31. avgust 2013

.:MEHIKA:. Tudi pesem je priredba!

Televisina telenovela La Tempestad (Vihar) je svobodna priredba telemundove telenovele La Tormenta (Vihar ljubezni).
 
Njena uvodna pesem z naslovom Hoy Tengo Ganas De Ti, je tudi priredba. To pesem je prvi odpel Ricardo Montaner in to že leta 2009. Njeno priredbo pa sta za telenovelo odpela Alejandro Fernandez in Christina Aguiera.
 
 

.:MEHIKA:. Katere so najbolj gledane telenovele v zadnjih 15ih letih?

To so najbolj gledane telenovele v zadnjih 15ih letih na mehiškem programu Canal de las Estrellas?

El Privilegio de Amar (Moč ljubezni)  - 1998  - 34.8
La Usurpadora (Prevare)  - 1998 - 33.5
Fuego en la Sangre (Goreče maščevanje) - 2008 - 32.5
Nunca te Olvidare (Ne pozabi me nikdar) - 1999 - 31.2
Destilando Amor (Čista ljubezen) - 2007 - 30.9
Camila - 1999- 30.7
Abrazame muy Fuerte (Močno me objemi) - 2000 - 29.6
Amor Real - 2003 - 29.4
La fea mas Bella - 2006 - 28.7
Rosalinda - 1999 - 28.5
La Madrastra (Materina pot) - 2005 - 27.9
Mañana es para siempre (Jutri je za večno) - 2008 - 27.9 
Mujeres Engañadas - 1999 - 27.5
Amores Verdaderos -  2012 - 27.3 

.:MEHIKA:. V Viharju bosta sestri!

Vanessa Arias in Fatima Torre bosta v televisini telenoveli La Tempestad (Vihar) sestri. Včeraj sta že začeli s snemanji.

.:HRVAŠKA:. Zora dubrovačka - Promo 1

.:MEHIKA:. To sta protagonista telenovele Prohibido Amar.

Rossana Najera in Marco de Paulo

30. avgust 2013

.:ZDA:. Bo Carla protagonistka?

Telemundo je letos predstavilo svojo prihajajoče telenovele in med njimi je tudi Reina de Corazones.
 
Trenutno je od igralcev, ki so igrali v pilotu, potrjen samo Eugenio Siller. Je pa že skoraj potrjena igralka, ki bi lahko imela glavno žensko vlogo v tej telenoveli. To pa je Carla Hernandez, ki jo trenutno spremljamo v telemundovi telenoveli Rosa Diamante (Rožnati diamant), kot Roso. V pilotu je to vlogo odigrala Adriana Fonseca.
 
Vam je všeč Carla, kot Rosa v telenoveli Rožnati diamant?

.:MEHIKA:. Laura ne odhaja na Azteco, ampak na Telemundo!

Mehiška igralka Laura Zapata sedaj zares zapušča Televiso in se odpravlja na Telemundo.
 
Igralka je to sama potrdila na radijski oddaji Todo Para Mujer. Povedala je, da ne odhaja na konkurečno TV Azteco, ampak na ameriški Telemundo. In tako bi lahko igrala v naslednji telenoveli, ki jo Telemundo pripravlja v sodelovanju s mehiškim Argosom Comunicacion. Trenutno še ni znano v kateri telenoveli bi jo lahko videli.
 
Na naših zaslonih pa smo jo videli v telenovelah: María Mercedes, Esmeralda, La Usurpadora (Prevare), Rosalinda, La Intrusa (Vsiljivka) in Cuidado con el Angel (Angeli brez kril).

.:MEHIKA:. Vanessa in Fatima prihajata v La Tempestad!

Mehiški igralki Vanessa Arias in Fatima Torre sta se pridružili igralski zasedbi televisine telenovele La Tempestad (Vihar). V telenoveli bosta igrali sestri.
 
Vanesso smo nazadnje videli v telenoveli Abismo de Pasion (Brezno ljubezni), kjer je bila Antonia. Fatimo pa se najbolje spominjamo, po vlogi Iluminade v telenoveli Soy Tu Duena (Gospodarica srca).
 
