31. avgust 2012

.:HRVAŠKA:. Prihajajo Nasledniki

Po koncu telenovele El Clon (Klon) prihaja na hrvaški program RTL2 prav tako telemundova telenovela Los Herederos del Monte (Nasledniki) s Marlene Favela in Marijem Cimarro v glavnih vlogah. Prvi del bo 14.septembra. Telenovela bo na sporedu vsak delavnik ob 15.40.

.:ZDA:. Eksluzivna pogodba

Igralka Marlene Favela je podpisala eksluzivno pogodbo s Telemundom.
Marlene je do sedaj za Telemundo igrala v telenovelah: Zorro, la Espada y la Rosa in Los Herederos del Monte.

Trenutno pa igra v telenoveli El Rostro de la Venganza.

.:ZDA:. Podeljene nagrade

Včeraj so podelili Telemundove nagrade Premios Tu Mundo.
Zmagovalka večera je telenovela Mi Corazon Insiste .. en Lola Volcan, bila je tudi izbrana tudi za najboljšo telenovelo.
Najboljša protagonista pa sta bila Jencarlos Canela (Mi Corazon Insiste ... en Lola Volcan) in Maritza Rodriguez (La Casa de al Lado).
Najlepši par Xinema Duque in Fabian Rios (Corazon Valiente), ki sta dobila tudi nagrado za najlepši poljub. Najboljša zlobneža pa sta Aylin Mujica (Corazon Valiente) in Tony Dalton (Flor Salvaje). Najboljša pesem pa je Mi Corazon Insiste, ki jo izvaja Jencarlos Canela.

Mi Corazon Insiste ... en Lola Volcan - 4 nagrade
Corazon Valiente - 3 nagrade
Una Maid en Manhattan - 2 nagradi
La Casa de al Lado - 2 nagradi
Flor Salvaje - 1 nagrada

30. avgust 2012

.:SRBIJA:. Prihaja Pablo Escobar

Na pinkove programe (RTV Pink, Pink BH in Pink M) prihaja jeseni uspešna kolumbijska serija Pablo Escobar: El Patron del Mal.
V glavnih vlogah sta Andres Parra, kot Pablo Escobar in Angie Cepeda, kot Regina Parejo. Serija bila posneta to leto in ima 70 delov.
V ZDA se predvaja na telemundovem programu, kjer si deli termin s telenovelo El Rostro de la Venganza. V tej državi ima tudi odlično gledanost.

.:MEHIKA/ZDA:. Novi parček

Na snemanju telenovele Rosa Diamante, se naj bi po poročanju medijev iskrile iskrice ljubezni, med dvema igralcema. Gre za igralca Mauricia Ochmanna in Begono Narvaez.

Skupaj so ju zalotili že na sprehodu, kjer pa se nista obnašala kot prijatelja, ampak je bilo videti, da je nekaj več med njima. Mauricio igral v telenoveli protagonista, medtem ko je Begona zlobnica.

29. avgust 2012

.:HRVAŠKA:. Prihaja druga sezona Larine izbire


.:MEHIKA:. Maša za začetek snemanja

Danes je bila maša ob začetku snemanja nove televisine telenovele Que Bonito Amor s Danno Garcia in Jorgejem Salinasom v glavni vlogi.

Telenovela prihaja na mehiške zaslone 22.oktobra po koncu telenovele Amor Bravio (Christian de la Fuente in Silvia Navarro).

.:MEHIKA:. Zadnji del La Mujer de Judas

V petek 31.08. bo na aztecinem programu še zadnji 165 del mehiške telenovele La Mujer de Judas a Anette Michel, Andreo Marti in Victorjem Gonzalezom v glavni vlogi. Znana je že pomočnica Judežinje, toda katera je pa judežinja?

Po tej telenoveli prihaja nova aztecina telenovela Los Rey s Michel Brownom in Rossano Najera v glavni vlogi.

.:MEHIKA:. Raka ima na prostati

Znan mehiški igralec Eric del Castillo je potrdil, da ima raka na prostati.

Igralec je novico osebno že potrdil in povedal, da so raka našli pravi čas, še preden se je začel razvijati.

Erick je nazadnje igral Lucia v telenoveli Abismo de Pasion (Brezno ljubezni).

