28. februar 2013

.:HRVAŠKA:. Ukinjena Salome! Prihajata dve novi/stari telenoveli

Na hrvaškem programu Doma TV bodo ukinili mehiško telenovelo Salome (Salome) s Edith Gonzalez in Guyem Eckerjem v glavnih vlogah. Salome so sedaj prvič predvajali na hrvaških programih. Ukinili pa jo bodo pri 45 delu.
 
11.marca prihajata na dve novi/stari televisini telenoveli na ta program. To pa sta telenoveli Rubi (Rubi) in Triunfo del Amor (Pobjeda ljubavi). Rubi bo na sporedu ob 17.50, medtem ko bo Triunfo del Amor ob 16.15.
 
Rubi je bila posneta leta 2004 in je priredba istoimenske mehiške telenovele iz leta 1968. Producent telenovele je Jose Alberto Castro (Teresa, La Que no Podia Amar, ...). V glavnih vlogah sta Barbara Mori in Eduardo Santamarina. Poleg njiju pa v telenoveli vidimo še: Jacqueline Bracamontes, Sebastián Rulli, Ana Martin, Yadhira Carrillo, Marlene Favela, Miguel Pizarro, Manuel Landeta, Ana Bertha Espín, ... Telenovela ima 115 delov. Tokrat bo na hrvaških zaslonih predvajana že drugič, pred leti so jo predvajali na programu Nova TV.

Triunfo del Amor je telenovela iz leta 2010, ki jo bodo prav tako že drugič videli na hrvaških zaslonih. Leta 2011 so jo že predvajali na Novi TV. Telenovela s 174 deli je preiredba venezuelske telenovele Cristal. Pred leti oziroma leta 1999 je Televisa že posnela svojo verzijo, pod naslovom El Privilegio de Amar (Moč ljubezni). V glavnih vlogah sta Maite Perroni in William Levy. Poleg njiju pa v tej telenoveli vidimo še: Victoria Ruffo, Osvaldo Rios, Daniela Romo, Diego Olivera, Guillermo García Cantú, Dominika Paleta, Erika Buenfil, Carmen Salinas, ... Telenovelo smo lani videli na programu Pop Tv z naslovom Zmagoslavje ljubezni.
 
več o telenovelah najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

.:SLOVENIJA:. Na Planet TV prihaja Sulejman!

Tokrat vam prvi sporočamo, da na program Planet TV prihaja 10.marca turška serija Sulejman Veličastni (Muhteşem yüzyıl). Prvi del bo tako predvajan v nedeljo ob 17.40, nato pa se bo ta serija predvajala vsak delavnik ob 17.uri.

Serijo so začeli snemati leta 2011. Glavno vlogo Sulejmana igra Halit Ergenç, ki je bil pred tem glavni v turški seriji Binbir Gece (1001 noč). Serijo še vedno snemajo. Trenutno ima 3 sezone, skupno pa 87 delov po uro in pol.

Serija povsod kjer jo predvajajo ruši rekorde gledanosti. Zaradi njega so morali spremeniti termin predvajanja hrvaške serije Larin Izbor (Larina izbira) na hrvaškem programu Nova Tv, ker je imel Sulejman veliko večjo gledanost. Poleg tega je imel tudi zelo veliko gledanost v Srbiji, medtem ko je v Bosni in Hercegovini imel nekoliko manjšo, ampak vseeno veliko.
 
Iz spletne strani Siola:
Na svoj račun bodo končno prišli ljubitelji telenovel. Turška telenovela Sulejman Veličastni je zgodovinska in tudi kontroverzna nadaljevanka, ki na televizijskih ekranih obudi zlata leta Otomanskega cesarstva in bo gledalcem ponudila vpogled v življenje sultana Sulejmana Veličastnega. Telenovela bo prvič na sporedu v nedeljo, 10. marca, ob 17.40, nato pa bo zasedala termin od ponedeljka do petka ob 17. uri.

Spodaj si lahko pogledate napovednik in uvodno špico serije na hrvaškem programu RTL Televizija:
 
 
 
Boste spremljali novo turško serijo? Ste jo gledali že na katerem drugem programu (npr. hrvaški RTL Televiziji)? Kakšna se vam zdi? So vam turške serije sploh všeč?
 
več o telenovelah in serijah iz Turčije, Indije in Hrvaške najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

27. februar 2013

.:ARGENTINA:. Postala sta starša!

