postavljali na zadnje mesto in se pri tem obnašali, kakor da me ni. Tako, da jim sedaj privoščim slab uspeh. Edino kar mi je žal pri vsem tem, so ljudje, ki so pri tem izgubili delo."

Serija se je od samega začetka soočala s problemi. Najprej je serijo zapustila Aslihan Gurbuz, ki je imela eno od glavnih vlog, ker naj ne bi prenašala igralke Hazal Kaja. Na njeno mesto je prišla Asli Tandogan, ki je potrpežljiva in vesela oseba, ampak se je kmalu začela pritoževati, zaradi slabe atmosfere med snemanjem. Poleg tega, pa naj bi bila kriva tudi slaba zgodba, ki namesto, da bi privlačila gledalce, jih je odbijala.

Nebahat Çehre je za slabo gledanost obtožila producente in scenariste.

.:SRBIJA:. Sila in njena gledanost.

Turška serija Sila se je pred nekaj tedni začela predvajati na srbskem programu Pink, kjer ima odlično gledanost. Serija je bila zelo dobro gledana tudi na Hrvaškem (predvajala se je na Novi TV), kjer je postala tudi najbolj iskana serija na hrvaškem Googlu.
 
V Srbiji je nekaj tednov po premieri najbolj gledana serija. V torek zvečer je bila bolj gledana, kot oddaja Dnevnik 2, ki se predvaja na nacionalnem srbskem programu. Ta večer je Silo gledalo, kar 34% Srbov, ki so bili takrat pred malimi zasloni.

.:SLOVENIJA:. Španski film za konec tedna.

Na programu RTV Slovenija 1 bodo tudi ta konec tedna poskrbeli za navdušence španskih filmov. V nedeljo 29.12. se bo ob 15.15, namreč predvajal španski film iz leta 2010 z naslovom No Controles oziroma Sreča v nesreči. V filmu igrajo: Unax Ugalde, Alexandra Jimenez, Julian Lopez, Miguel Angel Munoz, Secun de la Rosa, ...
 
Zgodba:
Včasih se v nesrečnih okoliščinah najde tudi nekaj sreče.Snežni metež, kakršnega ni bilo zadnjih trideset let, je prizemljil vsa letala, tudi letalo s potniki, ki so se odpravljali praznovat novo leto v tople kraje.Namesto med palmami so pristali v hotelu, kjer bodo čakali na izboljšanje vremena in praznovali prehod iz starega v novo leto.Med njimi je tudi Sergio in njegovo nekdanje dekle Bea, ki se odpravlja na delo v Nemčijo.Zaradi njene odločitve sta se Sergio Bea razšla in vsa fantova prizadevanja so bila zaman.Sedaj ima Sergio še nekaj dodatnega časa, da ponovno osvoji srce ljubljenega dekleta.V pomoč so mu prav vsi prizemljeni potniki, ki so skupaj z njim v hotelu, še posebej pa Juan Carlito, Sergiov prijatelj iz otroštva, pa ločenec Juanan, za povrh pa še hotelski uslužbenec, katerega iznajdljivosti ni nikoli konca.

.:ZDA:. Najlepše telo ima Gaby Espino!

Glede na glasovanje na Wonder Wall Latino je v kategoriji El Mejor Cuerpo del 2013 (Najlepše telo leta 2013) je zmagala venezuelska igralka Gaby Espino. Premagala je igralke: Megan Fox, Aylin Mujica, Aracely Arambula, Jennifer Lopez, Eva Longoria in še 50 drugih kandidatk.
 
Gaby svoje telo krepi trikrat na teden s Zumbo. Poleg tega pa veliko pije, pazi kaj je, ter se izogiba ogljikovhidratov in sladkarij.
 
V svoji igralski karieri je igrala v 15ih telenovelah in treh filmih. Pred kratkim je končala s snemanji telenovele Santa Diabla, kjer je bila protagonistka, poleg nje pa sta bila v glavnih vlogah še Aaron Diaz in Carlos Ponce.
 