.:MEHIKA:. Anahi na naslovnici revije Glamour


28. avgust 2012

.:MEHIKA:. Razšla sta se

Razšla sta se mehiška igralca Adrian Uribe in Marimar Vega. Skupaj sta bila tri leta.

Igralca sta povedala, da bosta ostala še naprej prijatelja.

27. avgust 2012

.:MEHIKA:. Video David Zepeda in pesem Talisman


.:ZDA:. Podaljšanje telenovele

Telemundovo telenovelo Corazon Valiente bodo podaljšali predvajanje telenovele vse do konca tega leta. Telenovela je trenutno najbolj gledana na telemundovemu programu v ZDA.

Tako se bodo zaenkat pridružili igralski zasedbi Angeline Moncayo in Daniela Navarro.

.:MEHIKA:. Uvodna pesem telenovele Amores Verdaderos


.:MEHIKA:. Uvodna pesem telenovele Los Rey


.:ZDA:. Nov remake

Naslednji remake, ki bi lahko posnel Telemundo v sodelovanju z brazilskim Globom, je Cheias de Charme.

Telemundo in Globo trenutno skupaj pripravljata remake telenovele Fina Estampa, pod imenom Reina Madre.
Pred tem pa sta skupaj naredila remake telenovele O Clone oziroma El Clon s Sandro Echeverria in Mauriciem Ochmannom v glavnih vlogah.

Telemundov naslov priredbe telenovele Cheias de Charme je Llenas de Encanto.

.:VENEZUELA:. Los Secretos de Lucia

Venezuelsko telenovelo La Extrana so preimenovali v Los Secretos de Lucia, gre za telenovelo, ki jo pripravlja Venevision.
V telenoveli bodo igrali: Juan Pablo Raba, Iran Castillo, Maritza Bustamante, Yul Burkle, Luis Gerónimo Abreu, Plutarco Haza, Roberto Escobar, Ivan Tamayo, Aroldo Betancourt, María Dalmazzo, ...
Telenovela ne bo remake, njeno zgodbo bo napisal Jorg Hiller, ki je pred tem napisal zgodbo za telenovele Nuevo Rico, Nuevo Pobre, El Secretario, Los Caballeros las prefieren brutas.
Producent bo Manuel Federico Fraiz-Grijalba.
Telenovela bo imela 120 delov in bo posneta v HD.

.:SLOVENIJA:. Prihaja Čista lepota

Po koncu telenovele Donde esta Elisa? (Kje je Elisa?) prihaja na program Zone Romantica brazilska telenovela Beleza Pura (Čista lepota). Prvi del bo 03.09. ob 08.30, s ponovitvami ob 14.20 in 02.20.
29.08. pa prihaja telemundova serija La Diosa Coronada (Okronana Boginja), ki bo na sporedu vsak delavnik ob 22.40.

.:MEHIKA:. Lina v Que Bonito Amor

Igralka Lina Santos bo v novi telenoveli Que Bonito Amor igrala ženo Salvadorja Pineda in mamo zlobnice, ki jo bo igrala Malillany Marín.
Lina je nazadnje za Televiso igrala v telenoveli Querida Enemiga, nato pa je leta 2010 igrala v venezuelski telenoveli Pecadora.

.:KOLUMBIJA/VENEZUELA:. Ana z glavno vlogo

Ana Lucia Dominguez bo protagonistka nove kolumbijske telenovele, ki jo pripravlja RTI Colombia in Televisa. Telenovelo bodo snemali v Venezueli. Ana je premagala mehiško igralko Noro Salinas, ki se je prav tako potegovala za to glavno vlogo. Telenovela se naj bi imenovala Las bandidas, kaj več pa trenutno še ni znanega.
Ana je nazadnje za RCN igrala v telenoveli La Traicionera, ki je bila remake argentinske telenovele Malparida.

.:SLOVENIJA:. Sočna strast samo ta teden

Kuharska oddaja Sabrosa Pasion Plus (Sočna strast) bo na programu Pop TV predvajana samo ta teden (od 27.-31.avgusta). Gostje: Gabriela Spanic, Ana Patricia Rojo, Yul Burkle, ... Naslednji teden pa se bodo nekoliko spremenili tudi termini ponavljanja telenovel.

