31. oktober 2013

.:MEHIKA:. Que Pobres tan Ricos - Promo 8

.:MEHIKA:. Uradno potrjena, kot protagonista nove televisine telenovele Madre Sustituta.

Jose Ron in Esmeralda Pimentel sta protagonista nove televisine telenovele Madre Sustituta.
 
Jose in Esmeralda s producentko Giselle Gonzalez.
 
Snemanja se bodo začela 25.novembra.

.:ZDA/MEHIKA:. La Impostora - Intervju s protagonisti

.:SRBIJA:. Novosti na programu Pink Soap.

29.oktobra se je na srbskem programu Pink Soap končala televisina telenovela Cuando Me Enamoro (Ko se zaljubim) oziroma Sestre, kakršen je njihov prevod te telenovele. Danes pa se bo od tega programa poslovila še telemundova telenovela El Clon (Klon).
 
Prvo telenovelo je zamenjala turška serija Kucuk Sirlar oziroma Male tajne. Serija se je na srbskih zaslonih začela predvajati že približno trikrat, a nikoli do konca, saj so jo do sedaj vedno po nekaj predvajanih delih ukinili.
 
Drugo telenovelo bo prav tako zamenjala turška serija Bahar Dallari oziroma Miris prolječa. Ta serija se je nekaj časa predvajala tudi na tem programu, a so jo ukinili.
 
Spored telenovel oziroma serij na programu Pink Soap:
16.00 - Male tajne (Kucuk Sirlar)
17.00 - Miris prolječa (Bahar Dallari)
18.00 - Simar (Sasural Simar Ka)
19.00 - Ljubav i osveta (Menekse ile Halil)
20.00 - Mariana i Skarlet (Hilos de Amor)
21.00 - Eskobar: Gospodar zla (Escobar: El Patron del mal)
22.00 - Clase 406 (Lude godine)
23.00 - Sobarica i Senator (Una Maid en Manhattan).

30. oktober 2013

.:MEHIKA:. Anahi zanika govorice!

Mehiška pevka in igralka Anahi je po včerajšnji objavi, da se je razšla s svojim zaročencem Manuelom Velascom, na spletni strani TV Notas to danes tudi zanikala.
Preko twitterja je svojim oboževalcem povedala, da so to samo govorice, ter da sta še vedno skupaj in da se imata vsak dan raje.

.:BRAZILIJA:. Giovanna se vrača!

Brazilska igralka Giovanna Antonelli se vrača na brazilske male zaslone z novo telenovelo Em Familia. Premiera te nove telenovele bo 4.februarja naslednje leto, ko bo zamenjala Amor A Vida.
 
Giovanna Antonelli
 
Giovanna je zamenjala Alinne Moraes, ki je zaradi nosečnosti morala zavrniti vlogo. V glavni vlogi bomo poleg Giovanne, ki se jo najbolj spominjamo po vlogi Jade v brazilski telenoveli O Clone (Klon), še en igralec, ki je znan slovenskim gledalcem, to pa je Reynaldo Gianecchini. Igralca sta leta 2004 že igrala par v brazilski telenoveli Da Cor do Pecado (Barva greha), kjer je bi slednji protagonist, Giovanna pa glavna zlobnica.
 
 
Zgodbo je napisal Manoel Carlos, ki je med drugim napisal zgodbo za telenovelo Lacos de Familia (Družinske vezi). Snemanja pa ne bodo potekala samo v Braziliji, ampak tudi zelo blizu nam. In sicer v sosednji Avstriji na Dunaju.

.:MEHIKA:. Vse najboljše, Sofia!

Danes svoj 17.rojstni dan praznuje mlada in obetavna mehiške igralka Sofia Castro. Sofia je hčerka televisinega producenta Jose Alberta Castra in trenutne prve dame Mehike in nekdanjo igralko Angelice Rivera.
Sofia trenutno igra mlado zlobnico v televisini telenoveli Por Siempre Mi Amor (Susana Gonzalez in Guy Ecker).
 
Vse najboljše!

29. oktober 2013

.:MEHIKA:. Nič ne bo s poroko! Razšla sta se!

Mehiška igralka Anahi in politik Manuel Velasco sta se po letu in štirih mesecih razšla. Igralka naj bi že odnesla vse svoje stvari iz njune hiše. Zaročila sta se januarja letos, medtem ko naj bi bila poroka maja. Razšla sta se pred tremi tedni.
 