.:MEHIKA:. Gledanost 24.12. - 26.12.2013

26.12.
Lo que la vida me robo - 22.6
Que pobres tan ricos - 22.4
Quiero amarte - 18.8
De que te quiero te quiero - 18.4
Por siempre mi amor -14.1
Fuego en la sangre - 9.3
Corazon en condominio - 7.0
Prohibido amar - 5.6
Hombre tenias que ser - 5.0
Olvidarte jamas - 4.9
Rosario - 4.9
Marido en alquiler - 6.5 
Santa Diabla - 4.4
Dama y obrero - 3.9
Gata salvaje - 3.3
 
25.12.
Lo que la vida me robo - 19.0
Que pobre tan ricos -17.5
Quiero amarte - 15.4 
De que te quiero te quiero - 14.9
Por siempre mi amor - 9.1
Fuego en la sangre - 6.0
Corazon en condominio - 6.0
Marido en alquiler - 4.8 
Prohibido amar - 4.7 
Hombre tenias que ser - 4.4 
Olvidarte jamas - 3.6 
Rosario - 3.4
Santa diabla - 3.2 
Dama y obrero - 3.0
Gata salvaje - 2.5
 
24.12.
Lo que la vida me robo - 13.8
De que te quiero te quiero - 13.3
Que pobre tan ricos -13.2
Quiero amarte - 11.9
Por siempre mi amor - 9.5
Corazon en condominio - 4.9
Rosario - 4.1
Hombre tenias que ser - 3.4
Olvidarte jamas - 3.4 
Prohibido amar - 3.3
Marido en alquiler - 3.3
Dama y obrero - 2.8
Gata salvaje - 2.6
Santa diabla - 2.5  

.:ARGENTINA:. V letu 2014 kar tri priredbe!

Argentinska telenovela Dulce Amor iz lanskega leta je bila res velika uspešnica v rodni Argentini. Nastala je pod okriljem Telefeja in L.C. Acción Producciones. Zaradi velike gledanosti (dalj časa je bila najbolj gledana telenovela v rodni državi) ima tudi veliko število delov, teh je kar 301. Navdušili pa so tudi protagonisti te telenovele: Sebastián Estevanez, Carina Zampini, Juan Darthés in Calu Rivero. Saj bosta Sebastian in Carina prihodnje leto ponovno igrala par v telenoveli Camino al Amor, za katero že lahko ugibamo, če bo dosegla takšen uspeh kot njuna prva skupna telenovela.
 
Zaradi izjemnega uspeha, je tudi velik odziv drugih produkcijskih hiš iz drugih držav in v naslednjem letu bomo priča kar trem priredbam.
 
1. Kolumbijska priredba bo nosila enak naslov. Nastala bo pod okriljem Caracola, medtem ko bodo v glavnih vlogah: Marianela González, Andrés Sandoval, Camila Zárate in Juan Manuel Mendoza. Snemanja so se že končala, ampak bo njena premiera šele v letu 2014.
 
Image
 
2. Mehiška priredba bo nastala pod okriljem Televise. Njen trenutni delavni naslov je Sangre de Guerreras. V tej telenoveli pa sta trenutno znani samo protagonistki, to pa bosta Marjorie de Sousa in Danna Paola. Medtem, ko bosta zlobneža Julian Gil in Aleida Nunez.
 
3. Potrjena, pa je že tudi čilska priredba, ki je trenutno v fazi priprav in še ni veliko znanega. Edino kar je znano je to, da bo nastala pod okriljem produkcijske hiše TVN. Prihaja pa po koncu trenutne telenovele Somos Los Carmona.
 

.:HRVAŠKA:. Ne brini za mene prihaja 30. decembra ob 21.uri na RTL Televizija!


.:SRBIJA:. Prihaja Neukrotivo srce!