 

.:MEHIKA:. Krst bo septembra!

Jacqueline Bracamontes je razkrila javnosti, da bo krst njene prvorojenke Jacqueline Fuentes Bracamontes konec septembra. Njena botra pa ne bosta iz medijskega sveta. Mala Jacky jih bo imela kar štiri, to pa bodo: Jacquelinina sestra in njen mož, ter Martinova sestra in njen mož.
Kmalu po tem pa bosta odpotovala na krajše potovanje, Jacky in Martin, ker bosta praznovala že drugo obletnico poroke.
 
Los padrinos de la pequeña no serán del medio artístico.

.:MEHIKA:. Predstavlja hčerko Nino!

Así lució la conductora durante su embarazo.

Igralka Jackie Garcia je pred dvema mesecema rodila hčerko Nino, ampak zaradi prezgodnjega rojstva, so se pojavile težave in Jackie so morali operirati. mesec pred napovedanim rojstvom, so se namreč pojavile težave in zdravniki so morali ukrepati. V nevarnosti namreč ni bila samo Nina, ampak tudi Jackie.
 
Ampak sedaj sta obe dobro in uživa ob njej, ter njenem možu Fernandu Ponceju.

Jackie nos presenta a su pequeña hermosa.

.:MEHIKA:. Eleazar in Paulina v gledališkem muziklu Vaselina.

Eleazar y Paulina forman una linda pareja protagónica.
 
El elenco se encuentra ensayando para estrenar el próximo 17 de octubre.

.:MEHIKA:. Konec telenovele Destino!

Danes se bo od mehiških zaslonov poslovila aztecina telenovela Destino. Skupno ima 105 delov. V telenoveli igrajo: Paola Nunez, Mauricio Islas, Margarita Gralia, Maria Fernanda Quiroz, Gabriel Santos, Jorge Luis Vazquez, Juan Vidal, Miguel Angel Ferriz, Erick Chapa, Ana La Salvia, ...

Namesto nje že v ponedeljek prihaja njihova nova telenovela Corazon en Condominio (Cynthia Rodriguez in Victor Garcia).

Slike iz zadnjega dela. Poroka je bila snemana v Cancunu.

'Destino' llega a su final con una emotiva boda.
 

 
El par de actores se concentraron para grabar la escena.
 
Tierno beso entre la pareja.
 
'Destino', una gran historia llena de amor.

.:MEHIKA:. Lucero je včeraj praznovala 44.rojstni dan!

Vse najboljše!

.:MEHIKA:. Daniela se vrača!

Mehiška igralka Daniela Castro se vrača v svet telenovel. Daniela bo v novi televisini telenoveli Lo Que La Vida Me Robo (Angelique Boyer in Sebastian Rulli) igrala glavno zlobnico in mamo protagonistke. Igralka se je že dalj časa omenjala za to vlogo, sedaj pa je končno tudi potrjena.
 
Daniela je v začetku leta rodila svojega tretjega otroka, sedaj pa se vrača z novo vlogo v telenovelah. Igralka je nazadnje igrala v telenoveli Una familia con Suerte (Mayrin Villanueva in Arath de la Torre), medtem ko smo jo na naših zaslonih videli v telenovelah: El noveno mandamiento (Prepovedana strasti) in Pasion (Strast).
 
Daniela Castro, kot zlobna Rosario v telenoveli Mi Pecado.

.:MEHIKA:. Thali bo igrala v novi aztecini telenoveli.

Mlada mehiška igralka Thali Garcia bo igrala v novi aztecini telenoveli Hombre Tenias Que Ser (Ivonne Montero in Victor Gonzalez).
 
To pa ne bo prva aztecina telenovela v kateri bo igrala, pred tem je igrala že v telenoveli Secretos del Alma (Ivonne Montero in Humberto Zurita). Na naših zaslonih pa smo jo spremljali, kot Eva v telenoveli Rosa Diamante (Rožnati diamant).
 

.:MEHIKA:. Se je že odločila?