Igralca Aaron Diaz in Lola Ponce sta danes postala prvič starša. Lola je rodila v eni od argentinskih bolnišnic zdravo deklico Erin. V Argentini se je namreč rodila tudi Lola.
 
Igralca sta se spoznala in zaljubila na snemanju telenovele El Talisman.
 
Čestitamo!
 
več o telenovelah in igralcih najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

.:ZDA:. Skupaj v novem projektu Univisiona!

Carlos Ponce, Kate del Castillo in Christian Meier bodo skupaj igrali v novem projektu, ki ga pripravlja ameriški Univision.
Gre za webnovelo z naslovom Arranque de Pasion. V ospredju bodo vozniki tekmovalnih avtomobilov.

Carlos je nazadnje igral v televisini telenoveli Dos Hogares (Moji dve ljubezni). Kate je imela v telemundovi telenoveli La Reina del Sur (Kraljica juga) glavno vlogo. Igrala je Tereso preprodajalko drog. Telenovela se trenutno ponovno predvaja na programu TV3 Medias. Christian Meier je nazadnje igral v caracolovi telenoveli Primera Dama, na naših zaslih pa smo ga nazadnje videli, kot Zorra v telenoveli Zorro: La espada y la Rosa (Zorro: meč in vrtnica).


več o telenovelah in serijah najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

.:MEHIKA:. Jessica bo zopet zlobnica!

Jessica Coch bo zlobnica v novi televisini telenoveli La Tempestad, ki jo pripravlja producent Salvador Mejia. Jessica bo v telenoveli grenila življenje protagonistoma in sicer Ximeni Navarrete in Williamu Levyu.
 
Najprej naj bi bila za to vlogo izbrana Adriana Louvier, ki je nazadnje igrala zlobno Olgo v telenoveli Corona de Lagrimas (Victoria Ruffo), ampak jo je zavrnila. Glavni vzrok, da je Adriana zavrnila to vlogo, pa naj bi bila njena prihajajoča poroka.
 
Tako je vlogo dobila Jessica, ki je nazadnje igrala zlobnico v telenoveli Un Refugio Para el Amor, pred tem pa prav tako zlobno Roberto v telenoveli Cuando me Enamoro (Ko se zaljubim).
 
Vam je všeč Jessica, kot zlobnica? Vam je bila všeč kot zlobna Roberta v telenoveli Cuando me Enamoro (Ko se zaljubim)?
 
več o telenovelah najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

.:SLOVENIJA:. Namesto Maščevanje prihaja ....

Po koncu venezuelske telenovele La Revancha (Maščevanje) na program Net TV ne prihaja nobena druga telenovela.
Tako bo na tem programu trenutno samo telenovela Mas Que un Amor ... Frenesi (Ljubezen ali blaznost). Ta telenovela bo še vedno na sporedu vsak delavnik ob 15.15 s ponovitvijo ob 12.uri.
 
več o telenovelah najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

.:SLOVENIJA:. Zadnji del Ville Marie

Danes je na programu TV3 Medias še zadnji 160 del hrvaške telenovele Villa Maria.
 
Telenovela se je začela ob 09.25, ponovitve pa nima. Jutri namesto nje ne prihaja nobena telenovela.
 
 
več o telenovelah najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

26. februar 2013

.:ZDA:. Največja gledanost do sedaj!

Novo telemundovo telenovelo La Patrona (Aracely Arambula in Jorge Luis Pila) bi lahko po približno 34 predvajanih delih že označili za njihovo najboljšo telenovelo do sedaj. Z novo etapo, ki se je začela včeraj je telenovela tudi dosegla največjo gledanost do sedaj. Včeraj si je to telenovelo ogledalo kar 2.061.000. V njenem nadaljevalnem predvajanju pa lahko pričakujemo, da se bo ta gledanost samo še povečevala, saj zdaj prihaja najbolj zanimiv del telenovele, ko se bo Gabriela (Aracely Arambula) začela maščevati vsem, ki so jo prizadeli.
 
Telenovela, ki se trenutno ob istem terminu predvaja na konkurenčnem Univisionu je televisina Amores Verdaderos.
 
več o telenovelah najdeš na forumu Svet telenovel Slovenija

.:MEHIKA:. Gledanost telenovel 25.02.