Spored ponovitev telenovel na Pop TV:
09.15 - Zakon brez ljubezni (La Que no podia Amar)
10.40 - Brezno ljubezni (Abismo de Pasion)
12.05 - Moč Usode (La Fuerza del destino)

24. avgust 2012

.:MEHIKA:. Zaustavitev snemanja

Čeprav je Azteca TV dolgo časa napovedovala novo najstniško telenovelo Notas de amor.com so se vodilni odločili, da zaustavijo vse kar je povezano s tem projektom. In tako so se odločili, da bodo začeli s snemanji drugo leto.

Zaenkrat so že posneli trailer telenovele in izbrali pesmi, ki bodo v telenoveli.

.:ZDA:. Začela s snemanji


Igralka Elizabeth Gutierrez, bodoča žena igralca Williama Levya, je zapustila telenovelo El Rostro de la Venganza. Namesto nje, pa je že začela s snemanji igralka Marlene Favela.

23. avgust 2012

.:HRVAŠKA:. Prihaja Rosario

Na hrvaški program Doma TV prihaja kolumbijska telenovela Rosario Tijeras. Prvi del bo že 03.09. in sicer okoli 01.00.

Telenovela je bila letos predvajana na programu Pop Brio, kot Usodna Rosario. Telenovela je bila posneta leta 2010, po filmu Rosario Tijares in ima 60 delov. Nastala je pod okriljem kolumbijskega RCN-ja.
V telenoveli igrajo: María Fernanda Yépez, Sebastián Martínez, Andres Sandoval, Liliana Vanegas, Adriana Arango, Héctor García, Juan David Restrepo, Julián Mora, Rafael Henríquez, Natalia Jerez, ...

 

.:MEHIKA:. Snemajo promote za telenovelo Corona de lagrimas


.:MEHIKA:. Trailer Amores Verdaderos


.:SLOVENIJA:. Isa se vrača!

Na program Pop Brio prihaja ponovno venezuelska telenovela Isa, ljubim te II (Isa TK+). Telenovela je bila pred leti predvajana na Pop Briu.
V telenoveli s 120 deli, ki je bila posneta leta 2009 in 2010 igrajo: María Gabriela de Faría, Reinaldo "Peche" Zavarce, Milena Torres, Micaela Castellotti, Willy Martin, Carolina Gaitán, Dad Dáger, Francis Romero, Everson Ruiz, Manuel Colmenares, ..

Prvi del telenovele bo 3.septembra ob 09.00.

 

22. avgust 2012

.:HRVAŠKA:. Prihaja Sulejman Veličastveni


.:ARGENTINA:. Težave telenovele

21.avgusta so v Argentini začeli s predvajanjem nove telenovele Sos mi Hombre, kjer sta v glavnih vlogah Luciano Castro in Celeste Cid. Toda oglasila sta se Pepe Monje in Adriana Lorenzón, ki pravita, da je zgodba kopija njune, ki sta jo predstavila vodilnim pod imenom Fuego en tu boca.

Na Pol-ki odgovarjajo, da gre za zgodbo, ki je stara že več kot osem let. Povedali so še, da je imel to zgodbo od samega začetka producent Adrian Suar (ki je tudi producent telenovele Sos mi Hombre). Adrian je leta 2004 ponudil glavno vlogo Facundu Arani, ki je takrat končal s snemanji telenovele Padre Coraje, on je vlogo sprejel, kasneje pa zavrnil, ker je imel preveč projektov na enkrat.

.:MEHIKA:. Par sta

Mehiška pevka in igralka Anahi je predstavila svojega novega izbranca Manuela Velasco. Skupaj krasita novo številki revije Hola, kjer sta slikana v Time Squaru v New Yorku.

Že pred časom se je govorilo, da sta par in da se pripravljata tudi že na poroko, ki naj bi bila že 15.decembra v Mehiki v mestu Chiapas.

.:SLOVENIJA:. Ponovno prihajajo Običajni ljudje

Na program TV Pink 3 ponovno prihaja po koncu kolumbijske telenovele Aurora, hrvaška serija Običajni ljudje (Obični ljudi). Serija ima 170 delov, posneta je bila leta 2006 in 2007.
V seriji igrajo: Vanessa Radman, Helena Minić, Ana Majhenić, Petar Ćiritović, Marijana Mikulić, Ksenija Pajić, Aljoša Vučković, Janko Popović Volarić, Lela Margitić, Zijad Gračić, ...
Serija je bila lansko leto predvajana na Pink SI.
Prvi del bo tako že 06.09. ob 14.50.