Producentka Nathalie Lartilleux bo v naslednjih dneh končala s snemanji telenovele Corazon Indomable (Divja v srcu). Po nekaterih podatkih pa se naj bi že odločala, katera bo njena naslednja telenovela. To naj bi bila La Columnia, ki bo priredba telenovele Maria Emilia.
 
Poleg tega pa se govori tudi to, da bi lahko bila protagonistka njene naslednje telenovele Ximena Navarrete. Igralko trenutno spremljamo na naših zaslonih v telenoveli La Tempestad (Vihar), kjer igra Marino in Magdeleno.

.:ZDA/MEHIKA:. Sodelovali bodo!

Ameriški Mundo Fox je podpisal pogodbo o sodelovanju med njim in mehiškima produkcijskima hišama Argos Comunicacion in Cadeno Tres. Sedaj pa je že znana prva telenovela, ki jo bodo posneli skupaj. Gre za priredbo telenovele Las Aguas Mansas.
 
Telenovela ima do sedaj že tri priredbe. Telemundo, RTI Colombia in Caracol so leta 2003 posneli njeno priredbo pod naslovom Pasion de Gavilanes (Danna Garcia in Mario Cimarro). Leta 2008 je svojo priredbo naredila mehiška Televisa, pod naslovom Fuego en la Sangre (Goreče maščevanje). Dve leti kasneje pa je Telemundo v sodelovanju s Anteno 3, posnela še serijo Gavilanes.
 
Snemanja bodo potekala v Mehiki.
 
Kateri bi bili po vašem mnenju najbolj primerni igralci za glavne vloge v novi priredbi?
 
 

.:MEHIKA:. Guy je srečen ponovno na Televisi!

Igralec Guy Ecker je srečen, da se je ponovno vrnil na Televiso, kjer je dobil glavno moško vlogo v telenoveli Por Siempre Mi Amor.
 
Guy je svojo kariero v telenovelah začel leta 1994 v Kolumbiji s eno od najuspešnejših telenovel tistega časa Cafe con Aroma de Mujer (priredbi sta Cuando seas Mia in Destilando Amor), kjer je imel glavno vlogo ob igralki Margarita Rosa de Francisco.
Leta 1999 je prvič dobil vlogo v televisini telenoveli La Mentira (Umazane laži) ob Kate del Castillo. Nato je igral še njihovih telenovelah: Salome in Heridas de Amor (Spopad strasti).
Leta 2010 je prestopil na Venevision, kjer je igral v telenovelah: Eva Luna, Corazon Apasionado (Srčna strast) in Rosario.

.:MEHIKA:. Niurka Marcos je zmagala!

V mehiškem plesnem šovu Mexico Baila 2013, ki je nastajal na aztecinem programu je zmagala igralka in pevka Niurka Marcos.
 
Poleg nje so v šovu tekmovali še: Lambda García, Jorge Alberti, María Fernanda Yepes, Aura Cristina Geithner, Peter "La Anguila", Vanesa Claudio, Daniel Bisogno, Michelle Vieth, Jorge "El Travieso" Arce, Víctor González, Ivonne Montero, Wendy Braga, Alan Ciangherotti, Aline Hernández in Celia Lora.

29. avgust 2013

.:MEHIKA:. Salvador Zerboni v telenoveli Libre Para Amarte.

.:MEHIKA:. Ju bodo res kaznovali?!

Govori se, da naj bi vodilni na Televisi ukrepali zopet producenta Emilia Larrosa in Salvadorja Mejia zaradi katastrofalne gledanosti njunih trenutnih telenovel, ki sta predvajani v najboljših terminih.
 
Emilio Larrosa trenutno snema telenovelo Libre Para Amarte (Gloria Trevi in Gabriel Soto). Telenovela ima izjemno slabo gledanost, tako slabe gledanosti že dolgo ni bilo v terminu od 20.30 na programu Canal de las Estrellas. To pa ni njegova edina telenovela s slabo gledanostjo. Tudi njegova prejšnja telenovela Dos Hogares (Moji dve ljubezni) je imela v svojem terminu zelo slabo gledanost, predvajana pa je bila v najboljšem terminu.
 