Amores verdaderos 28.0
Porque el amor manda 25.6
Corazón indomable 18.3 (prvi del)
Que bonito amor 18.2
La mujer del vendaval 15.5
Vivir a destiempo 7.3 (prvi del)
Corazón valiente 7.2
La otra cara del alma 7.1
Al diablo con los guapos 6.9
Ángel rebelde 5.3
El clon 4.1
El alma herida 2.8
Rosa Diamante 2.5
 
* zadnji del aztecine telenovele Los Rey je imel 22.02 gledanost 6.6
* zadnji del televisine telenovele Corona de Lagrimas je imel 24.02. gledanost 24.9

več o telenovelah najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

.:VENEZUELA:. Konec snemanj telenovele Dulce Amargo

Ta teden se bodo končala snemanja telenovele Dulce Amargo. Telenovela je priredba čilske telenovele Los Treinta. Nastala je v sodelovanju med venezuelsko Televen, mehiško Cadeno Tres in ameriškim Telemundom. Snemanja te telenovele so se začela julija lansko leto.

V telenoveli igrajo: Scarlet Ortiz, Juan Carlos Garcia, Erik Kyser, Alejandra Ambroso, Fernando Noriega, Roxana Diaz, Juliet Lima, Anabell Rivero, Cristobal Lander, Marlene De Andrade, ...

več o telenoveli najdeš na forumu Svet telenovel Slovenija

.:MEHIKA:. Malparida ali Mi Pequena Soledad?

Po uspešni televisini telenoveli Corona de Lagrimas (Victoria Ruffo) se njen producent Jose Alberto Castro odloča o tem, kateri telenoveli bo naredil novo priredbo. Trenutno naj bi izbiral med argentinsko telenovelo Malparida in mehiško Mi Pequena Soledad.
 
Malparida je argentinska telenovela iz leta 2010, ki je nastala pod okriljem Pol-ke. V glavnih vlogah sta bila: Juana Viale in Gonzalo Heredia. V telenoveli je protagonistka istočasno tudi zlobnica, kakor sta bili to tudi Rubi in Teresa. Trenutno imajo svojo verzijo že kolumbijci, ki so jo posneli leta 2011, pod naslovom La Traicionera, takrat sta bila protagonista: Marianela González in Juan Manuel Mendoza.
 
Mi Pequena Soledad je televisina telenovela iz leta 1990. Takrat sta bila v glavnih vlogah: Verónica Castro in Omar Fierro. Gre pa za klasično telenovelo.
 
Gledalci si želijo, da bi izbral Malparido in da bi bila protagonistka Adriana Louvier.
 
Za katero telenovelo bi se pa odločili vi? Za Malparido ali Mi Pequeno Soledad?
 
več o telenovelah najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

.:KOLUMBIJA:. Poročila sta se!

Igralca Michel Brown in Margarita Munoz sta se poročila 23.februarja v Kolumbiji.

Michel je nazadnje igral v aztecini telenoveli Los Rey, ki se je na mehiških zaslonih končala v petek. Na poroki je bilo veliko njegovih soigralcev. Med drugim tudi Rossana Najera in Marimar Vega. Igralci telenovele Los Rey so se raje udeležili te poroke, kakor ogleda zadnjega dela te telenovele.
 
 
več o telenovelah in igralcih najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

.:MEHIKA:. Ne zapuščam TV Aztece!

Mehiška igralka Gabriela Spanic se je odzvala na govorice, da naj bi kmalu zapustila mehiško Azteco. Igralka je povedala, da to ni res in da ne odhaja. Povedala je tudi da se tukaj dobro počuti in da jo zaenkrat še ne zapušča.

Gabriela je na Azteco prestopila leta 2010, ko je dobila glavno vlogo v telenoveli Emperatriz, sedaj pa se na njihovem programu vrti še njena druga telenovela La Otra Cara del Alma.
 
več o telenovelah in igralkah najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

.:ZDA:. Posnetek o tem, kako so snemali požar v telenoveli La Patrona

več o telenovelah najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

25. februar 2013

.:MEHIKA:. Želi si vlogo zlobnice!

Mehiška igralka Victoria Ruffo, ki je pred kratkim končala s snemanji telenovele Corona de Lagrimas, je v enem od intervjuju povedala, da si želi da bi igrala zlobnico.

Igralka se trenutno pripravlja na novo gledališko vlogo v igri Las locuras del Matrimonio, kjer bo znova igrala ob igralcu Maneju de la Parra, s katerim je igrala v prej omenjeni telenovveli.
 