21. avgust 2012

.:MEHIKA:. Prosi ga za podporo

Igralka in pevka Niurka Marcos prosi svojega nekdanjega moža (televisinega producenta) Juana Osoria, za podporo njunemu sinu Juanu Emiliju, ki bi se rad izkazal kot igralec.
Niurka ni dovolila stikov med Juanom in njegovim sinom vse od leta 2004, sedaj pa si je očitno premislila.

.:MEHIKA:. Elizabeth kot zlobnica

Igralka Elizabeth Alvarez se bo najverjetneje vrnila v svet telenovel že drugo leto in sicer s telenovelo Corazon Indomable (remake Lo Indomable, televisa Marimar). Elizabeth bi lahko igrala v tej telenoveli zlobnico. Igralka je nazadnje igrala protagonistko v telenoveli Amorcito Corazon.
Protagonist je Daniel Arenas, medtem ko si vodilni na Televisi želijo kot protagonistko Ano Brendo Contreras.

.:MEHIKA:. Manjša vloga

Igralka Sandra Saldarriaga bo imela manjšo vlogo v novi televisini telenoveli La Mujer de Vendaval. V telenoveli bo igrala Yadiro.

Sandra je nazadnje igrala v prav tako televisini telenoveli Esperanza del Corazon.

.:ROMUNIJA:. Prihaja Cachito de Cielo

Na romunski program Acasa TV, kjer predvajajo izključno telenovele, prihaja nova televisina telenovela Cachito de Cielo s Maite Perroni in Pedrom Fernandezom v glavni vlogi.
Telenovelo bodo začeli predvajati v mesecu septembru. S tem pa bo to tudi prva evropska država, ki bo predvajala to telenovelo.

20. avgust 2012

.:HRVAŠKA:. Novosti na Novi TV


Na programu Nova TV se bo turška serija Kad lišće pada (Yaprak Dokumu) končala že v četrtek, v petek prihaja prav tako turška serija Polja Nade (Hanimin Ciftigi). V petek pa se bodo končale na istem programu turške Strasti Orijenta (Ask-I Memnu), namesto nje pa prihaja druga sezona turške serije Izgubljena Čast (Fatmagulum sucu ne?). Prvi del te turške serije bo že v nedeljo 26.08..

.:MEHIKA:. Prestavljena premiera

Začetek telenovele Los Rey s Michelom Brown in Rossano Najera ne bo 27.08., kot je bilo sprva predvideno, ampak bo 03.septembra in se bo tako kot konkurenčna telenovela Amores Verdaderos s Eriko Buenfil in Eduardom Yanezom začela na isti dan.
Telenovela bo nadomestila La Mujer de Judas, ki se konča 31.avgusta.

.:SLOVENIJA:. Novosti na Zone Romantica



29.08. so bo na programu Zone Romantica začela predvajati telemundova serija Okronana boginja (La Diosa Coronada). Na sporedu bo od ponedeljka do petka ob 22.40. Serija se bo končala v oktobru.
 
Španska serija Los Gavilanes pa se bo začela predvajati 25.09. in bo na sporedu vsak delavnik ob 18.30.

18. avgust 2012

.:ZDA/KOLUMBIJA:. Prihaja La Madrastra


RTI Colombia pripravlja v sodelovanju s kolumbijskim RCN in mehiško Televiso priredbo telenovele La Madrastra.
V zadnji verziji sta bila v glavnih vlogah Victoria Ruffo in Cesar Evora. Sedaj pa naj bi bila protagonistka Alejandra Borrero. Telenovelo bodo snemali drugo leto in bo premierno predvajana na ameriškem programu Telefutura.

Trenutno RTI Colombia v sodelovanju s Televiso in Univisionom (Telefuturo) snema remake telenovele La Usurpadora oziroma La Otra Cara s Lauro Carmine in Julianom Gilom.