Da pa sta se razšla naj bi bili kar trije vzroki, vsaj te je naštela bližnja Anahijina prijateljica za TV Notas. Prvi naj bi bil ta, da je Manuel poroko prestavil na november. Drugi je bil ta, da je Anahi želela, da je ob svoji družini vse do poroke. Tretji vzrok in najmočnejši pa je ta, da je odkrila, da jo je zaročenec prevaral.

.:MEHIKA:. Poročila se bo!

Mehiška igralka Sabine Moussier se bo poročila in sicer s svojim nekdanjim fantom Juan Manuel Pereyra, s katerim se sicer nista videla dve leti. Sedaj pa ko sta se srečala sta odkrila, da sta še vedno zaljubljena in Juan Manuel jo je zaprosil za roko. Igralka je dodala, da je presrečna in da je takoj po tem ko jo je zaprosil za mnenje vprašala svoja dva otroka: Paulo in Camila, ki sta presrečna.
Cuando estuvimos lejos, me llamaba en fechas especiales, como cumpleaños y navidades, siempre estuvo pendiente de cómo estaban mis hijos y yo.

.:ZDA:. Ostaja na Univisionu?

Mehiška igralka Malillany Marin je končala s sodelovanjem v plesnem resničnostnem šovu Mira Quien Baila, ki se predvaja na ameriškem programu Univision.

Sedaj pa se naj bi igralka odločila, da bo ostala v ZDA, ker je dobila nekaj mamljivih ponudb iz te produkcijsk hiše. Ena od njih je tudi igranje v njihovi naslednji telenoveli.

.:MEHIKA:. Ninel ponovno odhaja!

Mehiška igralka in pevka Ninel Conde po nekaj odigranih ponovitvah v gledališki predstavi Perfume de Gardenia zapušča igralsko zasedbo. Vzrok še ni znan, je pa znano, da jo bo zamenjala Mariana Seoane, ki jo trenutno v vlogi Ursule lahko spremate v telenoveli La Tempestad (Vihar).
To novico je potrdila njena soigralka Niurka Marcos.
 
Mariana ocupará el lugar que dejará El bombón asesino.
 
Znano je tudi, da igralsko zasedbo te gledlaiške predstave zapušča tudi Jose Ron, ki bo protagonist nove televisine telenovele Algo de Mi.

.:MEHIKA:. Slab začetek. Dober konec?

Gledanost prvega dela nove televisine telenovele Lo Que La Vida Me Robo (Angelique Boyer in Sebastian Rulli) je bila slaba, kar je sicer pričakovano, saj telenovela, ki jo je včeraj nadomestila ni imela dovolj velike gledanosti. Ta je znašala skromnih 20,4 odstotkov.
 
Smo pa lahko optimistični, saj zadnji dve telenoveli: Teresa in Abismo de Pasion (Brezno ljubezni), v katerih je bila protagonistka Angelique sta med svojim nadaljnjim predvajanjem beležili odlično gledanost.
 
Kot zanimivost lahko še dodam, da sta zadnja dela prej omenjenih telenovel najbolj gledana. Bila sta predvajana v nedeljo in po gledanosti zasedata prvo in drugo mesto. Tako, da lahko še vedno upamo, da je to res samo slab začetek in da bo gledanost njenega zadnjega dela veliko boljši.

.:MEHIKA:. Gledanost 28.10.

Lo Que La Vida Me Robo  20.4 (Prvi del)
Libre Para Amarte 17.0
Quiero Amarte 16.6
De Que Te Quiero, Te Quiero 16.4
Por Siempre Mi Amor 15.0
Corazón En Condominio 7.3
Prohibido Amar 5.8
Hombre Tenias Que Ser 5.4
Rosario 5.1
 

.:KOLUMBIJA:. Že ob sami premieri postala najbolj gledana serija.

Včeraj se je na kolumbijskemu programu Canal Caracol začela predvajati kolumbijska verzija ameriške serije Nip/Tuck (Pod nožem lepote), z naslovom Mentiras Perfectas. Že prvi del predvajanja pa je postala najbolj gledana serija oziroma telenovela.
 
 
V seriji igrajo: Carolina Gómez, Michel Brown, Emmanuel Esparza, Javier Ramirez, Manuela González, Natasha Klauss, Andrea López, Laura Ramos, Juan Alfonso Baptista, María Luisa Flores, ...

.:KOLUMBIJA:. Zanikajo govorice!