6. januarja prihaja na srbski program Prva TV letošnja televisina uspešnica Corazon Indomable, medtem ko je njen slovenski prevod Divja v srcu, je srbski Neukrotivo srce.
 
Telenovela s Ano Brendo Contreras in Danielom Arenasom v glavnih vlogah bo na sporedu vsak delavnik ob 14.uri. Zamenjala pa bo trenutno telenovelo Abismo de Pasion (Brezno ljubezni).

.:ČILE:. Napovedane novosti v letu 2014.

Do sedaj sem predstavila novosti iz Kolumbije, Argentine in ZDA, sedaj pa prihajajo novosti iz Čil za prihajajoče leto 2014.
 
La Doble Vida de Carolina Salazar je prihajajoča čilska telenovela, ki nastaja pod okriljem Chilevisiona. Premiero bo doživela v prvi polovici leta 2014. Zamenjala bo trenutno Graduados. V telenoveli bodo igrali: Claudia Di Girólamo, Francisca Lewin, Pablo Cerda, Eduardo Paxeco, Ximena Rivas, Hector Noguera, Isidora Urrejola, Juan Falcón, ...
 
Mama Mechona je telenovela, ki je napovedala vrnitev uspešne čilske igralke Sigrid Alegría na Canal 13. Čeprav se telenovela snema že od letošnjega junija, bo premiera te telenovele šele marca 2014. V telenoveli poleg Sigrid igrajo: Álvaro Espinoza, Carolina Varleta, Begoña Basauri, Paula Sharim, Constanza Piccoli, Alonso Quintero, Simón Pesutic, Katyna Huberman, Álvaro Gómez, Mariana Derderián, ...
 
Mi querido dilema je telenovela, ki bo zamenjala prej omenjeno telenovelo Mama Mechona. Tudi ta bo nastala pod okriljem Canala 13. V telenoveli bodo igrali: Lorena Bosch, Cristián Arriagada, Francisco Pérez-Bannen, Josefina Montané, ...
 
Vuelve temprano nastaja pod okriljem TVNja. V tej telenoveli, ki bo zamenjala trenutno telenovelo Socias, igrajo: Francisco Reyes, Amparo Noguera, Francisco Melo, Matías Assler, Patricia Rivadeneira, ...
 
Amando he Sufrido bo tudi nastala pod okriljem TVNja. Zamenjala bo trenutno El Regreso.
 
Dulce Amor je čilska priredba istoimenske argentinske telenovele. Nastala bo pod okriljem produkcijske hiše TVN. Zamenjala pa bo trenutno Somos Los Carmona.
 
Več o telenovelah po letih najdete TUKAJ.

.:ZDA:. Telemundove telenovele v letu 2014.

8.00 PM
 
LA IMPOSTORA
snema se v sodelovanju s Argos Comunicacion
premiera: 13.januar
priredba: Cerro Alegre
igrajo: Lissete Morelos, Sebastian Zurita, Begoña Narváez, Christian Bach, Jonathan Islas, Manuel Landeta, Néstor Rodulfo, Uriel del Toro, Alpha Acosta, Mauricio Henao, ...
Zamenjala bo trenutno Marido en Alquiler (Sonya Smith in Juan Soler).
 
REINA DE CORAZONES
premiera: ?
priredba: /
igrajo: Paola Nunez, Eugenio Siller, Catherine Siachoque, Juan Soler, ...
Zgodba za telenovelo je originalna, napisala jo je Marcela Citterio. Snemanja bodo potekala v ZDA in sicer v mestu Las Vegas. Snemanja se bodo začela prvi teden v januarju.
 
9.00 PM
 
EN OTRA PIEL
snema se v sodelovanju s Argos Comunicacion
premiera: januar/februar
priredba: svobodna priredba telenovele El Cuerpo del Deseo
igrajo: Maria Elisa Camargo, David Chocarro, Vanessa Villela, Jorge Luis Pila, Laura Flores, Silvana Arias, Javier Gómez, Martín Barba, Jonathan Freudman, Kendra Santa Cruz, ...
Zamenjala bo trenutno La Reino del Sur (Kraljica juga). Telenovela se že snema.
 