Salvador Mejia pa trenutno snema telenovelo La Tempestad (Vihar), tudi ta telenovela je izjemno slabo sprejeta v Mehiki. V najboljšem terminu ima manjšo gledanost, kot telenovela, ki je predvajana v najslabšem terminu, to pa je Corazon Indomable (Divja v srcu). To pa ni njegova edina telenovela, ki je imela slabo gledanost v Mehiki, ampak so to bile še: Triunfo del Amor (Zmagoslavje ljubezni), Corazon Salvaje, Mundo de Fieras (Neusmiljena srca), La Esposa Virgen, ... Vse te telenovele so bile predvajane v najboljšem terminu ob 21.30.
 
Trenutno pa še ni znano, kako bodo, če sploh bodo ukrepali vodilni na Televisi.
 
Vam je všeč telenovela La Tempestad (Vihar)? 
Katera od novejših televisinih telenovel vam je bolj všeč, je to La Tempestad (Vihar) ali Corazon Indomable (Divja v srcu)?

.:MEHIKA:. Gledanost telenovel 28.08.

CORAZON INDOMABLE (Divja v srcu) 22.1 
LA TEMPESTAD (Vihar) 18.1 
MENTIR PARA VIVIR 16.4   
DE QUE TE QUIERO TE QUIERO 15.8  
LIBRE PARA AMARTE 14.7
LA PATRONA 10.4
VIVIR A DESTIEMPO 8.4 
FUEGO EN LA SANGRE (Goreče maščevanje) 8.1
LAS BANDIDAS (Ljubljena moja) 7.4
DESTINO 7.0 
RELACIONES PELIGROSAS 6.8
SECRETOS DE FAMILIA 6.1
ÁNGEL REBELDE (Neukrotljivo srce) 5.8
EL CUERPO DE DESEO (Nova priložnost) 5.1 / 7.2
GATA SALVAJE (Divja mačka) 3.8
ROSARIO 3.8

.:MEHIKA:. Jacqueline Bracamontes na naslovnici revije Vida Latina.


.:MEHIKA:. William Levy na naslovnici revije La Guia.


.:MEHIKA:. Katera bo protagonistka?!

Čeprav se je govorilo, da naj bi priredbo telenovele Senora Isabel, aztecina priredba je Mirada de Mujer, pripravljal producent Carlos Moreno (sedaj pripravlja Quiero Amarte) in nato še Giselle Gonzalez (sedaj pripravlja telenovelo Algo de Mi), naj bi jo sedaj pripravljal Nicandro Diaz. Znane pa so že tudi kandidatke za glavno vlogo. To pa so: Erika Buenfil, Leticia Calderon, Lucia Mendez in Daniela Romo.
 
 
Erika je z Nicandrom sodelovala že pri njegovi zadnji telenoveli Amores Verdaderos, kjer je bila prav tako protagonistka. Leticia je nazadnje igrala Isadoro v telenoveli Amor Bravio (Kot ukaže srce). Lucia je leta 2011 igrala zlobnico v televisini telenoveli Esperanza del Corazon. Danielo pa trenutno lahko spremljamo v telenoveli La Tempestad (Vihar).
 
In katero so bile do sedaj igralke, ki so imele v posamezni priredbi glavno vlogo? V originalni telenoveli z naslovom Senora Isabel je imela glavno vlogo Judy Henríquez. Leta 1997 je priredbo posnela Azteca, pod naslovom Mirada de Mujer, ko je bila protagonistka Angélica Aragón. V telemundovi verziji, pod naslovom Victoria iz leta 2007 pa je bila protagonistka Victoria Ruffo.
 
Katera bi bila po vašem mnenju prava za to glavno vlogo? Je to Erika, Leticia, Lucia ali Daniela?

.:MEHIKA:. Adriana v telenoveli Quiero Amarte.


 
Constanza (Adriana Louvier) in Maximiliano (Cristian de la Fuente), zlobnica in protagonist nove televisine telenovele Quiero Amarte.

.:ROMUNIJA:. Novosti na programu Acasa TV!

Na romunski program Acasa TV prihajata v mesecu septembru dve novosti. Ena prihaja iz domače Romunije, druga pa iz Mehike.