Vodilni v kolumbijski produkcijski hiši RCN zanikajo, da bi lahko naslednje leto posneli priredbo njihove velike uspešnice Yo soy Betty, la Fea (Grda račka).
Telenovela je leta 1999 bila posneta ravno pod njihovim okriljem in je dosegla velik uspeh. Sledilo je tudi nadaljevanju z naslovom Ecomoda, kjer sta bila prav tako protagonista Ana María Orozco in Jorge Enrique Abello. Vendar njeno nadaljevanje ni doseglo vidnejšega uspeha.
 

.:MEHIKA:. Maite je obiskala Angolo!

Mehiška igralka in pevka Maite Perroni je v zadnjem času zelo popularna tudi v Afriki, kjer se prav tako predvajajo njene telenovele in so zelo dobro gledane. Zaradi velikega zanimanja, so jo povabili in med drugim je obiskala tudi afriško državico Angolo.

.:MEHIKA:. Jose je protagonist telenovele Algo de Mi!

Mehiški igralec Jose Ron je sedaj potrjen, kot protagonist nove televisine telenovele Algo de Mi. Ob njem bo igrala Esmeralda Pimentel, ki je že dalj časa potrjena kot protagonistka. Telenovela, ki jo pripravlja producentka Giselle Gonzalez se bo začela snemati konec novembra, medtem ko bo v začetku februarja drugo leto nadomestila trenutno De Que te Quiero, te Quiero (Livia Brito in Juan Diego Cuvarrubias).
 
Embedded image permalink

28. oktober 2013

.:NASLOVNICA:. Maya Zapata, Alfonso Herrera in Paz Vega v reviji Estilo DF.


.:NASLOVNICA:. Eiza Gonzalez v reviji GQ.


.:MEHIKA:. Gledanost zadnjega dela Viharja.

Juntos comenzarán una nueva vida con sus 2 hijos.
Gledanost zadnjega dela televisine telenovele La Tempestad (Vihar) je bila slaba, kakor tudi gledanost celotne telenovele. Zadnji del si je ogledalo 20,9 odstotkov.
Pred vsakim zadnjim delom, ki se konča v nedeljo se odvrti še posebna oddaja, ki prikaže doganjanje v telenoveli vse do zadnjega dela, ta pa je imela samo 10,6 odstotno gledanost.

Gledanost dosedanjih zadnjih delov, ki so bili predvajani v nedeljo:
Teresa - 32,9
Abismo de Pasion - 32,0
Por Ella soy Eva - 31,0
Amores verdaderos - 27,9
Cuando me Enamoro - 26,9
Una Familia con suerte - 26,1
Porque el Amor Manda - 25,4
Corona de lagrimas - 24,9
La Que no Podia Amar - 24,4
Corazon Indomable - 23,4
La Fuerza del Destino - 22,6
Amor Bravio - 22,5
Triunfo del Amor - 22,5
Que Bonito Amor - 21,3
La Tempestad - 20,9
Un Refugio para el Amor - 20,4
Para Volver A Amar - 19,0
Mentir Para Vivir - 18,8
La Mujer del Vendaval - 18,7
Amorcito Corazon - 13,3

.:MEHIKA:. Kandidat za protagonista in zlobneža!

Igralec Bernie Paz bi se lahko kmalu vrnil na mehiške male zaslone. Za prihajajočo aztecino telenovelo Mujeres de Arena, ki nastaja v sodelovanju s brazilskim Globom, je kandidat za glavno moško vlogo, kakor tudi za vlogo glavnega zlobneža.
 
Tako pa bi lahko ponovno igral ob Gabrieli Spanic, ki bo v tej telenoveli imela dvojno glavno vlogo. Skupaj sta že igrala v telemundovi telenoveli Tierra de Pasiones, nato pa sta bila par v telenoveli Emperatriz.
 
Zgodbo za priredbo bo napisal Erick Vonn, medtem ko bo producent Fides Velasco. Na mehiške zaslone naj bi predvidoma prišla marca, po koncu telenovele Prohibido Amar (Rossana Najera in Marco de Paula).

.:NASLOVNICA:. Gaby Espino v reviji Selecta.


.:NASLOVNICA:. Elizabeth Gutierrez v reviji Vanidades.


.:NASLOVNICA:. Aylin Mujica v reviji Expresso.


.:HRVAŠKA:. Danes prihaja Vihar tudi na Doma TV.

Danes prihaja ob 18.20 na hrvaški program Doma TV, letošnja ne ravno uspešna telenovela La Tempestad (Vihar). Njen hrvaški prevod je sicer Oluja u srcu. V glavnih vlogah sta Ximena Navarrete in William Levy.
 