Ali želite videli Victorio še kot zlobnico?

 
več o telenovelah najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

.:MEHIKA:. Protagonista telenovele Espuma de Venus sta ....

Protagonista nova televisine telenovele Espuma de Venus sta Livia Brito in Juan Diego Cuvarrubias, medtem ko bo zlobnica Esmeralda Pimentel. Juan Diego trenutno še ni uradno potrjen, ampak ne manjka več veliko da bo. Producentka telenovele je Lucero Suarez. Telenovela bo original oziroma ne bi priredba nobene telenovele. Telenovela bo nekje v sredini tega leta nadomestila La Mujer del Vendaval (Ariadne Diaz in Jose Ron).
 
več o telenovelah in igralcih najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

.:MEHIKA:. Jessica glavna kandidatka, Mariana na kastingu!

Glavna in najverjetnejša kandidatka za zlobnico v novi televisini telenoveli La Tempestad (Ximena Navarette in William Levy) je Jessica Coch.
 
Pred kratkim pa je bila na kastingu za to vlogo še ena mehiška igralka in sicer Mariana Torres, ki je bila še pred kratkim del mehiške Aztece. Mariana je nazadnje igrala zlobnico v njihovi telenoveli Huerfanas.
 
 
več o telenovelah in igralcih najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

.:MEHIKA:. Martha se vrača v gledališče!






Mehiška igralka Martha Julia se bo pridružila igralski zasedbi gledalliške igre Bano de Mujeres.
Martha je pred kratkim končala s snemanji uspešne televisine telenovele Corona de Lagrimas (Victoria Ruffo), kjer je ponovno igrala zlobnico.
 
več o telenovelah in igralkah najdeš na forumu Svet telenovel Slovenija

.:MEHIKA:. Umrla je Carmen Montejo

Danes je v 87 letu starosti umrla mehiška igralka Carmen Montejo. Igralka je igrala v filmih, telenovelah, serijah pa tudi v gledališču.
 
Igralka je nazadnje igrala leta 2008 v telenoveli En Nombre del Amor (V imenu ljubezni), kjer je igrala Madeleine Martelli. Igrala pa je tudi v telenovelah: Cuna de Lobos, Te Sigo Amando (Še te ljubim), Amor sin maquillaje, ...
 
Počivaj v miru.

.:ZDA:. Carlos in Ximena nista več par!

Mehiški igralec Carlos Ponce in kolumbijska igralka Ximena Duque sta sedaj uredno končala njuno zvezo. Par sta bila od leta 2010, ko se je Carlos ločil od njegove nekdanje žene Veronice Rubio, s katero je imel štiri otroke: dva sinova Giancarla in Sebastiána in dve hčerki Savannah in Sienna, ki sta posvojeni. Ximena pa ima tudi že sina Cristana. Par skupaj ni imel otrok.

več o telenovelah in igralcih najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

.:ZDA/VENEZUELA:. Prihaja priredba telenovele Cosita Rica!

Ameriški Univision in venezuelski Venevision naj bi pripravljala priredbo venezuelske telenovele Cosita Rica iz leta 2003.
Takrat sta bila v glavnih vlogah: Fabiola Colmenares in Rafael Novoa, zlobneži pa so bili: Chiquinquirá Delgado, Carlos Cruz, Nohely Arteaga in Daniel Alvarado.
 
Tokrat se za protagonista omenja Daniel Elbittar. Zgodbo že piše hčerka Nore Aleman. Kaj več pa še ni znanega.
 
več o telenovelah najdeš na forumu Svet telenovel Slovenija

.:KOLUMBIJA:. Prihaja kolumbijska verzija serije Nip Tuck!

Kolumbijski Caracol pripravlja serijo, ki bo priredba ameriške serije Nip Tuck, ki naj bi na ta kolumbijski program prišla še letos.

Na kastingu so bili: Fabian Rios, Flora Martinez, Cristina Campuzano, pa tudi Angelique Boyer in Barbara Mori.
 
 
več o telenovelah najdeš na forumu Svet telenovel Slovenija

.:MEHIKA:. Corazon Indomable

Corazon Indomable je nova mehiška telenovela, ki nastaja pod okriljem Televise. Gre za priredbo telenovele Lo Indomable. Za Televiso je to že tretja priredba te telenovele.