.:MEHIKA:. Alfredo v La Mujer del Vendaval

Pred kratkim je snemanja telenovele La Mujer del Vendaval zapustil Osvaldo de Leon, ki ga je nadomestil Patricio Borghetti, sedaj pa je igralsko zasedbo nove televisine telenovele zapustil še en igralec. In sicer Fernando Allende, namesto njega bo to vlogo igral Alfredo Adame. Alfredo bo igral očeta protagonista (Jose Ron).
Alfredo je nazadnje igral v telenoveli Dos Hogares (Moji dve ljubezni), kjer je bil zlobni Armando Garza.

.:MEHIKA:. Ivonne protagonistka

Igralka Ivonne Montero je protagonistka nove Aztecine telenovele Angel Caido (remake Televisine telenovele Un Angel Caido), ki jo pripravlja producentka Rita Fusaro.
Poleg Ivonne pa naj bi videli v telenoveli še dva nekdanja televisina igralca Eduardo Capetillo (kot protagonist) in Michelle Vieth (najverjetneje bo zlobnica).
Telenovela bo predvajana ob 19 uri po njihovem času.

Medtem pa je napovedana telenovela Notas de Amor.com zaenkrat odpovedana in jo bodo najverjetneje začeli snemati drugo leto. Tako da bo najverjetneje del igralske zasedbe tudi Lambda Garcia, ki je bil pred tem potrjen, kot eden izmed igralcev v tej telenoveli.

17. avgust 2012

.:MEHIKA:. Njene želje

Kot smo že poročali, Azteca pripravlja remake brazilske telenovele Angel Malo, za katero je ena izmed kandidatk tudi Paola Núñez.

Paola pa bi sprejela vlogo protagonistke, vendar pod pogojem, da ne bi bil protagonist Eduardo Capetillo, ampak Jorge Alberti.

.:MEHIKA:. Evita v Que Bonito Amor

Igralka Evita Muñoz "Chachita" bo del igralske zasedbe nove televisine telenovele Que Bonito Amor, ki jo pripravlja Salvador Mejia, v glavnih vlogah pa bosta Danna Garcia in Jorge Salinas.

Evita je nazadnje igrala Candelario v Cuidado con el Angel (Angeli brez kril).

16. avgust 2012

.:MEHIKA:. Predstavlja novo pesem

Igralka in pevka Maite Perroni predstavlja svojo novo pesem z naslovom Te Dare mi Corazon, ki jo je posnela za telenovelo Cachito de Cielo.

.:MEHIKA:. Florencia bo zlobnica

Igralka Florencia de Saracho, ki pravkar zaključuje s snemanji telenovele Amor Bravio ima že novo vlogo. V novi televisini telenoveli La Mujer del Vendaval (protagonista Ariadne Diaz in Jose Ron) bo zlobnica.

Florencia je bila nazadnje zlobnica v telenoveli Juro Que te Amo, kjer je prav tako grenila življenje protagonistoma, ki sta takrat bila Ana Brenda Contreras in Jose Ron. Florencia bo tako v novi telenoveli igrala zlobno sestrično protagonistke.

.:HRVAŠKA:. Novi obrazi v novi sezoni

V novi sezoni hrvaške telenovele Larin Izbor (Larina Izbira), ki na hrvaške in slovenske zaslone prihaja septembra se bodo poleg igralcev, ki so bili že v prvi sezoni, pridružili novi igralci. Med njimi bodo Igor Mešin, Sanju Popović, Branimir Popović, ...

Snemanja druge sezone so se že začela, trenutno so igralci na počitku, septembra pa bodo nadaljevali s snemanji.

.:MEHIKA:. Verjemite samo meni

Igralka Jacqueline Bracamontes je preko svojega Twitterja sporočila svojim oboževalcem, da naj ne verjamejo lažem, ki jih pišejo o njej novinarji in da naj verjamejo samo temu, kar jim ona pove. Pravi namreč, da kar ne pride iz njenih ust laž.
Jacqueline se trenutno pripravlja na vodenje resničnostne oddaje La Voz .. Mexico 2, ki se bo na mehiških zaslonih začelo septembra.

.:ZDA/MEHIKA:. Nova webnovela

Igralec Arath de la Torre bo protagonist nove webnovele Te presento a Valentin, ki jo pripravlja mehiška Televisa in ameriški Univision.