Trenutno se telenovela predvaja tudi v kar nekaja evropskih državah. Med njimi so: Slovenija (Pop TV), Srbija (RTV Pink), Bosna in Hercegovina (Pink BH), Črna Gora (Pink M), Madžarska (RTL2), Romunija (Acasa TV), ...
Kmalu pa prihaja še v Makedonijo in Bolgarijo (Diema Family).
 
Spored na programu Doma TV od danes naprej:
06.20 - Ana (Ana und die Liebe)
06.40 - Naši najbolji dani (Days of our lives)
13.35 - Igra sudbine (Sonbahar)
15.45 - Teresa (Teresa)
16.35 - Zabranjena žena (La Que no Podia Amar)
17.30 - Prave ljubavi (Amores Verdaderos)
18.20 - Oluja u srcu (La Tempestad)
19.10 - Mala nevjesta (Balika Vadhu)

.:ARGENTINA:. Taxxi, Amores Cruzados

Taxxi, Amores cruzados je nova argentinska telenovela, ki nastaja pod okriljem Telefeja in nastaja v sodelovanju s Endemol, Azteca Films in CTV Contenidos. Gre za originalno telenovelo, za katero je planiranih 70 delov.

V novi telenoveli, ki danes prihaja na argentinske zaslone, igrajo: Gabriel Corrado, Rocío Igarzábal, Catherine Fulop, Nicolás Riera, Maite Zumelzú, Jéssica Mas, Ivo Cutzarida, Jorge Marrale, Ezequiel Rodríguez, Jorge D'Elía, ...

.:MEHIKA:. Pričakuje hčerko.

Mehiška igralka Monika Sanchez bo kmalu že tretjič postala mama. Tokrat naj bi postala mama hčerkice. Do sedaj že ima sina Santiaga in hčerko Angelo. Monika in njen mož Otto Seijas naj bi decembra postala starša svojemu tretjemu otroku.
 
monika sanchez nina1
 
La pareja ha formado una hermosa familia.

.:PREMIERA:. Lo Que La Vida Me Robo

Lo Que La Vida Me Robo je nova televisina telenovela, ki bo danes doživela svojo premiero v Mehiki na programu Canal de las Estrellas. Zamenjala bo ne preveč uspešne telenovele La Tempestad (Vihar).
 
Gre za moderno priredbo televisine telenovele Bodas de Odio iz leta 1983. V glavnih vlogah sta bila Christian Bach in Miguel Palmer. 20 let kasneje je priredbo posnela producentka Carla Estrada za Televiso, pod naslovom Amor Real. Tokrat sta bila protagonista Adela Noriega in Fernando Colunga.
 
Sedaj po 30ih letih od predvajanja originalne telenovele ponovno prihaja priredba, samo da bo ta bolj moderna. Prejšnji sta bili namreč postavljeni v preteklost. V novi priredbi igrajo:  Angelique Boyer, Sebastian Rulli, Luis Roberto Guzman, Daniela Castro, Grettel Valdez, Osvaldo Benavides, Sergio Sendel, Erick del Castillo, Rogelio Guerra, Ana Bertha Espin, ... Planiranih pa je 150 delov.
 

.:MEHIKA:. Que Pobres tan Ricos - Promo 6

.:HRVAŠKA:. Novost na programu RTL Televizija.

V ponedeljek 4.novembra prihaja na hrvaški program RTL Televizija nova turška serija Küçük kadinlar. Hrvaški prevod bo Snažne žene. Na sporedu bo vsak delavnik ob 15.30.

Serija je od leta 2008 pa bo 2011 nastajala pod okriljem Kanala D. Ima 120 turških delov. V seriji igrajo: Özge Borak, Hande Soral, Fulya Zenginer, Elit İşcan, Selin Ilgar, Kıvanç Kasabalı, Ekin Türkmen, Ahmet Levendoğlu, ...

Izgleda, da bo zamenjala prav tako turško serijo Yabanci Damat oziroma Miješani brak, ki se poslavlja po 90ih predvajanih epizodah.

.:MEHIKA:. Intervju z Danielom Arenasom o novih ponudbah.

27. oktober 2013

.:ZDA/MEHIKA:. Novembra začne s snemanji!