Leta 1977 so posneli remake z naslovom La Venganza, kjer sta bila protagonista Helena Rojo in Enrique Lizalde.

Druga priredba je nastala leta 1994, pod naslovom Marimar, tokrat pa sta bila protagonista Thalia in Eduardo Capetillo.

V tretji priredbi sta protagonista Ana Brenda Contreras in Daniel Arenas. Poleg njiju pa v telenoveli lahko med drugimi vidimo še: Elizabeth Alvarez, María Elena Velasco, René Strickler, Cesar Evora, Ignacio López Tarso, Carlos Cámara Jr, Elizabeth Valdez, Ana Patricia Rojo, ...

Telenovelo bodo danes začeli predvajati na mehiškem programu Canal de las Estrellas. Na tem programu bo nadomestila telenovelo Corona de Lagrimas (Victoria Ruffo), ki se je včeraj končala na tem programu. Telenovela Corona de Lagrimas ima tako skupno 112 delov in ne 111, kakor smo objavili včeraj.
 
več o telenovelah najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

.:MEHIKA:. Vivir a Destiempo

Vivir a Destiempo je nova mehiška telenovela, ki nastaja pod okriljem Aztece. Gre za originalno telenovelo, zgodbo namreč piše Erick Vonn (Tierra de Pasiones, Cielo Rojo, Quererte Asi, ...). Producent je Fides Velasco.

V telenoveli igrajo: Edith Gonzalez, Ramiro Fumazoni, Humberto Zurita, Andrea Noli, Miriam Higareda, Barbara de Regil, Martha Verduzco, Veronica Merchant, Carlos Martinez, Juan Manuel Bernal, ...

Na mehiške male zaslone prihaja že danes, ko bo nadomestila telenovelo Los Rey (Rossana Najera in Michel Brown) , ki se je končala v petek.

več o telenovelah najdeš na forumu Svet telenovel Slovenija

24. februar 2013

.:KOLUMBIJA:. Prihaja telenovela Los Tres Caines na ameriški program Mundo Fox

več o letošnjih telenovelah najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

.:MEHIKA:. El Zar je sedaj Fortuna!

Argos Comunicacion pripravlja v sodelovanju s mehiško Cadeno Tres novo serijo Fortuna (prej El Zar).
 
V glavnih vlogah bosta Lisette Morelos in Andres Palacios, poleg njiju sta trenutno potrjena še Alejandro de la Madrid in Claudia Ramirez.
 
 
več o telenovelah najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

.:MEHIKA:. Danes konec Corone de Lagrimas!

Danes se bo na mehiškem programu Canal de las Estrellas končala televisina telenovela Corona de Lagrimas. Telenovela bo imela 111 delov.

V telenoveli igrajo: Victoria Ruffo, Africa Zavala, Adriana Louvier, Alejando Nones, Jose Maria Torre, Mane de la Parra, Maribel Guardia, Erika Garcia, Martha Julia, Ernesto Laguadia, ...

V njen termin prihaja že jutri nova televisina telenovela Corazon Indomable s Ano Brendo Contreras in Danielom Arenasom v glavnih vlogah.

več o telenovelah najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

23. februar 2013

.:HRVAŠKA:. Spored telenovel/serij na Doma TV od 04.03.

07.25 - Valeria (Valeria)
08.10 - Slomljeno srce (Heridas de Amor)
13.30 - Naši najbolji dani (Days of our lives)
14.55 - Salome (Salome)
16.00 - Zora (Alborada); 2 epizodi
17.35 - Ljubav i kazna (Ask ve Ceza)
18.40 - Mala nevesta (Balika Vadhu); 3 epizode

več o telenovelah predvajanih na Balkanu in po svetu najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

.:ZDA/MEHIKA:. El Senor de los Cielos - Promo


.:MEHIKA:. Vivir a Destiempo - Trailer


.:MEHIKA:. Corazon Indomable - Predstavitev telenovele


.:ČILE:. Prihaja Rosario!

Po tem, ko je venezuelska telenovela Rosario, doživela premiero v Ekvadorju na programu TC Television (28.januarja so jo začeli predvajati), jo bodo sedaj lahko spremljali tudi v Čilah na njihovem programu Chilevision. Pri del bodo videli že v ponedeljek 25.02.. Še vedno pa ni znano, kdaj se bo začela predvajati na ameriškem programu Univision. Telenovela je namreč nastala v sodelovanju med Univisionom in Venevisionom. Telenovela ima 120 delov.