 
Ingeri Pierduti je nova romunska telenovela, ki prihaja na prej omenjeni program 9.septembra. Zamenjala bo telenovelo La Reina del Sur (Kraljica juga). V glavnih vlogah sta Diana Dumitrescu in Ioan Isaiu. Diano smo na naših zaslonih že videli v telenoveli Regina, kjer je imela naslovno vlogo.
 
 
La Otra Cara del Alma je druga telenovela, ki prihaja septembra na Acaso TV. Prvi del bodo videli že 12.septembra. Telenovela je nastala lansko leto pod okriljem TV Aztece. V glavnih vlogah so Gabriela Spanic, Michelle Vieth in Eduardo Capetillo.
 
Trenutno se na tem programu predvajajo še naslednje telenovele:
Nunca te Olvidare (Ne pozabi me nikdar)
Triunfo del Amor (Zmagoslavje ljubezni)
Que Bonito Amor
Corazon Indomable (Divja v srcu)
Amores Verdaderos
La Reina del Sur (Kraljica juga)
Teresa (Tereza)
Porque el Amor Manda

.:MEHIKA:. Bo Jessica zlobnica v telenoveli Pobres Rico?

Igralka Jessica Coch bi lahko postala glavna zlobnica v novi televisini telenoveli Pobres Rico (Jaime Camil), ki jo pripravlja producentka Rosy Ocampo. Jessica si že dalj časa želi vrniti v svet telenovel.
Lansko leto je nazadnje igrala v telenoveli Un Refugio Para El Amor (Zuria Vega in Gabriel Soto).

Jessica se je letos že omenjala za zlobnico v telenoveli Lo Que La Vida Me Robo (Angelique Boyer in Sebastian Rulli) in Por Siempre Mi Amor (Susana Gonzalez in Guy Ecker). Poleg tega pa je že bila potrjena za zlobnico Mayuyo v televisini telenoveli La Tempestad (Vihar), ampak jo je kasneje zamenjala Malisha Quintana.
 
Jessica pa je obiskala tudi producenta Juana Osoria, ki že tudi pripravlja novo komično telenovelo.
 
Za protagonistko se trenutno omenja Zuria Vega. Tako pa bi ji v telenoveli ponovno grenila življenje Jessica, kot ji je v njeni zadnji telenoveli.
 
Vam je všeč Jessica kot igralka?

.:MEHIKA:. Maša ob začetku snemanja telenovele Hombre Tenias Que Ser.

 
 


 

.:MEHIKA:. Brez podaljšanja pogodb!

Maxine Woodside je objavil novico, da protagonistoma telenovele La Tempestad (Vihar), Williamu Levyu in Ximeni Navarrete, ne bodo podaljšali pogodbe s Televiso. Glavni vzrok je ta, da ima telenovela v Mehiki izjemno slabo gledanost.
 
Včeraj se je telenovela začela predvajati tudi na slovenskem programu Pop TV. Zato me zanima, če vam je telenovela všeč?

28. avgust 2013

.:MEHIKA:. Itati bo Jenni!

Mehiška igralka Itati Cantoral bo igrala v novi seriji, ki jo pripravlja Estrella TV. Serija pa bo posvečena pevki Jenni Rivera, ki je lansko leto umrla v letalski nesreči. Serija naj bi imela predvidoma 10 delov.
 
Igralka je povedala, da se bo kmalu slišala s pevkino družino, s katero se dobro pozna, da se bo tako še bolje pripravila na novo vlogo. Dodala je še, da bi želela, da ko bi jo videli v novi seriji videli Jenni in ne Itati.
 
Poleg tega pa bo Itati igrala tudi v argosovi seriji Fortuna, kjer bo imela manjšo vlogo. 
 
Itatí participará en las serie de televisión que se conformará de 10 capítulos.

.:MEHIKA:. Mauricio in Begona sta ponovno skupaj!

Igralca Mauricio Ochmann in Begona Narvaez sta se spoznala lansko leto na snemanju telemundove telenovele Rosa Diamante (Rožnati diamant) in se zaljubila, nato sta se junija leto razšla. Ampak ljubezen med njima ni dokončno umrla, ker sta si pred kratkim ponovno dala priložnost in sta sedaj ponovno par.
 
