13. junij 2013

.:SRBIJA:. Odkupljeni sta dve telemundovi telenoveli.

Srbski distributer Prava i prevodi, katere telenovele ponavadi predvaja Pink je odkupil dve telemundovi telenoveli. In sicer La Patrona in El Senor de los Cielos.

La Patrona je najboljša telemundova telenovela do sedaj, saj ima izjemno velliko gledanost v ZDA, pa tudi v Mehiki nima slabe. Telenovela se bo kmalu zaključila na ameriškem programu Telemundo. V telenoveli, ki je priredba La Duene, igrajo: Aracely Arámbula, Jorge Luis Pila, Christian Bach, Gonzalo García Vivanco, Erika de la Rosa, Alisa Vélez, Geraldine Zinat, Cristian de la Campa, Javier Díaz Dueñas, Aldo Gallardo, ... Imela bo 133 delov. Nastala pa je v sodelovanju s mehiškim Argosom, kot tudi njihova prejšnja telenovela Rosa Diamante (Dragocena vrtnica).

El Senor de los Cielos pa je prav tako uspešna v ZDA, po gledanosti. Telenovela, ki naj bi imela skupno približno 65 delov, naj bi spominjala na njihovo prejšnjo uspešnico La Reina del Sur (Kraljica juga). Nastala je v sodelovanju med Telemundom, mehiškim Argosom in kolumbijskim Caracolom. V telenoveli igrajo: Rafael Amaya, Ximena Herrera, Gabriel Porras, Rodolfo Valdés, Fernanda Castillo, Carmen Villalobos, Angelica Celaya, Andres Parra, Julián Arango, Fernando Solórzano, ...

vir: http://emdt.forumsr.com/

Ni komentarjev:

Objavite komentar