V telenoveli igrajo: Itahisa Machado, Guy Ecker, Lorena Rojas, Zully Montero, Aaron Díaz, Ezequiel Montalt, Lupita Jones, Rodrigo Vidal, Frances Ondivela, Zuleyka Rivera, ...
 
več o telenoveli najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

.:MEHIKA:. Novi igralci v telenoveli Mentir Para Vivir

Znani so novi igralci, ki bodo igrali v novi televisini telenoveli Mentir Para Vivir (Mayrin Villanueva in David Zepeda), ki jo pripravlja producentka Rosy Ocampo.
 
Mariana Garza bo v telenoveli igrala Mario Jimenez, ki bo zaljubljena v Ricarda (David Zepeda).
Maria Rojo bo igrala Lucino Gonzalez, ki je prijateljica in Raquelina (Altair Jarabo) sodelavka, poleg tega pa bo tudi Orianina (Mayrin Villanueva) prijateljica.
Od "zlobnih" vloga se bo v tej telenoveli poslovil tudi igralec Alberto Estrella, ki bo v tej telenoveli igral duhovnika. Alberto bo igral očeta Mariana.
Nuria Bages bo v tej telenoveli igrala Fidelio Breton, ki bo ricardova teta. 
 
Telenovelo bodo kmalu začeli snemati, ne mehiških zaslonih bo zamenjala telenovelo Que Bonito Amor (Danna Garcia in Jorge Salinas).
 
 
 
 
več o telenoveli najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

.:VENEZUELA:. Premiera Las Bandidas!

V naslednjem mesecu, mesecu marcu, prihaja na venezuelski program Televen, nova telenovela Las Bandidas (remake Las Amazonias), ki je nastala v sodelovanju med mehiško Televiso, kolumbijskim RTI Colombia in venezuelskim Televenom.

V glavnih vlogah sta Ana Lucia Dominguez in Marco Mendez, poleg njiju pa so del igralske zasedbe še: Gabriel Parisi, Marjorie Magri, Christian McGaffney, Guillermo Dávila, Daniel Lugo, Carlos Cruz, Gonzalo Cuberos, Caridad Canelón, ... Točen datum premiere še trenutno ni znan.

več o telenovelah najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

.:MEHIKA:. Andres zapušča Azteco!

Igralec Andres Palacios zapušča TV Azteco. Andres bo igral v novi telenoveli El Zar, ki jo pripravljata Argos Comunicacion in Cadena Tres.
 
Za Azteco je Andres med drugim igral v telenovelah: La Duda, Las Juanas (Pet skrivnosti), Amor en Custodia, Mientras Haya Vida (Do zadnjega diha), Cielo Rojo in nazadnje v Amor Cautivo.
 
Poleg Andresa so trenutno potrjeni še: Lisset Morelos, Alejandro de la Madrid in Claudia Ramirez.
 
 
več o telenovelah in igralcih najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

.:MEHIKA:. Bo Barbara v telenoveli La Tempestad?

Mehiška voditeljica, manekenka in igralka Barbara Islas, je pred kratkim bila na obisku pri producentu Salvadorju Mejia, za eno od vlog v njegovi novi telenoveli La Tempestad (Ximena Navarette in William Levy).
 
Za Barbaro pa to ne bo prva vloga v telenovelah. Do sedaj je igrala v telenovelah: Una Familia con Suerte (Mayrin Villanueva in Arath de la Torre) in Amores Verdaderos (Erika Buenfil in Eduardo Yanez).
 
več o telenovelah najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

.:MEHIKA:. Kdo bo zapel uvodno pesem telenovele La Tempestad?

Producent Salvador Mejia, ki pripravlja telenovelo La Tempestad (Ximena Navarrete in William Levy), se poleg tega, da se odloča, katera bo zlobnica v njegovi novi telenoveli, odloča tudi kdo bo odpel uvodno pesem. Kandidati pa so: Chayanne, Alejandro Fernandez, Enrique Iglesias in Marco Antonio Solis. Trenutno ima največ možnosti Chayanne.

Snemanja se bodo začela 4.marca, na mehiške zaslone pa prihaja 13.maja.
 
Kateri od zgoraj naštetih pevcev vam je najbolj všeč?
 
več o telenovelah najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

22. februar 2013

.:MEHIKA:. Zavrnila aztecino ponudbo!