Serija bo komična in vidna samo preko interneta

.:MEHIKA:. Počivala bo

Igralka Silvia Navarro se je odločila, da se bo po koncu snemanj telenovele Amor Bravio za nekaj časa poslovila od telenovel. Silvia je preko Twitterja sporočila svojim oboževalcem, da zaenkrat nima namena posneti kakšno telenovelo. Se pa bo ta čas posvetila gledališču in filmu.

Silvia je imela po koncu snemanj telenovele Cuando me Enamoro (Ko se zaljubim) krajšo pavzo in takoj nadaljevala s snemanji telenovele Amor Bravio. Se pa pojavljajo govorice, da naj bi bila Silvia znova protagonistka nove telenovele, ki jo pripravlja Carlos Moreno za drugo leto in da naj bi se snemanja začela januarja drugo leto.

.:MEHIKA:. Že prodana v 15 držav

Čeprav se nova televisina telenovela Amores Verdaderos še sploh ni začela predvajati na mehiškem programu Canal de las Estrellas je telenovela že prodana v 15 držav.

V telenoveli so v glavnih vlogah: Erika Buenfil, Eduardo Yanez, Sebastian Rulli in Eiza Gonzalez.
Prvi del bodo mehičani premierno videli 3.septembra.

15. avgust 2012

.:HRVAŠKA:. Prihaja Sulejman

Na hrvaški program RTL Televizija prihaja že 27.08. nova turška serija Sulejman Veličastveni (Muhteşem yüzyı).

Na sporedu bo vsak delavnik ob 20.00.

.:KOLUMBIJA/ZDA:. Začetek predvajanja

Znan je začetek predvajanja nove verzije telenovele La Usurpadora oziroma nova verzija pod naslovom La Otra Cara s Lauro Carmine in Julianom Gilom v glavni vlogi, telenovelo bodo začeli predvajati na ameriškem programu Telefutura v mesecu oktobru ob 10 uri po njihovem času.
Na novo pa so potrjeni Jorge Cao, Paula Barreto in Marisol del Olmo.

.:ZDA:. Kmalu snemanja

Konec tega leta se bodo začela snemanja telenovele El senor de los Cielos, kjer bo protagonist Rafael Amaya. Kaj več o igralski zasedbi pa še ni znano.

Na ameriške zaslone bo tako prišla naslednje leto.

.:MEHIKA:. Marcelo se vrača

Igralec Marcelo Buquet se vrača v Mehiko in na Televiso. Marcelo je leta 1999 nazadnje za Televiso igral v telenoveli El Diario de Daniela in leta 2004 v telenoveli Rubi, potem pa se je odpravil v Kolumbijo. Posnel je nekaj telenovel za Telemundo, dve za Caracol in eno za Azteco.
Sedaj pa bo za Televiso igral v telenoveli Que Bonito Amor, ki jo pripravlja producent Salvador Mejia.

14. avgust 2012

.:MEHIKA:. Otto v Cachito de Cielo

Igralec Otto Sirgo se je danes pridružil igralski zasedbi televisine telenovele Cachito de Cielo.
Pred kratkim se je igralski zasedbi pridružila tudi Maya Mishalska.
Otto je nazadnje za Televiso igral v lanski telenoveli Ni Contigo ni sin ti.

.:ZDA:. Prihajajo novi igralci

Med igralsko zasedbo telenovele Corazon Valiente prihajajo nove okrepitve.

Eden od njih je Jonathan Freudman, ki je pred kratkim končal s snemanji telenovele Relaciones Peligrosas.

Druga okrepitev pa je Angeline Moncayo, ki je nazadnje igrala v prav tako telemundovi telenoveli Flor Salvaje.

.:ZDA:. Krivo je ljubosumje


Kot smo že poročali naj bi igralka Elizabeth Gutierrez zapustila snemanja telenovele El Rostro de la Venganza, govorilo se je, da naj bi igralka pričakovala tretjega otroka skupaj s zaročencem Williamom Levyem, toda na plano so prišle druge podrobnosti.

William naj bi bil namreč zelo ljubosumen, saj mora njegova zaročenka posneti romantične scene s protagonistom telenovele Davidom Choracanom, kar pa Williamu ni všeč.