Mauricio Ochmann y Begoña Narvaez se dieron una nueva oportunidad.

.:KANADA:. Luisana je postala mama!

Argentinska igralka Luisana Lopilato in kanadski pevec Michael Buble sta postala starša sinu Noahu.
 
 El cantante compartió la fotografía de su primogénito con sus seguidores en las redes sociales.

.:MEHIKA:. Tanya v telenoveli Quiero Amarte.

V telenoveli Quiero Amarte bo Carolina (Tanya Vazquez) najboljša Amayina (Karyme Lozano) prijateljica.

.:VENEZUELA:. Prihajajoče venezuelske telenovele.

Venezuelski Venevision trenutno pripravlja 4 telenovele, od tega se že 2 snemata, drugi dve pa sta šele v fazi priprav.
 
 
Cosita Linda je venezuelska telenovela, ki sicer nastaja v sodelovanju s Univisionom. V glavnih vlogah sta Ana Lorena Sanchez in Cristian Meier, medtem ko sta glavna zlobneža Zuleyka Rivera in Pedro Moreno. Gre za priredbo venezuelske telenovele Cosita Rica.
 
Corazon de Esmeralda je telenovela z originalno zgodbo, ki naj bi na venezuelske zaslone prišla še letošnje leto. Premiera je planirana za september, čeprav še ni uradne potrditve. V glavnih vlogah sta Irene Esser in Luis Gerónimo Abreu, medtem ko bosta glavna zlobneža Jorge Reyes in Flavia Gleske. Za Irene bo to prva vloga nasploh v telenovelah, se pa lahko pohvali z nazivom Miss Venezuele 2011, medtem ko je bila na izboru za Miss Universe 2012 druga spremljevalka.
 
Gritos del Corazon je nova venezuelska telenovela. Zgodbo pa je napisal Martin Hahn, ki se lahko pohvali s svojimi preteklimi uspešnimi zgodbami za telenovele, med njimi so tudi: La Mujer de Judas (Maščevanje je sladko), Aunque me cueste la vida, La Viuda Joven, Mi Ex Me Tiene Ganas, ... Telenovela bo na venezuelske zaslone prišla drugo leto. Se pa govori, da bi lahko bila tokrat prvič Daniela Alvarado zlobnica, medtem ko je trenutno edina kandidatka za glavno vlogo Sheryn Rubio.
 
Malas Companias je še ena originalna telenovela za Venevision in bo predvajana drugo leto. Zgodbo je napisal Leonardo Padrón, ki je do sedaj že napisal zgodbo za telenovele: Aquamarina (njena priredba je bila Eva Luna), Cosita Rica, La Vida Entera, La Mujer Perfecta, ...

.:MEHIKA:. Hombre Tenias Que Ser - Promo 1

.:KOLUMBIJA:. Mentiras Perfectas - Logo

Image

.:SLOVENIJA:. Vihar

 
Originalni naslov: La Tempestad
Produkcijska hiša: Televisa
Leto: 2013
Delov: 127
Priredba argentinske telenovele La Tormenta.
Igrajo: Ximena Navarrete, William Levy, Laura Carmine, Daniela Romo, Cesar Evora, Ivan Sanchez, Alex Ibarra, Maria Sorte, Sharis Cid, Manuel Ojeda, ...
 
Zgodba:
Marina Reverte je zaposlena kot upraviteljica v enem izmed hotelov. Ravno ko njena kariera visi na nitki Marina izve, da je njena mati hudo zbolela in da ji zdravniki priporočajo okrevanje v bolj mirnem kraju. Marina ustreže svoji materi in skupaj se preselita v mirnejši kraj. Tam Marina kmalu najde novo službo, kjer se nemudoma zaljubi v kapitana Damiana Fabreja. A njuna ljubezen bo vse prej kot pravljična.
 
Telenovela bo na sporedu vsak delavnik ob 16.50 s ponovitvijo ob 08.15 na programu POP TV.