Uspešna mehiška igralka Veronica Castro je zavrnila ponudbo iz Aztece, za igranje v njihovih telenovelah. Azteca naj bi ji ponudila 150.000$, s tem pa bi podpisala še 4-letno pogodbo. Igralka pa naj bi pogodbo zavrnila, ker so ji ponudili premalo denarja.
Veronica je nazadnje igrala leta 2008 v telenoveli Los Exitosos Perez, kjer sta bila protagonista Ludwika Paleta in Jaime Camil.

Več o telenovelah in igralcih najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

.:MEHIKA:. Bodas de Odio ali Cruz de Amor?

Po velikem uspehu telenovele Corona de Lagrimas (Victoria Ruffo), se naj ne bi producentka Angelli Nesma odločila za priredbo telenovele Bodas de Odio (Televisa leta 2003 - Amor Real), ampak za priredbo telenovele Cruz de Amor.

Cruz de Amor je telenovela iz leta 1968. V glavnih vlogah sta bila Silvia Derbez in Jorge Lavat.
Takrat je bil producent telenovele Valentin Pimstein, medtem ko je zgodbo napisal Manuel Conseca Noriega, ki je napisal tudi zgodbo telenovele Corona de Lagrimas. Dve leti kasneje so posneli še film s istim naslovom, kjer je bila Silvia prav tako protagonistka.


več o telenovelah na forumu Svet telenovel Slovenija

.:MEHIKA:. Ferdinando bo zlobnež!

Ferdinando Valencia bo zlobnež v novi televisini telenoveli Mentir Para Vivir (Mayrin Villanueva in David Zepeda). Ferdinando bo igral Berta Martina, ki bo Lilin (Lourdes Munguia) brat.

Kot zanimivost. V telenoveli Cuando Me Enamoro je bil Jose Maria oziroma Chema (Ferdinando Valencia) zaljubiljen v starejšo Constanzo (Lourdes Munguia). V novi telenoveli pa bosta ta dva igralca igrala brata in sestro.

Ferdinando bo tokrat že tretjič zaporedoma sodeloval s producentko Rosy Ocampo, pred tem je igral v telenovelah: La Fuerza del Destino (Moč Usode) in Por ella soy Eva, kjer sta bila protagonista Lucero in Jaime Camil.

.:MEHIKA:. Uvodna pesem telenovele Corona de Lagrimas

Margarita la diosa de la cumbia - Dejalo Ir
 
več o telenoveli najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

.:SRBIJA:. Prihaja Lara!

Po dolgem čakanju bodo lahko kaj kmalu tudi Srbi gledali uspešno hrvaško serijo Larin Izbor (Larina Izbira), saj naj bi jo kmalu začeli predvajati na njihovem programu B92, pa čeprav jo je imela odkupljeno srbska televizija Prva TV. Saj so na tem programu že predvajali prvi dve epizodi prve sezone, ko so lahko gledalci sami izbirali, katero serijo bil radi videli na njihovem programu po koncu turške serije Yaprak Dokumu (Ko listje pada). Takrat je zmagala serija Muhtesem Yuzyil (Sulejman Veličastveni).

Medtem, ko na naših zaslonih že spremljamo drugo sezono, bodo Srbi najprej videli prvo.

več o telenovelah, serijah in igralcih najdeš na forumu Svet telenovel Slovenija

.:MEHIKA:. Nista par!

Že dalj časa se je govorilo, da naj bi bila igralca Adriana Louvier in Alejandro Nones, ki skupaj igrata v televisini telenoveli Corona de Lagrimas, že nekaj časa par, ampak izgleda da to ni res.
Pred časom je že Alejandro povedal, da sta samo prijatelja, sedaj pa je enako odgovorila tudi Adriana. Igralca v tej telenoveli namreč igrata par. Ker pa so gledalci in tudi novinarji videli, kako sta se dobro uživela v to vlogo, so se začele tudi te govorice.
 
več o telenovelah in igralcih najdeš na forumu Svet telenovel Slovenija

.:MEHIKA:. Konec Los Rey!