 
Marlene Favela je v kratkem intervjuju na Premios Billboard 2013 povedala, da novembra začne s snemanji nove telenovele. Ta bo v stilu novela-serie in posneta v Mehiki, kaj več pa ni hotela povedati.
Zato se ugiba, da bi lahko bila Marlene nova protagonistka druge sezone telenovele El Senor de los Cielos, kjer bo protagonist Rafael Amaya, glavni zlobnež pa Mauricio Ochmann.
Druga možnost pa je, da bi lahko postala protagonistka telenovele Almas Perdidas, ki bo prav tako snemana v Mehiki.
 

.:MEHIKA:. Se vrača naslednje leto?

Mehiška igralka in pevka Mariana Ochoa, bi se čahko naslednje leto vrnila na mehiške zaslone z novo glavno vlogo. Mariana bi se tako lahko po šestih letih vrnila v svet telenovel. Tako Wikipedia, kot Daniel Bisogno sta prepričana, da bi lahko imela glavno vlogo v novi aztecini telenoveli La Camponera, ki naj bi prišla na mehiške zaslone drugo leto. Če bo to res, bomo seveda objavili.
 
Na naših zaslonih smo jo videli v telenoveli La Hija del Jardinero (Vrtnarjeva hči). Nato pa je igrala še v telenovelah: Top Models, Amor Sin Condiciones in Se Busca un Hombre. V vseh telenovelah pa je imela glavne vloge.
 
Vam je bila všeč Mariana, kot Luis Fernanda v telenoveli Vrtnarjeva hči?

.:KOLUMBIJA:. Najbolj gledane telenovele na kolumbijskih zaslonih!

Pa si pogledajmo 10 telenovel, serij in resničnostnih šovov, ki so bili najbolj gledani na kolumbijskih zaslonih.
 
10. mesto - La Pola
Gre za zgodovinsko telenovelo, ki je nastala v sodelovanju med RCN in Sony Pictures Television. Posneta je bila po resničnih dogodkih in sicer leta 2010 in ima 98 delov. Videli smo jo tudi na našem programu Pop TV. V glavnih vlogah sta: Carolina Ramírez in Emmanuel Esparza.
Gledanost telenovele se je gibala okoli 15,6 odstotkov.
 
 
9. mesto - Pablo Escobar: El Patron del Mal
Gre še serijo, ki se dogaja v svetu kriminala in drog, v ospedju je resnična zgodba kolumbijskega drogaša Pabla Escobarja. Nastala je pod okriljem Caracola in sicer leta 2012 in ima 74 delov. V glavnih vlogah sta: Andrés Parra in Angie Cepeda. To serijo smo videli le kratek čas na programu TV3 Medias.
Gledanost serije se je gibala okoli 16,0 odstotkov.
 
8. mesto - Chepe Fortuna
Je kolumbijska komična telenovela iz leta 2010, ki je nastala pod okriljem RCNja. Da je bila telenovela res dobro gledana priča tudi podatek o številu delov, saj jih ima telenovela 216. V glavnih vlogah sta bila Taliana Vargas in Javier Jattin. Za Taliano, ki je leta 2008 postala Miss Universe, je bila to prva glavna vloga v telenovelah.
Gledanost se je gibala okoli 16,3 odstotke.
 
7. mesto - A Corazon Abierto (2.sezona)
Kolumbijska priredba ameriške serije Grey's Anatomy (Talenti v belem) je bila zelo dobro gledana v rodni državi. Nastala je v sodelovanju med Disney Media Networks Latin America, Vista Producciones in RCNjem.
Gledanost se je gibala okoli 16,3 odstotke.
 
6. mesto - Amor Sincero
Je leta 2010 nastala pod okriljem RCNja v sodelovanju s Vista producciones. Gre za resnično zgodbo, v kateri je predstavljeno življenje kolumbijske pevke in igralke Marbelle. Slednja je tudi odigrala glavno vlogo.
Gledanost telenovele je bila 16,7 odstotkov.
 
5. mesto - Yo me Llamo
Je resničnosti šov, ki je beležilo gledanost okoli 17,0 odstotkov.
 
4. mesto - Yo soy Betty, la Fea
Je ena od najboljših kolumbijskih telenovel vseh časov. Zaradi svojega uspeha se je zapisala tudi v Guinnessovo knjigo rekordov. Saj je telenovela, ki ima največ priredb, bila pa je predvajana tudi v veliko držav po celem svetu, kjer je tudi beležila izjemno velike rezultate gledanosti. V glavnih vlogah sta Ana María Orozco in Jorge Enrique Abello.
Gledanost se je gibala okoli 17,4 odstotkov.
 
3. mesto - Protagonistas de Nuesta Tele
Še en resničnostni šov, vsaka nova sezona pa je še bolj gledana od prejšnje. Gledanost se giblje okoli 17,6 odstotkov.
 