LOS MISERABLES
snema se v sodelovanju s Argos Comunicacion
premiera: ?
priredba: Los Miserables
igrajo: Aracely Arambula
V tej telenoveli, bi lahko bila glavna zlobnica Elizabeth Gutierrez.
 
10.00 PM
 
CAMELIA LA TEJANA
snema se v sodelovanju s Argos Comunicacion
premiera:
priredba: Cerro Alegre
igrajo: Sara Maldonado, Erik Hayser, Dagoberto Gama, Andrés Palacios, Estefanía Villarreal, Luis Ernesto Franco, Eréndira Ibarra, Joaquín Garrido, Tamara Mazarrasa, Julio Alberto Casado, ...
Zamenjala bo trenutno Santo Diablo (Gaby Espino in Aaron Diaz). Snemanja že potekajo.
 
EL SENOR DE LOS CIELOS #2
snema se v sodelovanju s Argos Comunicacion in Caracol
premiera: ?
priredba: Cerro Alegre
igrajo: Rafael Amaya, Marlene Favela, Mauricio Ochmann, Robinson Díaz, Carmen Villalobos, Alejandro de la Madrid, Fernanda Castillo, ...
Snemanja so se že začela v Mehiki.

Več o telenovelah po letih najdete TUKAJ.

.:SRBIJA:. Eksluzivni intervju s Halitom na programu Nova.rs.


26. december 2013

.:ARGENTINA:. Napovedane novosti za leto 2014.

V nadaljevanju sledi krajša predstavitev telenovel, ki so napovedane za leto 2014 iz strani argentinskih produkcijskih hiš: Pol-ke, Telefeja in Underground.
 
Senores Papis nastaja pod okriljem Telefeja. Gre za originalno telenovelo, ki bo premiero doživela 6. januarja ob 23. uri, ko bo zamenjala trenutno Los Vecinos en Guerra. V telenoveli bodo igrali: Joaquín Furriel, Luciano Castro, Luciano Cáceres, Peto Menahen, Gloria Carrá, Marcela Kloosterboer, Vanesa Gonzalez, Laura Novoa, Benjamín Amadeo, Luis Luque, Fabián Arenillas, ...
 
Somos Familia je telenovela, ki se je in se še vedno spopada z različnimi problemi. Od zamenjave naslova telenovele, pa vse do zamenjave protagonistke in posledično tudi ponovno snemanje določenih scen. Tudi ta telenovela nastaja pod okriljem Telefeja in bo tudi doživela premiero 6.januarja, ampak ob 20. uri. V telenoveli igrajo: Gustavo Bermúdez, Ana María Orozco, Fabián Vena, Tomás Fonzi, Fabián Mazzei, Betina O'Connell, Mónica Cabrera, Graciela Pal, Eva De Dominici, Maite Lanata, ...
 
Camino al Amor je telenovela, ki bo nastala pod okriljem Telefeja. S to telenovelo se bosta na argentinske zaslone vrnila Sebastián Estevanez in Carina Zampini, ki bosta po uspešnici Dulce Amor ponovno igrala par. Poleg njiju bodo v telenoveli igrali tudi: Juan Darthés, Mariano Martínez, Eugenia "la China" Suarez, ... Snemanja se bodo začela januarja.
 
Guapas je telenovela, kjer bodo v ospedju ženske in to kar pet. Nastala bo pod okriljem Pol-ke. V telenoveli bodo igrale: Carla Peterson, Julieta Díaz, Araceli González, Isabel Macedo, Erica Rivas, ... Ta telenovela pa naj bi zamenjala trenutno Farsantes.
 
Underground pa za Telefe pripravlja novo originalno telenovelo Viudas E Hijos del Rock and Roll. Kaj več pa trenutno še ni znano.

Več o telenovelah po letih najdete TUKAJ.