Danes se bo v Mehiki končala aztecina telenovela Los Rey. V glavnih vlogah sta Rossana Najera in Michel Brown, poleg njih pa igrajo še: Leonardo García, Juan Alfonso Baptista, Ariel López Padilla, Elizabeth Cervantes, Fernando Alonso, Fernando Luján, Ofelia Medina, Cecilia Ponce, ...
Telenovela se tako končuje s 125 deli, namesto nje pa že v ponedeljek prihaja njihova nova telenovela Vivir a Destiempo (Edith Gonzalez in Ramiro Furazoni).

več o telenoveli najdeš na forumu Svet telenovel Slovenija

.:MEHIKA:. Pablo med dvema projektoma

Mehiški igralec Pablo Lyle se trenutno odloča med dvema projektoma oziroma telenovelama. In sicer med telenovelo Mi Segunda Madre in La Tempestad (Ximena Navarrete in William Levy).

Pablo je nazadnje igral v telenoveli Cachito de cielo (Maite Perroni in Pedro Fernandez), na naših zaslonih pa smo ga nazadnje videli v telenoveli Verano de amor (Poletje ljubezni), kjer sta bila protagonista Dulce Maria in Gonzalo Garcia Vivanco.

več o telenovelah, serijah in igralcih najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

.:MEHIKA:. Azteca praznuje!

Mehiška produkcijska hiša Azteca praznuje to leto že 20 let (začetek leta 1993) svojega delovanja. Pod svojim okriljem ima dva televizijska programa Azteca 7 in Azteca Trece.

Svojih 20 let pa bo začela praznovati skupaj s začetkom predvajanja njihove nove telenovele Vivir a Destiempo (Edith Gonzalez in Ramiro Furazoni), ki se bo začela predvajati 25.februarja.

več o telenovelah najdete na forumu Svet telenovel Slovenija

.:ČILE:. Las Vegas - Promo

več o telenovelah in serijah nadete na forumu Svet telenovel Slovenija

21. februar 2013

.:MEHIKA:. Corazon Indomable - Trailer

 
 
več o telenoveli najdete na forum Svet telenovel Slovenija

.:MEHIKA:. Tudi Laura in Jessica med kandidatkami za La Tempestad

Poleg Adriane Louvier in Fatime Torre je sedaj znano, da se za vlogo zlobnice v novi televisini telenoveli La Tempestad (Ximena Navarrete in William Levy) omenjata še dve novi kandidatki. To pa sta Jessica Coch in Laura Carmine.

Jessica je nazadnje igrala zlobno Galo v telenoveli Un Refugio Para el Amor, kjer je bila glavna ovira med Luciano (Zurio Vega) in Rodrigom (Gabriel Soto). Na naših zaslonih pa smo jo nazadnje videli, kot zlobno Roberto v telenoveli Cuando Me Enamoro (Ko se zaljubim).

Laura je pred dobrim mesecem končala s snemanji njene zadnje telenovele Quien Eres Tu? (remake La Usurpadora), kjer je igrala dvojčici in sicer dobro Natalio in zlobno Veronico. Pred tem pa je igrala zlobno Ximeno v telenoveli Amor Bravio (Kot ukaže srce).

Katera bi vam bolj bila všeč kot glavna zlobnica v tej telenoveli? Adriana, Fatima, Jessica ali Laura?

več o telenoveli na forumu Svet telenovel Slovenija

.:SLOVENIJA:. Ponovno po 2 epizodi dnevno


Od 4.marca bodo ponovno začeli predvajati po dve epizodi turške serije Gumus (Biser), ki se predvaja na programu Pop TV.

Serija bo tako ob 07.30 prva epizoda in ob 08.15 še druga epizoda. Serija še vedno ne bo imela ponovitve.



Spored telenovel in dramskih serij na Pop TV:
07.30 - Biser (Gumus); 2 epizodi
14.40 - Ko listje pada (Yaprak Dokumu)
15.40 - Srčna strast (Corazon Apasionado)
16.40 - Kot ukaže srce (Amor Bravio)
17.50 - Larina Izbira (Larin Izbor)

več o seriji najdeš na forumu Svet telenovel Slovenija

.:TURČIJA:. Prihaja priredba ameriške serije O.C.

Po priredbah ameriških serij: Grey's Anatomy, Desperate Housewives, Once Upon A Time in Revenge, sedaj pripravljajo turki oziroma produkcijska hiša Ay Yapim še priredbo serije The O.C..
Serija se bo imenovala Ask hikayesi, v glavnih vlogah pa bosta Cegatay Ulusoy in Serenay Sarikaya. Na turške zaslone pa bo najverjetneje prišla v drugi polovici tega leta.

več o turških dramskih serijah najdeš na forumu Svet telenovel Slovenija