2. mesto - Pasion de Gavilanes
Je telenovela, ki je leta 2003 nastala v sodelovanju med Telemundom, RTI Colombia in RCNjem. Ima 188 delov in je ena od dosedanjih najboljših telemundovih telenovel. Gre za priredbo kolumbijske telenovele Las Aguas Mansas. V glavnih vlogah pa so: Danna Garcia, Paola Rey, Natasha Klauss, Mario Cimarro, Juan Alfonso Baptista in Michel Brown.
Gledanost se je gibala okoli 17,8 odstotkov.
 
 
1. mesto - A Corazon Abierto (prva sezona)
Je kolumbijska priredba ameriške serije Grey's Anatomy (Talenti v belem), ki je nastala v sodelovanju med Disney Media Networks Latin America, Vista Producciones in RCNjem. Če je bila prva sezona najbolj gledana v zgodovini kolubijskih telenovel, serij in resničnostnih šovov, se je druga sezona zavihtela na še vedno dobro 7.mesto.
Gledanost prve sezone se je gibala okoli 18,9 odstotkov.

.:BOLGARIJA:. Prihajata La Tempestad in Avenida Brasil!

Na bolgarske male zaslone kmalu prihajata dve novi telenoveli.
La Tempestad (Vihar) prihaja na bolgarski program Diema Family, ki je posvečen telenovelam. Premiera bo 4.novembra in sicer ob 19.uri. Telenovela je glede na to, da v Mehiki in tudi v nekaterih drugih državah, kjer se je ali se še vedno predvaja, ni dosegla dovolj dobro gledanost, že bila predvajana (ali se še vedno) približno 25ih državah. V glavnih vlogah sta kot že vemo Ximena Navarrete, kot Marina in Magdaleno, ter William Levy, kot Damian. Po tem, ko se je pred kratkim začela predavajati v sosedni Romuniji (Acasa TV), bo sedaj vidna še v sodeni Bolgariji.
Druga telenovela za katero pa še ni znan datum začetka predvajanja pa je brazilska mega uspešnica Avenida Brasil. Telenovela je prodana v več kot 100 držav po celem svetu, kjer beleži odlično gledanost. Za bolgarijsko premiero je znano samo to, da se bo predvajala na programu Nova TV.

.:ARGENTINA:. Predstavljajo novo telenovelo Taxxi, Amores Cruzados.

0010264286.jpg
 
0010264294.jpg
 
0010264272.jpg
 
0010264313.jpg
 
0010264319.jpg

.:ARGENTINA:. Andrea del Boca bo Esa Mujer!

BXTktYgCcAA5GBD.jpg

.:KOLUMBIJA:. Prihaja Mama Tambien!

RCN v sodelovanju s Teleset pripravlja novo mladinsko telenovelo Mama Tambien. V novi telenoveli igrajo: Ana María Estupiñan, Carolina Cuervo, Aura Helena Prada, Tania Falquez, ...
 
V ospredju je življenje štirih mladostnikov, ki se jim življenje v hipu spremeni. Mariana, Leticia in Andrea bodo postale mame, Bryan pa očka. V veliko pomoč pa jim bo novo učiteljica Carolina.
 
 
 
 
 

.:KOLUMBIJA:. Pripravlja se La Suegra.

La Suegra je nova kolumbijska telenovela, ki se že nekaj časa snema in nastaja pod okriljem Caracola in v sodelovanju s Sony Pictures Television. Gre za originalno komično telenovelo. Protagonista sta Jacqueline Arenal in Andrés Parra. Poleg njiju pa bodo v telenoveli igrali še: María Cecilia Botero, Danilo Santos, Isabel Cristina Estrada, Christian Tappan, Sebastián Vega, Mario Espitia, ...
 
 
Čeprav na začetku telenovela ni bila všeč Sonyu, se naj bi sedaj to spremenilo in se telenovela tako nemoteno snema. Ta je namreč želel, da se najprej posname nekaj scen, da se bi kasneje lahko še dogovorili o spremembah, saj zadnje telenovele in serije, ki so jih posneli skupaj niso ravno uspešne. To pa sta bili: La Hipocondriaca in Cinco Viudas Sueltas. Skupaj pa so posneli še: Casados con Hijos, Amar y Temer in El Laberinto. Največja uspešnica, ki pa so posneli skupaj pa je telenovela La Pola (Pola), ki smo jo videli tudi na programu Pop TV.